Hvala, ker mi dovolite da sem to, kar sem!

Moji dve pesmi, ki imata zame res poseben pomen in sporočilo za vse vas, ki ste v mojem življenju.

VSE JE OK je ena izmed moji pesmi, ki mi bo vedno, ko mi bo težko, vlila upanje.In upam, da še komu izmed vas. Ponosna sem, da imam ob sebi ljudi, s kateri smo izdelali tak izdelek in za katerega verjamem, da bo marsikomu pomagal verjeti v dober konec! Hvala vam draga moja ekipa, hvala vam dragi prijatelji, ker mi dovolite da sem to, kar sem. In kot pravim v pesmi – VEČ NE ČAKAM DA BOM. KORAKAM VSE DO ZMAGE, DO VRHOV! Pojdite z menoj!

 

LE ZA KRATEK ČAS … Bil je čas, ko izgubila sem svoj JAZ… Tako se začne pesem, edina pesem, ki sem jo napisala, z malo pomoči, sama. Kot da bi že takrat vedela, da bo, v nekem trenutku, postala moja himna. Ker jo danes čutim povsem drugače, sem se odločila, da jo predelamo, odigramo in zapojemo za vas, v živo in na drugačen način. Iskreno! Ne zato, ker tako mora zveneti, ampak zato, ker čutim, da tako zveni.

Pesem namenjam vsem, ki ste bili, ste ali se morda še kdaj boste znašli v kakšni težki življenski situaciji. Namenjam jo vsem tistim, ki se borite sami s seboj in svojimi demoni. Na kakršenkoli način. Namenjam jo vsem nam, ki kdaj potrebujemo malo motivacije.
Spremenimo svoje misli in spremenili bomo svet!
Kot pojem… POVEJ SI NA GLAS… ČE KDO ZMORE, ZMOREM JAZ!
Prijetno poslušanje! https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f6c/1/16/2764.png

 

Pustite Trackback v zvezi s tem vnosom

Preberite še

Vesela bom vašega mnenja!

You must be logged in to post a comment.