Odkrila sem, kako neverjetno hitro do ravnega, manj napihnjenega trebuha

Poleti si vse želimo, da bi bile videti kar najbolj vitke, saj je to čas za kopalke, kratka krila in hlače. In kaj lahko naredimo, če mislimo, da imamo nekaj kilogramov preveč?

Letos sem oblekla kopalke malo boljše volje,  saj sem že pred odhodom na dopust shujšala za par tistih kilogramov, ki so me malo motili, za kar se lahko zahvalim  Sensilabovemu napitku Water Out. Nekatere ste zelo skeptične okoli njega, meni pač pomaga! Tudi na dopustu (letos sem z družino odpotovala na Maldive; se precej trudim obdržati navade, ki sem jih pridobila v zadnjih tednih in za katere lahko rečem, da prinašajo super rezultate – trudim se bolj zdravo jesti, več gibati (k sreči imam s seboj Sijo, ki poskrbi za to, da ’letamo’ za njo kot nori. Zdaj je ugotovila, da je najzabavneje, če mi uide in ’šprintam’ za njo  ;),  – in seveda že nekaj časa redno pijem Sensilabov Water Out.

 

Brez njega ni šlo niti na Maldivih. O tem, zakaj sem se odločila za ta napitek in kakšne so moje izkušnje z njim, sem pisala že TUKAJ. Poleg tega, da sem vidno manj napihnjena  in da mi res pomaga pri hujšanju (kot dokaz prilagam ’fotke’ v kopalkah 😉 ), sem nad njim navdušena tudi zato, ker sem s pomočjo Water Outa vedno videti vitkejša, oziroma manj napihnjena na plaži, ne da bi ’tiščala trebuh noter’. Ena od velikih napak, ki sem jo delala tudi sama, je, da kadar sem čutila napihnjenost, nisem oblekla kopalk. Dejstvo je, da delujemo zaradi trenutne napihnjenosti  vsaj tri kilograme težji, toda so načini, kako to neprijetnost hitro odpraviti. Z napitkom Sensilab WaterOut – preverjeno –  izgubimo vsaj tri kilograme, predvsem na predelu trebuha.

Dejstvo je, da delujemo zaradi trenutne napihnjenosti  vsaj tri kilograme težji, toda so načini, kako to neprijetnost hitro odpraviti.

Kadar sem se letos pregrešila pri večerji (zaradi vročine smo hodili jest ob 21.) in se zjutraj zbudila s težkim želodcem, sem samo popila Sensilab WaterOut in moj trebuh je bil spet kot manj napihnjen, oziroma je uplahnil. No ni isti, kot v starih časih, vseeno so tukaj že leta, je pa veliko boljši, kot bi bil sicer☺ .

Pozor! Pri Sensilabu so samo za moje bralke spet pripravili en super paket, ki ga najdete TUKAJ. Ta paket smo pripravili s 50% popustom, samo za moje bralke, do njega pa pridete s klikom na to povezavo. Tokrat smo izdelku Water Out dodali še super kremo proti celulitu Booty gel. Z vsakim nanosom stimulira proces kurjenja maščob, odpravlja celulit, gladi kožo in zavira absorbiranje  maščob. TOP kombinacija!

Tako zjutraj poleti, tudi na dopustu, ko je še posebej pomembno, da zaužijemo predvsem veliko tekočine, , si pripravim liter napitka, ga prelijem v ’flaško’ za večkratno uporabo, ki jo nosim povsod s seboj, in ga dopoldne pijem po požirkih. Všeč mi je, ker ima dober okus, in imam občutek, kot da pijem na primer ledeni čaj z okusom maline. Toplo priporočam, da poiskusite. Res! ☺. Vode sem se že kar malo naveličala, in res sem navdušena, ker je na voljo okusnejša in  koristnejša možnost. Napitek Water Out vsebuje naravne diuretike, kot so regrat, opuncija, sarsarila, javanski čaj in peteršilj, je bogat z minerali, predvsem kalijem, in to preprečuje, da bi se skupaj z vodo izločili še minerali.

Ne samo, da mi uspeva nekaj, za kar sem mislila, da je nemogoče – imeti raven  trebuh kljub pregreham, ampak s pomočjo Water Outa odplaknem iz svojega telesa tudi toksine, odvečno vodo in kilograme. Ker – drage moje –, tudi zaradi preveč vode smo napihnjene kot baloni, se počutimo težke in debele, s pomočjo Water Outa pa sem tako rekoč čez noč  lahko videti bolj suha. Ne vem, ali to opazim samo jaz, pravzaprav mi je tudi vseeno, samo da sem jaz s tistim, kar vidim v ogledalu, zadovoljna (itak pa ženske nismo nikoli, a ne?), in letos sem šla malo boljše volje v kopalke.

 Za konec pa še to. Da smo si na jasnem. Brez sprememb pri prehrani in brez telovadbe, bodo rezultati absolutno veliko manjši. Vseeno bodo, ampak verjetno učinek ne bo čisto tak, kot ste si zamislile. Zato je potrebno pametno, z zdravo logiko pristopiti k stvari. 

Saj veste kaj pravijo, brez muje se še čevelj ne obuje. 

 Sponzorirana vsebina

 

Pustite Trackback v zvezi s tem vnosom

Preberite še

Vesela bom vašega mnenja!

You must be logged in to post a comment.