Predstavili so mi super izdelek, ki telo spremeni v stroj za kurjenje kalorij

Kolikokrat se je tudi vam zgodilo, da ste se trudile in trudile, izgubile lepo število kilogramov, potem pa po določenem času vse dobile nazaj?

Jaz hujšam, ti hujšaš, ona hujša … Smo pridne, na dieti, gledamo na vsak grižljaj, telovadimo, da nas vse boli in vse si želimo vrhunskih rezultatov. Pri vsem trudu pa si prav vse, ki smo tako pridne, želimo predvsem, da se ne bi zredile nazaj in, da bi naše telo postalo mašina za kurjenje maščob ;).

Nobena skrivnost ni, da imam tudi jaz za seboj kar nekaj diet in tudi mene je že doletel zloglasni, tako imenovani yo yo efekt, ko sem se po določenem času zredila nazaj. Predvsem pa mi je šlo na živce to, ker se mi je izgubljanje kilogramov v nekem trenutku popolnoma ustavilo. Zdelo se mi je, da je vse, kar delam, zaman in, da nikoli ne bo bolje. Tako, prav slabe volje sem postala na trenutke. Pač nikamor ni šlo več ☹ in če rezultatov ni, jaz pa se trudim, preprosto izgubim motivacijo. Ko sem to omenila Sensilabovim strokovnjakom, so mi razložili, da, ko smo na dieti in jemo manj, zaužijemo manj kalorij, se naš metabolizem upočasni. Kar je čisto naravno in normalno, saj tako naše telo pač odreagira na to, da smo mu omejili hrano, ampak deluje popolnoma nemotivacijsko. Vsaj meni …

Zdaj pa dobra novica za vse, ki ste se že srečale z enako težavo in vam je zaradi tega, ker kilogramov niste izgubljale tako hitro kot bi želele, padla volja:   

Jaz že imam svoj paket Adiposlim Strong kapsul, za vas pa So PRIPRAVILI super ugoden 1-mesečni shujševalni paket za izgubo odvečnih kilogramov in maščobe na trebuhu. Kar 53% odstotkov ceneje!

Kot veste sem že nekaj časa zvesta napitku Water Out Strong, za katerega lahko iz osebnih izkušenj poročam, da deluje, če ga seveda redno uporabljaš, zdaj pa so se mu pridružile še kapsule Adiposlim Strong. In verjamem, da se boste te novice zelo razveselile. Zakaj? Ker do 50 % zmanjšajo maščobne obloge na trebuhu in za 33 % povečajo porabo maščob. To ne pomeni, da ležite in hujšate, kot se radi šalimo, ampak pomeni to, da bodo rezultati vašega truda vidni veliko hitreje in, da bodo izgubljeni kilogrami tudi ostali – izgubljeni. 

 AdipoSlim Strong kapsule preprečijo upočasnitev metabolizma. Pospešijo rezultate našega truda, saj z njimi pokurite na dan še dodatno 500 kalorij i, če to ni dovolj dobra motivacija, potem pa res ne vem kaj je :). Vsebujejo naravne sestavine, učinkovine, ki klinično dokazano pospešujejo kurjenje kalorij in s tem dvignejo hormon »suhih« adiponektin. Tako vsebujejo ekstrakt alge Wakame s fukoksatinom, ekstrakt soka rdeče pomaranče z antocianini, ekstrakt zelenega čaja s katehini (vključno z najmočnejšim katehinom EGKG in ekstrakt kajenskega popra s kapsaicinom. Sočasno spodbujajo nastanek rjavega maščobnega tkiva, ki pokuri tudi 500 dodatnih kalorij dnevno, brez gibanja. Dodan vitamin B6 telesu vrne energijo, kar pomeni da v procesu hujšanja ni občutka utrujenosti in nizke energije.

AdipoSlim kapsule so oblikovane za topljenje maščob na trebuhu in in veste, kaj mi je tega, da se z redno uporabo ne morete zrediti nazaj še všeč? Ker nam, uporabnicam, pri Sensilabu zagotavljajo ožji pas, v primeru, da se to ne zgodi in, da ne boste zadovoljne s svojo postavo, pa vam denar vrnejo!

Vsebina tega članka je sponzorirana

Pustite Trackback v zvezi s tem vnosom

Preberite še

Vesela bom vašega mnenja!

You must be logged in to post a comment.