Konec mojega shujševalnega pohoda!

Vsi, ki vas zanima kako MI JE USPELO, ste dobrodošli, da berete dalje … 

Takoj v začetku letošnjega leta, 3. januarja, sem si zadala novoletno zaobljubo, da bom do poletja shujšala 10 kilogramov. Ne zaradi postave, ampak zaradi počutja. Zapeti hlače in, da me nič ne tišči – neprecenljivo! Kot veste, sem velik pristaš tega, da se mora človek sprejeti, pa vendar naj se sprejme v svoji dobri različici. Nič ni narobe, če imaš nekaj kil preveč, je pa narobe biti zaradi tega slabe volje. In ravno iz tega zadnjega razloga, sem se odločila za projekt -10 kil.

Lotila sem se ga tako kot je treba: z načrtom, ciljem in opremljena z najnovejšimi izdelki iz linije SlimJoy. Mojo januarsko zaobljubo sem tudi javno, v zapisu TUKAJ, delila z vami. Vsi, ki spremljate moje zapise veste, da sem že leto dni zadovoljna uporabnica izdelkov iz linije SlimJoy, predvsem zato, ker so mi res pomagali na poti do cilja: da shujšam, živim bolj zdravo in spremenim način življenja. To mi je začasno že uspelo, pa me je kolesje spet posrkalo vase …. Zadnja leta sem se, sploh odkar imam dva otroka, posvečala materinstvu, uživala sem v tem, da sem mama, da ves svoj prosti čas namenjam svojima hčerkama in seveda sem se temu primerno tudi prehranjevala in gibala. Ampak mi ni žal in vem, da je bilo to takrat prav. Potem pa sem prišla do točke, ko sem počasi začela ugotavljati, da je čas, da naredim tudi nekaj zase. Ko sem se odločila, da izboljšam način življenja in, da začnem živeti bolj zdravo, ni šlo brez načrta in nekje je bilo treba začeti. In tukaj sem imela veliko srečo, saj sem ravno v tistem času, ko sem začela intenzivno razmišljati o tem, da je skrajni čas, da nekaj naredim zase, postala ambasadorka linije SlimJoy. Prav vseeno mi je, kaj si kdo misli, meni brez teh izdelkov ne bi uspelo in ne bi imela take motivacije in ne bi bila tako zagnana. Pika. Zato sem vedela, da bo tudi projekt -10 kil uspešen (no, pa tisti, ki me dobro poznajo vedo, da sem tudi neizmerno trmasta in, ko se Rebeka nekaj odloči, Rebeka to tudi izpelje).

Včasih se pošalim, da so napitek WaterOut Strong, kapsule WaterOut STRONG Night, kapsule AdipoSlim STRONG in mangov napitek BootBurn Active 1000 STRONG moji novi najboljši prijatelji ;). Še posebej zdaj, ko mi je z njihovo pomočjo uspelo izpolniti novoletno zaobljubo in v štirih mesecih shujšati 10 kilogramov.

Paket vseh štirih mojih najboljših prijateljev je samo za moje bralke zdaj na voljo kot 1-mesečni paket Rebeka’s Dream Body, ki je znižan kar za polovico! Do njega pridete s klikom TUKAJ.

 

Mnogi bodo rekli, da to pa res ni veliko! Ne ni veliko. Ampak zame ravno dovolj. Točno toliko kot sem potrebovala in to brez pretiranega odrekanja. In veste kaj? Zdaj, ko pogledam nazaj, sploh nimam občutka, da je bilo vse skupaj naporno. Res je, da bo marsikdo rekel, da bi lahko te kilograme izgubila tudi v treh mesecih, vendar se nisem želela odreči –  in se tudi v prihodnje ne nameravam, nekaterim razvadam. Kot je na primer čokolada ;). Vem, da ni diete na svetu, ki bi vzpodbujala “basanje” s čokolado, ampak sem si odmerila, koliko je lahko pojem (eno vrstico na dan, no, včasih tudi dve, odvisno, kakšne volje sem bila) in sem bila zadovoljna. Mislim, da bi bil večji stres, če bi se ji morala popolnoma izogniti. Vmes sem imela tudi dneve večjih pregreh in na primer, ko je bila Šajana v bolnici, tistih par dni pač nisem razmišljala o tem ali jem prav ali ne in ali se dovolj gibljem, dovolj pijem … In to je tisto, pri čemer izdelki iz Linije Slim Joy pridejo tudi tako prav: ko imaš krizo, ko zaideš v situacijo v kateri enostavno ne moreš paziti toliko na prehrano in na gibanje in se poleg vsega še ukvarjati s številom obrokov. Z izdelki SlimJoy sem si ustvarila eno krasno rutino, ki je bila stalnica tudi v kriznih situacijah. Vedno jih imam pri roki, so dobrega okusa, poleg tega pa so naravnega izvora, vsebujejo učinkovine, ki so bile klinično testirane in varne ter dokazano delujejo. Konec koncev učinkovitost potrjujemo mi, zadovoljni uporabniki. In naše tehtnice 😉 😉 😉 .

Z izdelki SlimJoy sem si ustvarila eno krasno rutino, ki je bila stalnica tudi v kriznih situacijah.

Za seboj imam kar nekaj diet in pri vseh, ampak čisto vseh, sem kilograme dobila nazaj. Počasi sem imela tega dovolj in tokrat sem se odločila, da se vsega lotim prav. Imam prehranski načrt, ki je prilagojen mojemu okusu, mojim željam (seveda v okviru tega, da je to še vedno zdrav način prehranjevanja), dovolim si pregrehe, v zmernih količinah uživam ogljikove hidrate in škrob in začela sem se gibati! Vsako jutro vstanem ob 5.20 in se odpravim na Sv. Vid, hrib, ki je podoben, takole za primerjavo, ljubljanski Šmarni Gori. Če bi kdo kdaj Rebeki Dremelj rekel, da bo v dežju, ob petih zjutraj rinila v hrib, bi mu priporočila dobrega psihiatra, ha ha ha. Ampak, kaj vse zmoreš, če imaš dobro motivacijo. Vsaj meni pa so za motivacijo izredno pomembni rezultati in to, da imam nekaj, kar mi pomaga pri ovirah, na katere vedno znova naletim pri hujšanju –  in vem, da imate enake izkušnje tudi vi: na prvem mestu je lakota, potem pomanjaknje časa, vmes sem utrujena od vsega, od vseh sprememb, kar naenkrat se kilogrami ustavijo in zdi se ti, da vse skupaj ne gre več nikamor. Tisto, ko si rečeš pa zakaj sem se jaz v to sploh spravila …  Meni je vse to uspelo premagovati s pomočjo izdelkov iz linije SlimJoy in paket vseh štirih, najnovejših izdelkov, ki jih redno uporabljam tudi sama je po mojem mnenju najboljša izbira za vse, ki si želite hitrih, učinkovitih in dolgotrajnih rezultatov.

Paket vsebuje:

malinov napitek WaterOut Strong, ki ponuja naravno drenažo in zagotavlja najhitrejše možne rezultate, vidne že v enem tednu, pravi motivator, ki ti s hitrimi učinki (zabuhlost in napihnjenost uplahneta, zaradi česar smo skoraj čez noč videti bolj suhi) vlije voljo do tega, da vztrajaš,
kapsule WaterOut STRONG Night (inovativen izdelek, ki skupaj z napitkom WO Strong ponuja 24-urno drenažo in pospešeno topljenje maščob podnevi in ponoči, tako izkoristimo tudi spanje za hujšanje),
kapsule AdipoSlim STRONG (ki preprečijo povečanje maščobnih celic, klinično dokazano tudi ob visoko maščobni prehrani in zmanjšajo trebušno maščobo do 50 %),
mangov napitek BootBurn Active 1000 STRONG (ki te pripravi do gibanja, tudi če se ti nič ne da, poleg tega pa dodatno nagradi vsak trud v telovadnici: za 5x poveča kurjenje kalorij, še 4 ure po zaužitju imamo povišano kurjenje kalorij/deluje pa tudi v mirovanju)

Tako, da drage moje, dragi moji, izgovorov ni. Začnite se prehranjevati zdravo, migajte in predvsem si zapomnite, da, če je uspelo meni, bo uspelo tudi vam! Gremo v akcijo! 

Pustite Trackback v zvezi s tem vnosom

Preberite še

Vesela bom vašega mnenja!

You must be logged in to post a comment.