Novo leto, nov način življenja!

KO SEM SI MORALA DECEMBRA NA NEKI VEČERJI SKRIVAJ ODPETI GUMB NA HLAČAH, DA SEM SPLOH LAHKO DIHALA, SEM SPOZNALA, DA JE KONEC VESELJA.  

Najprej kratek uvod: Vedno sem se delala norca iz tistih, ki so si 1.1. dajali takšne in drugačne novoletne zaobljube. Ampak, ker sem zarečenega kruha seveda poje največ, sem tokrat med njimi tudi jaz …

Praznikov se vedno veselim kot majhen otrok, po drugi strani pa je to tudi čas, ko imam nenehno slabo vest, in je tudi čas, ko se ne počutim dobro − fizično. Po domače povedano − nažrta sem. Ne vem, zakaj, toda preprosto se ne morem vzdržati pri hrani. In to delam tako, da pojem nekaj sladkega, potem mi ’zapaše’ nekaj slanega, pa spet nekaj sladkega, vse bonboniere, ki jih dobimo za darilo, pojem sama. In medtem ko razlagam, kako sita sem, si znova spet kaj bašem v usta. Poznano?

Vrhunec ravnokar minulega decembra je bila ena prednovoletnih večerij s prijatelji, ko sem si morala odpeti gumb na hlačah, ker − prisežem − bi drugače komu priletel v glavo☺)). Dobesedno nisem mogla več dihati, saj me je vse tiščalo (a me to ni odvrnilo, da ne bi požrla še sladice). Verjamem, da nisem edina v tej zgodbi, in res mi ni jasno, kaj za vraga nam je, da se tako nažremo, da ne moremo dihati?! Noro. Če pogledam Sandija, on v življenju ni pojedel več, kot bi potreboval. Zato pa je že 20 let isti. Če se moda ne bi spreminjala, bi lahko 20 let nosil ene in iste kavbojke, medtem ko bi jih jaz morala menjavati skorajda vsake tri mesece☺. No in ko sem govorila o večerji, sem postala kar slabe volje, saj je bil to trenutek, ko sem ugotovila, da pravzaprav nimam več manevrskega prostora. Tisti občutek, ko veš, da je konec veselja, in ko veš, da si ’zajebal’ -:). Dojela sem, da ne bo šlo več tako naprej in da sem uspela v dobrem mesecu dni uničiti vse, kar sem začela. In mi je šlo že kar dobro. Kot veste, zaupam blagovni znamki Sensilab, in resnično sem bila zadovoljna z rezultati napitka WaterOut (mimogrede, dobili so medaljo vrhunske kakovosti Qudal, potrdilo potrošnikov, da je linija izdelkov za hujšanje SlimJOY najboljša med vsemi na slovenskem trgu!).

AMPAK! NE MOREŠ SE NAŽIRATI IN NIČ TELOVADITI, SPREMENITI JE TREBA NAČIN ŽIVLJENJA! 

IN ZDAJ JE DOVOLJ! Novoletnim zaobljubam se izogibam, ker se jih po navadi držimo vsi samo okoli 14 dni, potem pa spet lepo vse po starem. Ampak tokrat sem se odločila, da bo stvar postala resna, gre za to, da mi preprosto ne preostane drugega. Gre za moje zdravje (vsa ta nažiranja z nezdravo hrano resnično ne pripomorejo k zdravju), gre za moje boljše počutje.

Novo leto, nove navade in obljubila sem, da bom v treh mesecih izgubila okoli deset kilogramov. Povem pa to naglas, da se ’zazihram’, da ne ‘požrem’ obljube! Lahko me boste vi držali za besedo☺)))

Kako bom svoje telo pripravila na hujšanje

Zavezala sem se, da bom v treh mesecih naredila korenite spremembe − tako znotraj kot zunaj. In začeti je treba pri osnovah. Se pravi − najprej ustvariti pogoje za USPEŠNO HUJŠANJE − izboljšamo delovanje limfnega sistema, ker njegovo upočasnjeno delovanje in slabše delovanje jeter sta razlog, da težko shujšamo. Še naprej bom poleg vsega, kar bom še počela, zaupala tudi napitku WaterOut, in ko sem slišala, da bodo imeli nov in izboljšan izdelek, sem takoj vprašala Sensilabovo nutricionistko, kako deluje, da razložim to tudi vsem tistim skeptikom in negativcem, ki se po navadi vsujejo pod tovrstne članke☺:

TOREJ: Napitek WaterOut Strong poskrbi za naravno drenažo, torej za odvajanje odvečne vode in toksinov iz telesa (mimogrede, moja mama ne hujša, ampak ima grozen problem z zatekanjem nog. Ko je začela piti WaterOut, so ji čez nekaj časa noge uplahnile). To naredi tako, da očisti in resetira limfni sistem. Limfni sistem je poseben sistem žil, ki poteka vzporedno s krvnimi žilami in je med drugim zadolžen za prečrpavanje odvečne vode iz telesa. Če ga ne bi imeli, bi bili napihnjeni kot balon.

In če je kjerkoli v tem limfnem sistemu žil blokada, se res počutimo napihnjene in zabuhle, predvsem pa nikakor ne moremo izgubiti odvečnih kilogramov oziroma jih izgubimo zelo težko. Dodali so mu novo sestavino, njivsko preslico, povečali količino artičoke in pegastega badlja ter dodali ekstrakt celega rdečega grozda in nastal je napitek WaterOut Strong. Ta nova, izboljšana formula zmanjša zabuhlost in napihnjenost za kar 60 odstotkov! Vem, da je bilo ogromno polemik okoli waterouta − da ne deluje, da ga promoviram zato, ker sem plačana. Ampak to so ’žleht’ ljudje, ki ne vedo, kaj pišejo, zanje je pomembno samo, da pišejo negativne stvari. Jaz tem izdelkom zaupam, vidim učinek in jih bom pridno uporabljala še naprej. 

Saj veste, da vedno poskrbim tudi za to, da pri Sensilabu tudi za moje bralke uredijo razne ugodnost? KLIKNITE TUKAJ IN, ČE OB NAKUPU IZDELKA WATER OUT STRONG VTIPKATE KODO REBEKA, JE DOSTAVA BREZPLAČNA.

   To je vse super in že zdaj vem, da bo učinkovalo. In tako bom ’porihtala’ osnove. Ampak če ne telovadiš, če ne spremeniš svoje prehrane, če ne spremeniš načina življenja, ne narediš vsega, kar je treba, da izgubiš tisti trebuh in oblikuješ stegna, nekih trajnih in dolgotrajnih rezultatov ne more biti. Zato sem gospo Špelo, ki pri Sensilabu vodi marketing in je tudi izvrstna nutricionistka, prosila, naj mi svetuje, kako naj se končno spravim v red. Kako naj dejansko dolgoročno spremenim svojo postavo, svoje telo, svoj način življenja. Nimam ničesar proti temu, da ima ženska kje kaj preveč. O tem sem tudi pisala v blogu Stara, jaz letos ne grem v kopalke. Podpiram močnejše ženske, ampak v prvi vrsti podpiram to, da se moramo ženske dobro počutiti v svojem telesu. Oziroma da si moramo dovoliti tudi, da imamo kje kaj preveč. Je pa res ’fajn’, če narediš vse za to, da te ta ‘preveč’ ne ovira preveč pri tvojih vsakdanjih opravilih. In jaz sem v nekem trenutku padla v fazo, ko se nisem počutila dobro, ko nisem mogla več obleči vsega, kar sem hotela. In sem potem malo hujšala, pa se malo zredila, pa hujšala in se zredila.

Da smo si na jasnem: nočem biti suhica s 50 kilogrami, ker mislim, da k mojemu karakterju, moji starosti in mojemu telesu to ne paše. Želim pa imeti zdravo in lepo oblikovano telo. Ne želim imeti več maščobnih blazinic vsepovsod, ne želim več, da mi zastaja voda, želim se počutiti dobro. Glede na to, da sem svoje hormone končno spravila v red, se mi zdi, da je čas, da končno spravim v red tudi svoje telo.  

Vsem nam je jasno, da samo napitki niso dovolj za to, da bi popolnoma spremenila svoj način življenja, skrivnost uspeha se skriva v meni, v moji glavi ;). Tako so mi pri Sensilabu zdaj na mojo željo pripravili program celostne preobrazbe − od tega, kako naj se prehranjujem, katere dodatke naj jemljem, katere izdelke SLimJoy naj uporabljam, do programa treningov. Zdaj sem se resnično odločila, da začnem živeti zdravo − želim si preoblikovati svoje telo in želim si dolgoročnih sprememb. To zdaj javno sporočam vsem, ker moram, moram, moram spremeniti svoj način prehranjevanja. 

Za seboj imam, tako kot verjetno večina vas, že lepo zgodovino poskusov hujšanja in spreminjanja načina življenja. Konec koncev imam za seboj tudi življenjsko preizkušnjo, ki bi me morala spametovati oziroma me je − za kratek čas, za pol leta. Ko sem zbolela za rakom ščitnice, sem obiskala dr. Petra Papugo, ki me je prepričal, da sem postala veganka. Takrat sem se resnično počutila super in tudi moje telo se je fino odzvalo. Potem pa sem zanosila s Sijo in vse babice so mi ’težile’ ter me prepričevale, da nisem normalna, da moram jesti meso, ker drugače to ne bo dobro ne zame ne za otroka in tako naprej. Začela sem z mesom, potem sem nadgrajevala to novo ’dieto’ še s sladkarijami in preostalo hrano, ki mi je zelo dišala v nosečnosti in nikakor ni bila zdrava, ter tako sem se kot večina žensk med nosečnostjo lepo zredila (tiste, ki se ne, za moje pojme niso normalne in jih ne maram … ha ha). Kar nekaj kilogramov sem se zredila. Te kilograme sem potem včasih manj in včasih bolj uspešno izgubila, se spet zredila, in tako naprej − vrtela sem se v začaranem krogu. Menim, da je jasno, da delamo s tem telesu resnično veliko škodo. Zato sem se odločila za ’totalno’ spremembo, preobrazbo, ki jo bom tokrat delila z vami, javno, tudi zaradi sebe, ker vem, da bo to odlična motivacija. 

Kar nekaj kilogramov sem se zredila. Te kilograme sem potem včasih manj in včasih bolj uspešno izgubila, se spet zredila, in tako naprej − vrtela sem se v začaranem krogu. 

Svoje izkušnje, svoje potovanje, učinke uporabe napitka WaterOut Strong, vse vzpone in padce, ki se mi bodo dogajali na poti do preobrazbe − vse to bom delila z vami. Vedno je lažje, če imaš ob sebi nekoga, in upam, da se mi bo katera od vas tudi pridružila.

Skupaj smo močnejše in druga drugi najboljša opora!   

 

Pustite Trackback v zvezi s tem vnosom

Preberite še

Vesela bom vašega mnenja!

You must be logged in to post a comment.