TOP 5 jesenskih modnih kosov

Na katere prisega moja stilistka Nejka …

Z Nejko sodelujeva res že veliko časa in vedno me”zadene v nulo,” kot to radi rečemo. Prosila sem jo, da o sodelovanju z menoj za uvod v ta članek napiše nekaj besed. In evo … 😉 .

“Z Rebeko sva začeli pisati najino stilsko zgodbo dolgih osem let nazaj in v tem času spletli tudi tesno prijateljstvo. Rebeka je ženska polna nasprotij in kontrastov in ja, to obožujemo tudi v modi. Je kameleonka, zato prehaja od obdobja romantične in nežne modne navdušenke, do pop dive in vse tja do šik rokerice ( stil, ki je po mojem mnenju Rebeki pisan na kožo in ki je, čeprav se morda tega ne zaveda, globoko zasidran v njeni duši). Vedno je odprta za nove modne kose in trende, ki jih spretno vključi v svoj stil in je vir inspiracije za mnoge – tudi to jesen, ko predlagamo 5 kosov, ki v vaši omari nikakor ne smejo manjkati.”

1. BELA SRAJCA (KI NI ČISTO srajca 😉 ), ČRNA TORBICA IN PAS

Bela srajca je osnova vsake garderobe. Daljša bela srajca, po možnosti izvirnega kroja, katerega definicija bi bili voluminozni, ljubki in zelo trendi volani – ja, to pa je letošnja nadgradnja jesenske garderobe. Univerzalen kos, ki torej izvrstno funkcionira samostojno, v poslovni kombinaciji z elegantnimi črnimi hlačami ali pa s kulskimi kavbojkami za ne tako uradne dneve in opravke. V kombinaciji z veliko črno torbo in pasom, tvori zagotovo precej odličnih jesenskih stajlingov.

2. OVRATNICE

 

Ja, ovratnice ali tako imenovani “chokerji” so (še) vedno hit in tudi Rebeka jih preprosto obožuje. Nosila jih je med svojo drugo nosečnostjo, nosi jih to jesen in prav nobenega znaka ni, da bi ta “vroč” modni dodatek kaj hitro zapustil njeno garderobno omaro. Obožujemo kontraste in ovratnice dodajo nekaj ostrine tudi elegantnim in romantičnim videzom letošnje jeseni.

3. RAZKOŠEN PLAŠČ, KI OBRAČA GLAVE

Svoj zmagoviti pohod v jesen preprosto morate začeti z nekonvencionalnim, “uf kako je hud” plaščem. Primeren tako za kavbojke in črne Nike-ice kot za elegantno krajšo obleko z visokimi škornji – črn plašč z volani je enostavno “must have” kos vsake modne navdušenke.

4. MPO – MALA PUDERNA OBLEKICA

Malo črno jeseni zamejajte z malo oblekico v barvi pudra. Zakaj? Ker bo v jesenski vsakdan vnesla ravno prav poletne nostalgije.

5. BALETNI TUTU, ALI CARRIE JE ŽE VEDELA, ZAKAJ

Verjetno nobeni balerini ni uspelo naredila baletnega tutu-ja tako slavnega, kot je to uspelo Carrie Bradshaw iz serije Seks v mestu. Rebeka se vedno znova vrača k njemu in sčasoma je postal tudi že njen zaščitni znak.  Ja, za tiste romantične jesenske dneve ga res ne morete pogrešiti v svoji omari – sploh, če zraven skombinirate karirasto srajco in simpatično baretko. Mmmmmm, še kdo zaznava vonj po privlačnem Parizu…?

Več Nejkinih stilskih nasvetov lahko najdete na njenem blogu : https://www.thelie-by-jpz.com/blogs/news ali ji sledite na instagram profilu za dnevno dozo stilske inspiracije https://www.instagram.com/thelie_by_jpz/

Pustite Trackback v zvezi s tem vnosom

Preberite še

Vesela bom vašega mnenja!

You must be logged in to post a comment.