Dobrodošli v moj svet!

Na nepremagljiva.si bom z vami o sebi delila veliko več, kot ste kdajkoli lahko prebrali v medijih.

Kljub temu, da se zdi, da o meni vsi vedo vse …  Mnogokrat še tisto, česar sama ne ;). Zadnjih 16 let, od leta 2001, ko sem postala Miss Slovenije, živim z dejstvom, da mediji praktično spremljajo vsak moj korak in v veliki večini se jim lahko za to, da podpirajo moje delo, samo zahvalim.

Verjetno se sprašujete, zakaj to pišem? Razložim v nadaljevanju … Berite  pozorno … ;). 

Zagotovo ste tudi vi opazili, da k mojemu imenu in priimku mediji blazno radi dodajajo pridevnike. Najprej sem bila seveda misica Rebeka, potem še nekaj časa nekdanja in bivša misica. Priznam, da sem takrat dobesedno dobivala ošpice in postala živčna vsakič, ko sem to prebrala. Zdaj, po tridesetem in z nekaj kilami preveč, pa se mi zi prav fino, če me predstavljajo kot Miss Slovenije.

Rebeka Dremelj imenovana tudi multipraktik. 

Multipraktik z brezhibno delujočimi nastavki.

Energični medijski multipraktik

Rebeka Dremelj (znana tudi kot multipraktik)

Slovenski multipraktik

Multipraktik v svetu zabave

Ženski multipraktik

In potem pa je prišel ta slavni MULTIPRAKTIK … Bivša misica sem bila le še tu ali pa tam, v veliki večini pa se je uveljavil nadimek, ki si ga je posebej zame izmislil Jurij Zrnec. Kljub temu, da mi je šla ta beseda dolga leta, povem čisto po pravici, močno na živce, zdaj ugotavljam, da sem čisto zares postala – multipraktik. V to me je prislilo žongliranje med poslom, nastopi, družino, možem, prijateljicami in tem, da si uspem vzeti tudi čas zase. Sicer premalo, ampak tu in tam mi celo uspe. In zdaj vidim, da takega aparata, ki bi imel toliko nastavkov kot jaz, še niso izumili 😉 😉 ;). Tako, da mogoče en namig za multipraktik – mogoče bi morali dodati še kakšno funkcijo ;). Šalo na stran. Res je, da sem sčasoma dobila trdo kožo, saj je to nujno za to, da na sceni preživiš, ampak pod površjem sem samo Rebeka. Mama, ki obožuje svoje otroke, žena, ki se trudi za srečen zakon, gospodinja, ki se trudi, da ima urejen dom, hčerka, snaha in prijateljica.

Res je, da sem sčasoma dobila trdo kožo, saj je to nujno za to, da na sceni preživiš, ampak pod površjem sem samo Rebeka.

Sem človek, ki se tako kot vsi ostali, sooča z vzponi in padci. Doživlja vse odtenke čustvovanja, od veselja, smeha, do žalosti in joka. Velikokrat se mi zdi, da sem na robu živčnega zloma (in zdaj že vidim naslov v kakšnih novicah – Rebeka je priznala, da je velikokrat na robu živčnega zloma- res moram vedno paziti na čisto vsako besedo, da je ne izrabijo), predvsem zato, ker sem po naravi prefekcionist in želim imeti vse urejeno. Ob živce me spravljajo kocine v umivalniku, nogavice, ki jih mož ležerno vrže poleg koša za perilo (ne notri, da ne bo pomote), ko me čaka kup za likanje in ga vsak dan gledam, kako se veča in se zavedam, da se moram prej ali slej zakaditi vanj.

Mama name ne gleda kot na “zvezdnico”, kot gospo čez trideset, ki vodi svoje gospodinjstvo in posel. Za mojo mamo sem še vedno otrok, njena hčerka, ki včasih, no velikokrat, potrebuje dober nasvet. Rada imam svoje prijateljice in hudo mi je, ker nimam toliko časa, kolikor bi ga rada preživela z njimi. Vsakokrat ko takoj ne odgovorim na klic ali sms, imam slabo vest. “Kaj pa, če me je res nujno rabila?”.  Ko grem po običajnih opravkih vem, da bom kmalu prebrala novičko, da sem obiskala to in to trgovino, kako sem bila oblečena, s kom sem bila v družbi. In Bog ne daj, da me vidijo v čakalnici zdravstvenega doma. Že vidim naslove v medijih: Je noseča? Je spet zbolela? Kaj je narobe z Rebeko?

Zato sem se odločila, da bom sama poskrbela za to, da boste vsi, ki me dnevno spremljate, ki mi sledite na družabnih omrežjih, me vzpodbujate, vse o meni zvedeli iz prve roke in prvi.

Torej, mnogi mislijo, da me poznajo, predvsem iz medijev, kjer se je že velikokrat zgodilo, da je bila kakšna “resnica” zapisana malo po svoje. Zato sem se odločila, da bom sama poskrbela za to, da boste vsi, ki me dnevno spremljate, ki mi sledite na družabnih omrežjih, me vzpodbujate, vse o meni zvedeli iz prve roke in prvi. Vsak dan v svoj inbox na mejlu in na faceboku dobim ogromno sporočil, vprašanj in na vsa ne morem odgovoriti tako hitro, kot bi želela ).  Zato sem za vas ustvarila blog nepremagljiva.si.

Tukaj se bomo družili, skupaj bomo v dobrem in slabem, skozi zapise bom posredno odgovarjala tudi na vsa vprašanja, ki mi jih postavljate. Z vami bom delila svoja razmišljanja, praktične nasvete, ideje za dom, moje poglede na vzgojo, partnerstvo, moje poglede na svet. Ni nujno, da so pravi, ampak so pa moji. In zame funkcionirajo☺.  Z vami bom delila vse, za kar se mi zdi, da je uporabno in pametno. Verjamem, da se bo slej ali prej našel kdo, ki mi bo očital, da za izdelke, ki jih promoviram, dobivam plačilo. Povem po pravici, da to rešimo kar takoj: za nekatere to drži, za druge ne. Vsem pa je skupno to, da v njih VERJAMEM. Amen. Še nikoli nisem delala reklame za nekaj, v kar nisem verjela tudi sama.  Ni denarja, s katerim me kupiš za nekaj, kar se mi zdi bedasto!

Torej, dragi moji, vem, da se z nepremagljiva.si za vse nas začenja novo, lepo obdobje in jaz se vaše vsakodnevne družbe iskreno veselim. Torej, Dobrodošli v moj svet!

P.S. Ime bloga nepremagljiva izhaja iz naslova moje istoimenske pesmi, ki govori o tem, da se nikoli ne smemo predati, da je vedno luč na koncu tunela in, da se za vsako težavo najde rešitev. Imejte to v mislih vsakokrat, ko prebirate moje zapise.

 

NEPREMAGLJIVA GREM PREKO TRNJA DO ZVEZD

VSAK NOV PORAZ JE ,ZMAGA V MOJIH OČEH

NEPREMEGALJIVA, GREM PONOSNA V SVET

ZA TISTE, KI SI ME ŽELIJO NA TLEH ….

 

Pustite Trackback v zvezi s tem vnosom

Preberite še

Vesela bom vašega mnenja!

You must be logged in to post a comment.