Pripravljam se na vstop v novo desetletje!

Dejstvo je, da so leta neusmiljena. Tečejo, minevajo, nič ne sprašujejo. Nenehno nekam hitimo, se sekiramo, si ne vzamemo časa niti zase, kaj šele drug za drugega …

Potem pa si kar naenkrat 40 in začneš razmišljati, kam je vse šlo … 40  je številka, s katero se zadnje čase veliko srečujem, pa roko na srce, samo dvakrat se bom obrnila okoli svoje riti in bom tudi jaz 40. Nazadnje sem se s številko srečala  kar trikrat letos poleti, ko so tri moje  zelo dobre prijateljice praznovale 40. rojstni dan.

Malo sem jih hecala, da so postale  stare babe in kako se počutijo zdaj, ko jim 39 letnica predaja darilo 😉 . Saj vem, malo sem želela biti žleht, ker vem, da mi bodo vse drugo leto vrnile v trikratni obliki. Pri eni sem bila celo tako žleht, da sem ji namesto 40 vrtnic, kot je v moji navadi, naredila poseben šopek – med drugim tudi iz vrečk UNDO kolagenskega napitka. No, ta je bila tega šopka sicer zelo vesela, ker kolagen redno pije in ji res pomaga pri koži na obrazu, pa tudi pri počutju. Meni so ga recimo predstavili pred slabim letom dni in seveda sem z veseljem sprejela ponudbo, da ga preizkusim. Mislim, le zakaj bi izpustila priložnost za bolj gladko in napeto kožo ;). UNDO kolagenski napitek vzpodbuja tvorbo kolagena in upočasni znake staranja, zavira nastanek gub ter občutno poveča elastičnost in prožnost kože, koža je bolj navlažena in zato so gube tudi manj vidne, poleg tega pa ima okus borovnice in je res dober za piti. In, da ga ne bom hvalila samo zaradi tega, kako vpliva na videz: pozitivno učinkuje tudi na srce in ožilje, zdrave sklepe, prebavo, lepše lase, ki potrebujejo za bujno rast zdrave mešičke, in podobno.

Ko so moje prijateljice videle moje navdušenje in tudi prve rezultate, so ga vse po vrsti začele uporabljati No, zdaj sem malo zašla…da se vrnem nazaj na 40 letnice. Vsaka od njih je svojo 40-letnico doživljala drugače. Ena je naredila fešto brez otrok, kot v študentskih časih (roko na srce, tudi videti je kot študentka). Druga je praznovala tako, da niti nismo vedeli, ali praznuje ali ne, zato smo ji s prijateljico pripravile presenečenje na način, da jo zdaj peljemo na en babji oddih! Spet tretja je to doživljala verjetno bolj takokot bom, kolikor se poznam, doživljala tudi sama – jokajoče. Pa ne zaradi številke. Zaradi spominov, zaradi sreče, da ima ob sebi vse te ljudi, in jasno je bilo, da ji ta številka pomeni neko prelomnico v življenju.  

Vsem, ki bi želele preizkusiti UNDO kolagenski napitek, podarjam popust. Zanj kliknite TUKAJ.

Spomnim se, kako se pred dobrimi 20-imi leti, ko sem se začela ukvarjati s šovbiznisom, tudi v sanjah nisem ukvarjala z gubami in tudi na misel mi ni prišlo, da bi iskala in preizkušala izdelke, ki pomagajo proti staranju, ha ha. Pri 21-ih postala miss Slovenije in vedno sem bila v družbi vseh glasbenikov nekako najmlajša. Zdaj so se stvari zamenjale in že veljam za “ta staro gardo”. Kako se je to tako hitro zgodilo mi ni jasno. Jasno, preteklo je 20 let, samo ne vem, kdaj, meni se zdi realno, da je minilo nekje 5 let. In drugo leto bom stara 40. Se pravi, ta številka se bo obrnila kot bi mignil. Kar poglejte. Je že jesen, vsi čakamo Božička, ko bo konec novega leta se bomo odpravil na smučanje, potem je tukaj že Velika noč, pa prvomajski prazniki, potem pa že poletje in moja 40-ka. In moram priznati, da mi ni čisto vseeno. Daleč od tega, da bi se sekirala in, da bi delala dramo.

 

Verjamem, da so to lepa oziroma po mnenju mojih prijateljic celo najlepša leta za žensko. Ampak vseeno je je pa to številka 40! In spomnim se, kako je bila moja mama 40 let stara in kako smo praznovali in še posebej zato, ker se tega tako živo spomnim, mi je tako nelogično, da bom kmalu tudi jaz stara toliko.

Pri 21-ih postala miss Slovenije in vedno sem bila v družbi vseh glasbenikov nekako najmlajša. Zdaj so se stvari zamenjale in že veljam za “ta staro gardo”.

Poznam veliko žensk, ki se jim je življenje pri 40-ih obrnilo na glavo. Nekatere so začele bolj skrbeti zase (to je tudi moja zaobljuba), spet druge so začele žurirati, nekatere so se celo ločile … In res me zanima, kje je tista prelomnica? Verjetno začnemo takrat razmišljati, da ne bomo več dolgo mlade, da smo ženske v zrelih letih. Verjetno je razlog tudi to, da otroci toliko zrastejo, da imamo končno čas, da se malo bolj posvetimo sebi. Jaz sicer tega, da se mi bo življenje obrnilo na glavo ne planiram, ker se mi zdi, da je že dovolj divje.

Sem pa v fazi, ko se mi zdi, da mi stvari postajajo bolj jasne, da lažje postavljam prioritete in se jih držim, da se začenjam zavedati, da se moram postaviti na prvo mesto in, da moram poskrbeti, da bom zadovoljna sama s seboj. Tako, da drage moje, jaz se počasi pripravljam za vstop v novo desetletje čeprav imam tremo, se obenem veselim, da vidim, kako je, ko prestopiš to magično črto. In lahko mi verjamete, da vam bom o tem poročala iz prve roke ;).

Vsebina članka je sponzorirana.

Pustite Trackback v zvezi s tem vnosom

Preberite še

Vesela bom vašega mnenja!

You must be logged in to post a comment.