Moja MySpirit zgodba …

Velikokrat me vprašajo, kako sem se znašla sredi parfumov in parfumske zgodbe, ki jo uspešno pišemo skupaj s parfumarno MySpirit že več kot dve leti.

Zdi se mi, da je prišel čas, da vam opišem, kako se je vse skupaj zares začelo. Z ljubeznijo in poroko, seveda! Pred dobrima dvema letoma sem bila povabljena, da kot glasbenica nastopim na poroki Sare in Žiga. Z veseljem sem privolila, saj sem vedno rada del veselja ob začetku zakonske zveze zaljubljenega para. Ampak potem se je v meni začela kuhati bolezen in zdravniki so mi določili dan operacije in sicer dva tedna pred poroko. Bolj, ko se je približeval dan poroke, bolj sem bila na trnih, saj sem vedela, da ne bom mogla povedala resnice, ker sem takrat mojo bolezen še skrivala, da se bom temu mlademu paru torej zlagala. In bolj, ko sem se izgovarjala, da sem se prehladila in ne bom mogla nastopiti, bolj slabo sem se počutila, zato sem sklenila, da se poroke vseeno udeležim, da se paru vsaj malo oddolžim in opravičim.

 

Bolj, ko se je približeval dan poroke, bolj sem bila na trnih, saj sem vedela, da ne bom mogla povedala resnice, ker sem takrat mojo bolezen še skrivala.

Na poroki sem jima seveda povedala resnico. In ko smo se pogovarjali in si bili čedalje bolj všeč, sem ugotovila, da sta mladoporočenca družinsko povezana s parfumarno MySpirit. Bolj, ko smo se pogovarjali, bolj smo videli možnosti za naše sodelovanje. Ko sem okrevala, smo kmalu resno zagrabili in pričeli razvijati prvi skupen parfum – MySpirit by Rebeka, ki smo ga čez čas, ko se je pridružilo še veliko število drugih parfumskih izdelkov in linij, poimenovali kar MySpirit by Rebeka – Klasik.

V začetku smo se osredotočili na spletno prodajo, ker pa je vse več naših privržencev pogrešalo to, da parfum pred nakupom lahko primejo v roke in povonjajo, smo se sčasoma odločili, da pričnemo sodelovati tudi s trgovci. Najprej je bilo to sodelovanje s Tušem in njihovimi Tuš Drogerijami ter Drogerie Marktom, kasneje pa tudi s Hoferjem, Leclercom in ostalimi. Danes se MySpirit izdelki prodajajo na številnih prodajnih mestih po Sloveniji.

Uspešna zgodba, ki jo z ekipo ustvarjamo že dobri dve leti, je v tem času postala bogatejša za celo vrsto izdelkov. Dolg je seznam znanih in manj znanih Slovencev in Slovenk, ki so naravnost »ponoreli« za našimi izdelki, do sedaj je bilo tako prodanih že več kot 20.000 izdelkov pod imenom MySpirit by Rebeka in veseli smo, da navdušenje še kar ne pojenja. Ker sem znana po tem, da se ne ustavim in raziskujem vedno nove načine in poti, želimo tudi na področju parfumske industrije skupaj z ekipo MySpirit vsako leto presenetiti z novostjo in na trg poslati vedno nove navdušujoče izdelke. Tako sta prvi parfum kmalu pospremila še MySpirit by Rebeka parfumsko mleko za telo in parfumski gel za tuširanje, v začetku leta 2016 pa še posebna izdaja prvega parfuma v steklenički. Posebnost MySpirit parfumov je tudi to, da so polnjeni v aluminijaste stekleničke, v priročno embalažo, ki še bolj ohranja in ščiti vonj čistega parfuma, pa tudi to, da se z ekipo MySpirit vedno potrudimo in pripravimo izdelke, ki so kar najbolj prijazni, saj so večinoma brez umetnih barvil, parabenov in brez alergenov ter niso testirani na živalih, zaradi česar prisega na naše izdelke tudi čedalje več ozaveščenih ljudi.

Izdelki MySpirit so večinoma brez umetnih barvil, parabenov in brez alergenov ter niso testirani na živalih.

V poletnem času leta 2016 se je naši MySpirit družini izdelkov pridružila nova linija v svežem poletnem vonju MySpirit by Rebeka Summer, ki jo sestavljajo parfum, parfumsko mleko za telo in gel za tuširanje, nadgradnja, ki je poskrbela za presenečenje, pa je bila tokrat parfumska krema za sončenje, ki je ponovno izdelek, kot ga Slovenija še ni poznala. Po tem, ko sem v medijih razkrila, da tudi svoje otroke redno zaščitim s svojo kremo za sončenje, je bil v letošnjem letu logičen korak naprej, da nagovorimo tudi mlajši del populacije in sicer vse male deklice, ki bi bile rade podobne svojim mamicam.

Pravzaprav je otroški parfum nastal tudi zato, ker sem pri igri opazovala hčerko Šajano, ki se je želela naličiti in nadišaviti kot mami. Tako smo razvili otroški parfum MINI Ma Ma, ki ponovno žanje neverjetne uspehe, saj je ni deklice, ki si ne želi stopiti v čevlje svoje vzornice – mame – in obenem tudi dišati tako kot ona.

Pred kratkim pa smo pripravili tudi novo MySpirit parfumsko novost v sodelovanju z Wernerjem. Vesela sem, daje prav on obraz prvega moškega parfuma za ženske. Ja, prav ste prebrali ;). Uporabljata ga lahko oba, ona in on. King ali Queen. Parfum je dovolj moški za ženske in dovolj ženski za moške.

 

Pustite Trackback v zvezi s tem vnosom

Vesela bom vašega mnenja!

You must be logged in to post a comment.