Obstaja nekaj, kar dobesedno “odplakne” kilograme!

Jaz sem tak izdelek odkrila šele zdaj, ga preizkusila in izkušnjo delim z vami. 

Hujšanje. Beseda, ki jo predvsem pred poletjem neštetokrat slišimo. Še vedno se ne strinjam s tem, da moramo slepo slediti podobi, ki nam jo ´servirajo´ modni časopisi, da moramo biti popolnoma vitke, brez kančka celulita ter ´oh in sploh´ popolne. Časi, ko sem hodila po modnih pistah, so pač mimo ;). Sem pa že v svojem zelo branem blogu z naslovom Stara, jaz letos ne grem v kopalke govorila o tem, da če se ne počutiš dobro v svoji koži, potem nekaj naredi za to. Ampak zase, nikakor za druge. Če si dovolj dobra, da se zjutraj pogledaš v ogledalo v spodnjicah, si še kako dovolj dobra, da se v kopalkah ponosno sprehodiš po plaži. Nihče ti ni ničesar dodal in nihče ti ne bo ničesar vzel. Torej ponosno in pogumno zase naprej. Moramo pa se zavedati, da dodatni kilogrami niso zdravi. Ne za telo ne za samopodobo. Pika. Jaz se ne počutim dobro, če imam napihnjen trebuh in če mi najljubše kavbojke niso več prav. Ko se pogledam v ogledalo, si moram biti všeč. Ne drugim, sebi. Same smo tiste, ki si postavljamo standarde, in to je tisto, čemur moramo slediti. Zato sem začela iskati rešitev, nekaj, kar me bo dodatno motiviralo, in odkrila sem izdelek WaterOut XXL Effect od Sensilaba. Obljubljal je tisto, kar sem najbolj iskala: takojšen učinek, takojšnjo izgubo kilogramov in izboljšanje počutja.

Vem, kaj si mislite. Da vsak dan treniram in plešem ter da jaz pa res nimam razloga, da bi se pritoževala nad odvečnimi kilogrami. Ker ´itak´ vse ´pokurim´ sproti. »Ampak,« kot bi rekel najstrožji sodnik v oddaji Zvezde plešejo, Andrej Škufca ;). Ni mi uspelo shujšati tako kot preostalim nastopajočim. Premalo spanja, cele dneve v avtomobilu, nepravilno prehranjevanje, predvsem zelo hitro, saj med vsemi obveznostmi, ki jih imam še poleg oddaje, kosilo dobesedno zmečem vase, in seveda stres zaradi vsega tega se kljub rednemu gibanju in presenetljivo malo kalorijam nikakor nisem uspela znebiti odvečnih kilogramov. Pssst, celo dva sem dobila. Tolažim se, da so to mišice☺). To me je res motilo, priznam. Ko sem oblekla najljubše hlače, sem se morala potem še pol ure ukvarjati s tem, katero majčko ali bluzo obleči zraven, da bom videti ´okej´. Ne odlično, ´okej´ ;). Potrebovala sem motivacijo in nekaj, kar bo imelo takojšen učinek, ker prav potrpežljiva pri teh stvareh nisem. Če ni rezultata tako rekoč čez noč, me v tem mojem norem tempu čisto vse mine ;). 

Premalo spanja, cele dneve v avtomobilu, nepravilno prehranjevanje, predvsem zelo hitro, saj med vsemi obveznostmi, ki jih imam še poleg oddaje, kosilo dobesedno zmečem vase, in seveda stres zaradi vsega tega se kljub rednemu gibanju in presenetljivo malo kalorijam nikakor nisem uspela znebiti odvečnih kilogramov.

WaterOut XXL sem začela uporabljati pred dobri tednom dni in navdušena sem, da se mi že tako hitro to lepo pozna in že brez težav zapnem kavbojke, ki sem jih nosila pred Sijinim rojstvom. Absolutno vrhunsko! Nisem več zabuhla, izgubila sem dva kilograma, in kar je najpomembneje, počutim se bolje, sem manj utrujena in imam več energije. WaterOut XXL mi je všeč tudi zato, ker ni samo izdelek za hujšanje, kar je sicer super učinek, da se razumemo ;). Pomaga tudi očistiti telo, pomaga jetrom, ledvicam, se pravi, da pomaga pri razstrupljanju. Mislim, da ni pomembno samo, da hujšamo, ampak KAKO hujšamo. Mene je WaterOut XXL prepričal predvsem tako, da je bil rezultat viden takoj. Po domače malo sem uplahnila! Ker sem videla, da res učinkuje, sem začela uporabljati še kapsule AdipoSlim, in kombinacija teh dveh izdelkov je TOP. Napitek si pripravim v litru vode in ga potem pijem dopoldne, kapsule pa vzamem po kosilu (za vse tiste, ki težko jemljete kapsule in tablete kapsule AdipoSlim lahko odprete in vsebino stresete v kakšen sok ali pa vodo, če niste občutljive na okuse).

SAMO ZA MOJE BRALKE! 50-odstotni POPUST na paket quick slim S KLIKOM NA TO POVEZAVO!

Vse tiste, ki niste prebrale mojega lanskega bloga, ga le hitro preberite, da boste vedele, da ste lepe prav takšne, kot ste. Za vse preostalo sta tu malo telovadbe in WaterOut XXL☺. Komaj čakam, da se bom, ko bo konec šova, vrnila v svoj redni tempo in posledično tudi v redno shemo prehranjevanja. Takrat bom šele izgubila vse tiste kilograme, ki me motijo, med drugim tudi z WaterOut XXL. Z izdelkom sem tako zadovoljna, da smo samo za vas pripravili posebno ponudbo. Torej samo za vas, drage moje, je na tej povezavi 50- odstotni popust na paket Quick Slim. Se splača ;).  

Pustite Trackback v zvezi s tem vnosom

Preberite še

Vesela bom vašega mnenja!

You must be logged in to post a comment.