Vsebina je tisto, kar šteje!

Že od tistega dne, ko sem predstavila svoj prvi parfum, se držim načela, da je vsebina pomembna. Pa ne samo sestavine. Vanje je vloženega ogromno truda, časa, energije in ljubezni.

V sredo me je kar razganjalo od sreče, saj sem v svet poslala svoj tretji parfum, ki sem ga preprosto poimenovala Rebeka Št. 3. Tako sem ne samo prva Slovenka z lastnim parfumom, ampak prva Slovenka s tremi parfumi (ha ha). Skupaj z izdelovalci mojega parfuma, kemijskim podjetju SCC z več kot 25-letno tradicijo, s sedežem v Trzinu, pišemo lepo in uspešno zgodbo, ki je rezultat trdega dela. Vedno poudarjam, da so moji parfumi PRAVI parfumi in ne parfumske ali toaletne vode, predvsem pa ne dišave, kot večkrat kdo napačno zapiše. 

Naj pojasnim, da boste razumeli tudi vi (o tem sem se morala na začetku tudi jaz dobro poučiti, saj je bil ta posel zame popolna neznanka). V tujini obstaja cela kopica podjetij, ki prodajajo esence kar v kovčku. Zraven dobiš lonček in mešaš, vohaš ter si na ta način, v svoji lastni dnevni sobi ustvariš svojo lastno dišavo (to so informacije tudi za vse tiste ‘ta pametne’, ki vedo, kako se mešajo parfumi). Tako nastane dišava, ki je primerna za lastno uporabo in še zdaleč ne za prodajo, ampak o tem malo pozneje.

Nekaj utrinkov iz proizvodnje parfuma:

Na trgu obstaja tudi cela vrsta dišav, esenc, ki jih je mogoče kupiti že polnjene v parfumske stekleničke, nanje dodate le še svojo etiketo in vaša dišava je tu. Verjamem, da je takšnih t. i. »private label« dišav v Sloveniji  več kot samo dve. Dišava je le ena od sestavin parfuma.

Za prodajo v Evropski skupnosti mora biti vsa kozmetika prijavljena v Cosmetic Products Notification Portal (CPNP) pri Evropski komisiji v Bruslju. Za izdelavo kozmetike v Sloveniji mora imeti vsak izdelek svoj dosje, kjer so natančno navedene sestavine parfuma, kemijske formule in analize, potencialni alergeni … Po domače – pregled nevarnosti, ki se lahko zgodijo pri uporabi parfuma. Naj jih nekaj naštejem – alergije, izpuščaji, srbečice, tumorji, glavoboli, različne vrste raka itd. Temu bi laiki rekli – testiranje na vse stranske učinke.

Parfum MySpirit by Rebeka takšen dosje seveda ima, je odobren in prijavljen v CPNP-portal in v katalogu kozmetičnih izdelkov zaveden pod referenčno številko 2005972.

Moje parfume razvijamo tudi pol leta, opravijo vsa testiranja, ki ne stanejo malo, dobimo vsa dovoljenja s strani Evropske unije za prodajo (mimogrede, obstaja en cel ‘fascikel’ samih kemijskih formul). Sem torej prva Slovenka (in na to sem zelo ponosna) z lastnim parfumom, z avtorsko zaščitenim vonjem, z vsemi dokumenti in dovoljenji, zato lahko uporabnice parfuma MySpirit by Rebeka zadovoljno prespijo vsako noč, kajti od mojega parfuma ne bodo imele alergij oz. stranskih učinkov, saj je uspešno opravil vsa potrebna testiranja.

Moj novi parfum, Rebeka Št. 3, me je že prvič, ko sem ga povohala, popolnoma navdušil. Že nekaj časa sem načrtovala razširiti ponudbo parfumov, da bi se MySpiritu by Rebeka Klasik in MySpiritu by Rebeka Summer  ter parfumskim gelom in losjonom, ki sodijo k njima, pridružil še tretji. To sicer težko povem, ker imam vse tri parfume rada, ampak tretji je kljub vsemu daleč moj najljubši. Prepričana sem, da bodo vonji breskev, nežnega jasmina, kašmirjevega lesa, sandalovine, tople note pralinejev in mošus tako kot mene prevzeli tudi vas.

 

Za vse nepremagljive sem priskrbela kodo NEPREMAGLJIVA, ki jo lahko do 5. maja uporabite  pri nakupu parfuma Rebeka Št.3  v spletni trgovini www.myspirit.si in vašemu naročilu bomo brezplačno dodali kremo za roke. POZOR! Pri oddaji naročila v košarici v okence za komentar vpišite kodo NEPREMAGLJIVA.

Eni izmed vas, mojih zvestih bralk, pa jaz enega osebno podarjam, ime in priimek srečnice bom objavila v ponedeljek. V komentar pod mojo objavo na facebooku samo napišite imena vseh mojih treh parfumov :). Da vidim, če obvladate 🙂 🙂 . 

En lep dišeč pozdrav vsem!

Rebeka

 

Pustite Trackback v zvezi s tem vnosom

Preberite še

Vesela bom vašega mnenja!

You must be logged in to post a comment.