Hitre in enostavne frizure za novoletne zabave

“Joj, nimam kaj obleči, in poglej me, kakšna sem v glavo!” To običajno vzkliknemo ženske, kadar nas kdo kam nepričakovano povabi.

Tudi meni se pogosto zgodi zgoraj opisana situacija, in vem, da bo ta zapis prišel prav tudi marsikateri od vas, zato sem k sebi povabila svojega dolgoletnega frizerja Kristjana, ki je pokazal, kako si na hiter in preprost način uredimo pričesko. Seveda potrebujemo določene pripomočke, vi lahko seveda uporabite svoje, jaz pa sodelujem z Remingtonom in sva uporabila vse njihove izdelke, ki jih − mimogrede − toplo priporočam. Vse, kar sva uporabila, sem naštela na koncu članka, dodala sem tudi kratke opise in povezave do izdelkov.

Najprej sva s Kikijem, kot kličem Kristjana, naredila povsem preprosto fen frizuro, pokazal mi je, kako si lase pravilno sušimo, pričesko pa je dokončal z volume & straight krtačo. Pričeska je resnično preprosta, za večerno zabavo pa jo lahko nadgradite na primer z lakom za lase, ki ima bleščice, dodate kakšen zanimiv obroč ali pa lasnico z bleščicami.

Naslednja pričeska so popolnoma ravni lasje, kar je dosegel z ravnalnikom. Pokazal je, kako pravilno likamo lase − začeti moramo spodaj, ne pri vrhu. To napako sem večkrat naredila tudi sama in potem se mi je zgodilo, da je nekje zadaj ostal pramen nezlikanih las.

Z ’ravne frizure’ pa sva ’skočila’ na kodre, ki jih je naredil s kodralno palico. Pričeska lahko ostane takšna, lahko pa si jo z nekaj lasnicami spnete in dobite spet nekaj novega.

Potrudila sva se, da sva prikazala, kako zelo hitro na preprost in učinkovit način dosežemo super pričeske, ki so primerne za čez dan, s pomočjo nekaj modnih dodatkov pa lahko postanejo tudi večerne.

Postopke in Kikijeve nasvete si lahko ogledate v spodnjem videu:

Pripomočki, ki sva jih uporabila za urejanje pričesk

Remington Keratin Protect sušilnik las s katerim lahko dosežemo res ’profi’ sušilne rezultate, naši lasje pa so pri tem trikrat bolj zaščiteni pred poškodbami, saj ima keramično prevlečeno mrežico za enakomerno razporeditev toplote in ionski generator, ki proizvaja 90 odstotkov več ionov, ki zadržijo vlago za lesk brez štrlenja. Ima tudi kar nekaj pripomočkov, s katerimi se lahko poigravate in ustvarjate. 

Remington Keratin Protect pameten ravnalnik, ki vsakič znova zaznava raven vsebnosti vlage vaših las osemkrat na sekundo za edinstveno oblikovanje. Medtem ko aktivno meri raven vsebnosti vlage v vaših laseh, bela ikona za zaščito pred toploto na ohišju ravnalnika utripa, tako da lahko vidite zaščito vaših las med samim oblikovanjem. Ravnalnik ne bo nikoli segrel vaših las do te mere, da bi jih poškodoval. Zaradi tega bodo vaši lasje petkrat močnejši in možnost za cepljenje ter poškodbe se bo zmanjšala. Ta pripomoček za oblikovanje vsebuje napredne keramične plošče, prepojene s keratinom in mandljevim oljem za gladke, sijoče in zdrave lase, zahvaljujoč pametnemu senzorju pa bo ravnalnik samodejno namesto vas zmanjšal ali povečal temperaturo glede na vlažnost predela las.

Remington Keratin Protect kodralna palica ima napredno stožčasto cev, prepojeno s keratinom in mandljevim oljem, in tako med ustvarjanjem pričeske lase tudi negujemo. Palica je posebej izdelana za oblikovanje las od korenine do konic ter vključuje tehnologijo novega in izboljšanega ročaja. Popolna je za zaščito pred polzenjem las s cevi in je odlična za brezskrbno oblikovanje, pet temperaturnih nastavitev do 210°C pa omogoča, da lahko prilagodite svojo oblikovalno palico svojemu tipu las. Napredna keramično prevlečena cev je prepojena s keratinom in mandljevim oljem, ki med oblikovanjem prenaša mikroregeneratorje na vaše lase. 

Remington Volume & Straight krtača je prepojena z antistatično tehnologijo, ki med krtačenjem daje volumen in strukturo. Ogrevana keramična cev zajame vsak pramen las in ustvari profesionalne pričeske. Segreje se le v 30-ih sekundah, z enim ’zamahom’ zajamete več las, in resnično je preprosta in predvsem izjemno uporabna.  

Pustite Trackback v zvezi s tem vnosom

Preberite še

Vesela bom vašega mnenja!

You must be logged in to post a comment.