Zakaj je za naju s Sandijem Valentinovo še posebej praznik ljubezni?

To je dan, ko sva se s Sandijem prvič poljubila in obenem priložnost, da moža pohecam z odštekanim darilom.

Vem, da je Valentinovo uvožen praznik in super izgovor, da še kaj zapravimo, ampak zame je predvsem to tudi dan, ko s Sandijem praznujeva najino obletnico. Praznik zaljubljencev nama pomeni dobesedno to 😉 . 14. februarja, natanko pred 19. leti, sva se z mojim gospodom (tako včasih Sandiju ljubkovalno rečem) prvič poljubila. Kadar me kdo vpraša, kako se spomnim prvega zmenka, povem, da mi je najbolj ostalo v spominu, kako se je frajer potrudil, da bi poleg mene očaral tudi mojo mamo. Ko me je prišel iskati domov, je rožo, vrtnico prinesel tudi njej. Takoj naslednji dan pa sem zbolela in dokaz, da zna zadeva med nama postati precej resna je bila tudi ta, da je naslednjih 14 dni, vsak dan, ko sem z virozo ležala v postelji, prišel mimo in mi prinesel sadje (vitaminčke 😉 ). Mimogrede, zdaj, če sem bolna, me tudi povoha ne 😉 😉 😉 . Si kar lepo sama kuham čajčke, Šajana in Sija pa najraje po meni skačeta takrat, ko na pol mrtva ležim na kavču. Klasika. 

Valentinovo, oziroma najino obletnico, običajno proslaviva z večerjo (nič pretirano svečanega- zadnja leta kar lepo doma sama kuhava, se nama niti ne ljubi preveč hoditi ven), jaz pa se vedno potrudim, da ga na ta veliki dan opomnim s kakšnim odštekanim darilom. Sem precej ne-romantična, zato darila niso pocukrana, s srčki in v rdeči barvi, nazadnje sem mu na primer kupila smrčoubijalec, ha, ha ha. V bistvu je to palica, ki ima na koncu pritrjeno spužvo in z njo ponoči mahneš moža, ki zraven tebe mirno spi in glasno smrči. 

Kadar me kdo vpraša, kako se spomnim prvega zmenka, povem, da mi je najbolj ostalo v spominu, kako se je frajer potrudil, da bi poleg mene očaral tudi mojo mamo.

Verjetno se strinjate z menoj, da je moškemu precej težje kupiti darilo. Punce smo enostavne: parfum, no, da smo si na jasnem, ne bilo kateri, MySpirit seveda, bonboniera in povabilo na večerjo … Pa smo vse vesele in srečne, kako lepo, da se je spomnil na nas. Je pa res, da je Sandi tudi precej nezahteven in mislim, da se izjemno zabava ob razmišljanju, kaj za vraga bo od mene dobil za letošnjo obletnico. Ne vem, če poznate odštekano konceptno trgovino v Ljubljani, ki je namenjena moškim – imenuje se Agent Panda. Jaz sem je odkrila lani jeseni in že, ko sem prvič stopila vanjo, sem vedela, da bo v njej padlo darilo za mojega moža.

Da tudi vam olajšam izbiro in mogoče dam kakšno drugačno idejo za darilo za vaše moške (naj tudi oni občutijo vso to silno ljubezen, ki je v teh dneh v zraku), sem izbrala par kosov, ki se mi zdijo hudomušni in uporabni hkrati (saj veste, tisti smrčoubijalec je bil hudoooo uporabna stvar, ha, ha, ha).

Gel za tuširanje za dan potem …

Kadar se moški večer preveč zavleče in vaš dragi spije pivo ali dva preveč, se zjutraj lahko osveži s “Hangover Hotel” gelom za tuširanje. Za preganjanje mačka ;).

Krožnik samo zanj

Svojemu moškemu špagete, ki ste mu jih pripravile za valentinovo večerjo lahko postrežete tudi na pandini ali “majmunovi” glavi (imajo namreč še krožnik, na katerem je namesto pande simaptičen šimpanz)  😉 😉 ;).

Jasno in glasno sporočilo: Nisem tvoja mama!

Pesem od JLo mi je itak všeč, ko pa sem zagledala tale napis na vreči za umazano perilo, sem skoraj umrla od smeha.   

Karte za Valentinov družabni večer iger

Za popestritev večera lahko vlečeta karte in ugotavljata, če sta si sploh namenjena, ha ha ha.

Majica s pomenljivim napisom

Priznam, da kdaj na tipične moške fore (v smislu, ko me gleda z nedolžnim pogledom in sprašuje “Kaj sem pa naredil narobe?”) odreagiram s sarkastičnimi pripombami. In nisem čisto prepričana, da me razume …

Set za roštilj

Sandi je mojster žara. Čisto zares! Takoj, ko se malo otopli ven privleče roštilj in potem na njem ustvarja. 

Čokolada

Ampak ne čisto navadna. Taka s sporočilom. “Vedno končaj, kar si si zadal,” je napis, ki mi je najbolj padel v oči na slovenski čokoladi.

In še vedno vam za konec ostane seveda parfum MySpirit!

Na spletni strani www.myspirit.si jih najdete ogromno. In prepričana sem, da ne morete zgrešiti.

 

Pustite Trackback v zvezi s tem vnosom

Preberite še

Vesela bom vašega mnenja!

You must be logged in to post a comment.