Depilacija, ki res deluje in nič ne boli? Da, obstaja!

Žensko, ki za depilacijo uporablja peno in britvico, je težko navdušiti nad kakšno drugo metodo. Ampak laserskemu odstranjevalcu dlačic Braun Silk-expert IPL BD 5009 je to uspelo.

Nikoli ne bom pozabila zgražanja  vseh svetovnih medijev, ko se je pred leti igralka Julia Roberts v večerni obleki in z neobritimi podpazduhami sprehodila po rdeči preprogi. Verjamem, da je takrat želela tako protestirati proti temu, da nam ženskam nenehno postavljajo raznorazne standarde. Tudi sama se soočam z izzivom iz dneva v dan, saj javnost od mene pričakuje, da sem vedno urejena. Lepo vas prosim, le kdo je lahko vedno, ampak res vedno urejen. Tudi jaz se zjutraj zbudim s frizuro, tako kot da bi se počesala s pomočjo petarde, tudi jaz imam včasih zadah in podočnjake do kolen. Odkar se ukvarjam s šovbiznisom, nenehno iščem izdelke in metode, ki mi olajšajo vsakdanje urejanje. No, za depilacijo vemo, da je metod ogromno. Jaz sem konec osnovne šole začela z britvico (seveda mi ni nihče povedal, da se tega ne dela na suho in me je par dni še zelo peklo, pa niti tega, da takoj po britju podpazduh ne uporabiš dezodoranta, ker tudi zelo peče, a ne), potem sem počasi spoznavala še druge načine, enkrat sem celo uporabila voskanje. Ampak to je takoooo boleče, in odkar sem dvakrat rodila, imam prag bolečine kot kakšen otrok. Tisto, kar boli, ni zame. Oziroma me ne zanima☺ , pa še voskanje seveda nima trajnega učinka. 

Kot rečeno, nenehno iščem kaj novega. In pred kratkim sem bila navdušena, ko so mi ponudili v testiranje Braunov Silk-expert IPL BD 5009, laserski odstranjevalec dlačic. Že ko slišim besedo laserski, me kar zmrazi, ker najprej pomislim na nekaj, kar nikakor ne more biti zdravo. Pred uporabo sem seveda hitro preverila vse stranske učinke omenjene naprave, ki so jih zapisali (teh dejansko ni), nato sem začela raziskovati. Žensko, ki redno uporablja britvico in peno, je kar težko navdušiti, verjemite mi. Nisem povsem dobro vedela, kaj naj pričakujem od aparata, ampak sem bila presenečena, da deluje tako zelo preprosto in je varen za domačo uporabo. Predel, na katerem boste uporabljali IPL, pred tretmajem pobrijete in očistite, nato vključite IPL v vtičnico, prižgete in začnete  na primer pri gležnju kot jaz in potem napravo počasi premikate navzgor proti kolenu, z njo drsite po koži. Braun Silk-expert ima senzor SensoAdapt, ki sam zaznava ten kože in temu prilagodi moč za najboljšo učinkovitost. Oddaja nežne pulze svetlobe pod površino kože, ki dosežejo melanin v dlačnem mešičku.

Postopek z napravo IPL je treba ponavljati, pogostost pa je odvisna od ciklusa rasti dlačic, ki je pri vsaki posameznici drugačen. Za postopek s svetlobo so dovzetne samo dlačice v fazi rasti, zato je treba izvesti več postopkov, če želite doseči trajno gladko kožo. Braun priporoča, da začnete z enim postopkom na teden, to naj traja 412 tednov. Potem nadaljujete po potrebi. Nekatere ženske morajo izvesti postopek vsak mesec do dva, za druge pa zadostuje že en postopek na 612 mesecev. Si predstavljate, da se vam pol leta ni treba ukvarjati z dlakami? Srčno upam, da bom med temi srečnicami. 😊. 

Si predstavljate, da se vam pol leta ni treba ukvarjati z dlakami? Srčno upam, da bom med koža srečnicami.

Jaz sem se najbolj bala dveh stvari: da bo bolelo in da bo bolečina zaman da naprava ne bo delovala. Izkazalo se je, da so bili strahovi neupravičeni, saj ni nič bolelo in tudi vidno deluje, res pa je, da potrebujete več tretmajev za popoln učinek. Za obe nogi sem potrebovala okoli 15 minut, tako da je naprava res hitra in učinkovita. Uporabite jo lahko kjerkoli na telesu, tudi obrazu. Moja koža nanjo ni reagirala (res je, da nimam zelo občutljive) in po tretmaju sem si lahko takoj oblekla krilo ter šla med ljudi ;). In še nekaj. Jaz ‘padam’ pri izdelkih tudi na embalažo  ;). In še preden sem ga vključila in preizkusila, me je pritegnil njegov videz, v kopalnici ga imam tako kar razstavljenega zunaj, na polici, kajti poleg tega, da je izjemno uporaben, je tudi lep!

Torej moja izkušnja je dobra in aparat Braun Silk-expert IPL toplo priporočam tudi vam, vsem tistim, ki ste se naveličale bolečih tretmajev odstranjevanja dlačic. Ker sem z njim resnično zadovoljna, sem se dogovorila tudi z popust za moje zveste bralke. Ob nakupu aparata Silk-expert IPL BD 5008 in Silk-expert IPL BD 5009 s kodo Rebeka25 vas čaka 25 % popust. Koda velja 1 teden, se pravi do ponedeljka, 11. junija, Silk-expert IPL BD 5008 lahko s popustom kupite TUKAJ, Silk-expert IPL BD 5009 pa TUKAJ.

 

)

 

 

 

 

Pustite Trackback v zvezi s tem vnosom

Preberite še

Vesela bom vašega mnenja!

You must be logged in to post a comment.