Napitek, ki prepreči zimsko staranje kože je tu! Juhuhu!

Končno nimam več suhe in hrapave kože, manj pa se vidijo tudi drobne gubice okoli oči.

Načeloma sem kar ljubiteljica zime, no, če pa že moram izbirati, bi kljub temu raje izbrala poletje. Tudi rojena sem takrat. Ok, rada imam sneg, predvsem za božič, in čudovito je, če ga je v hribih dovolj, da lahko smučamo! Sicer pa je to letni čas, ko se mi zdi, da je moja, sicer ne preveč občutljiva koža, vedno kar zacvetela. Pa ne v dobrem smislu ;). Postala je hrapava in dobila en tak pust videz. S prijateljicami smo se vedno ’hecale’, da smo videti kot kakšno posušeno sadje. Iskreno − kot kakšne rozine. Čeprav bi bila veliko raje grozdna jagoda ;). Poleg tega, da moji koži več kot očitno ne ’pašejo’ zimske razmere in suh zrak, ki ga imamo takrat vsi doma. Jaz res ne maram, da bi me zeblo, zato je pri nas ogrevanje na maksimumu. Sploh odkar so mi odstranili ščitnico, imam, kot pravi moj mož, pokvarjen termostat ;). In ja, tudi to je slabo za kožo, vem ;).

S prijateljicami smo se vedno ’hecale’, da smo videti kot kakšno posušeno sadje. Iskreno − kot kakšne rozine.

Dejstvo pa je (žal) tudi, da nisem vedno mlajša. Drage moje, če si to želimo ali pa ne, moramo z leti vedno več investirati v svoj videz in dobro počutje. In verjamem, da se to, da dobro skrbiš zase, na dolgi rok obrestuje. Oh, koliko imam prijateljic, ki res dajo nekaj nase in so pri svojih letih videti kot dvajsetletnice. Procesa staranja ne moremo ustaviti, lahko pa ga upočasnimo, in hvala bogu so na voljo izdelki, ki nam pri tem pomagajo. Znano je na primer, da telo že po 25. letu neha proizvajati kolagen, ki skrbi za napeto in sijočo kožo. Že lani jeseni sem zato začela piti UNDO kolagen napitek in zasipale ste me z vprašanji o njem. Končno je napočil trenutek, da vam na nekaj njih vendarle odgovorim 😉 − tudi zato, ker sem se na lastne oči prepričala o tem, da deluje – pismo, res se mi vidi manj gub na čelu in okoli oči ;). Zgodbo o tem, kako sem spoznala žensko, ki je bila videti deset let mlajša, kot je v resnici, si lahko preberete TUKAJ). 

Drage moje,  ker vem, da je težko verjeti samo na besedo, sem vsem, ki bi rade poskusile UNDO kolagen napitek, ’zrihtala’ tudi super akcijo: 50% POPUST in brezplačno dostavo. Kliknite TUKAJ.

Napitek je res ’fajn’, vsestransko uporaben. Ampak seveda pomaga le, če ga pijete REDNO, prvi učinki pa se začnejo kazati po okoli mesecu dni. Jaz sem jih najprej opazila tako, da sem imela lepše nohte (moji nohti so drugače mehki kot žvečilni gumi) in bolj gladke lase, lažje sem si jih na primer razčesala po umivanju, in tudi moj frizer me je vprašal, če jemljem kaj za boljše lase ;). Vedno sem mislila, da je koža lahko lepa in negovana le, če uporabljam dobre kreme in če občasno obiščem kozmetični salon (kar mi je, odkar imam otroke, uspelo rekordnih trikrat 😉 ). Ampak dejansko mi je zdaj jasno, da je treba za kožo skrbeti tudi od znotraj. Napitek UNDO kolagen je osvežilen, ima okus po borovnicah in nima tistega priokusa po kolagenu, kar je vsaj zame zelo pomembno. Ker − roko na srce − če ste kdaj poskusile kakšen drug kolagen − to je resnično grenko! Zelo grenko! Ne predstavljam si, da bi morala vsak dan piti nekaj, kar bi težko spravila po grlu :). Izvleček borovnic ni dodan po naključju, ti gozdni sadeži so namreč super naravni antioksidant, in skupaj z vitaminom C, ki ga napitek vsebuje, skrbijo za pravilno tvorbo kolagena. Na začetku sem spila kar dve vrečki na dan, ker se mi je mudilo videti učinek (malo pa me že poznate), zdaj ko se je to dejansko zgodilo, si namešam samo eno vrečko. Mimogrede − zdi se mi super tudi zato, ker si s te napitkom popoldne, okoli treh, štirih, ko mi običajno pade ’cukr’, tudi malo potešim željo po sladkarijah. Kot ve vsa Slovenija, namreč hujšam, in fino je, ker ima UNDO kolagen napitek malo kalorij in si ga tako brez slabe vesti privoščim za premagovanje krize ;).

Vedno sem mislila, da je koža lahko lepa in negovana le, če uporabljam dobre kreme in če občasno obiščem kozmetični salon (kar mi je, odkar ima, otroke, uspelo rekordnih trikrat 😉 ). Ampak dejansko mi je zdaj jasno, da je treba za kožo skrbeti tudi od znotraj.

Po treh mesecih redne uporabe lahko iz prve roke poročam, da se mi dejansko to tudi pozna. Imam bolj navlaženo kožo, nič več mi je ne vleče skupaj, kar se mi je dogajalo prejšnje zime. Sem vedno bliže temu, da postanem grozdje namesto rozine 😉 😉 ;). Na pogled pa je tudi bolj napeta in sijoča, čeprav je zunaj mraz in res na polno kurimo ter imamo posledično bolj suh zrak v hiši. Zanimivo je, da se mi ni še nikoli prej zgodilo, da bi me kdo vprašal, kaj sem naredila s svojo kožo, da sem videti bolj sveža 😉 😉 ;). Jaz sem živi dokaz, da je koža izjemno hvaležna, če ji posvetimo vsaj malo pozornosti. Aja, ni nepomembno, kateri kolagen pijete. Mene so poučili, da UNDO kolagen napitek vsebuje patentiran morski kolagen, ki ima v primerjavi z govejim kolagenom (ki je mimogrede še bolj kaloričen kot morski) za polovico boljšo absorpcijo. Tako da, drage moje, jaz sem vam opisala svojo izkušnjo, in ker vem, da je težko verjeti samo na besedo, sem vsem, ki bi rade poskusile UNDO kolagen napitek, ’zrihtala’ tudi super akcijo z brezplačno dostavo. Za akcijo kliknite TUKAJ.

Vsebina tega zapisa je sponzorirana.

Pustite Trackback v zvezi s tem vnosom

Preberite še

Vesela bom vašega mnenja!

You must be logged in to post a comment.