Lepotni popravki so še vedno tabu tema! Zame ne!

Ne bom veliko govorila na to temo, oglejte si video in se odločite same.

Vedno več vidim in srečujem deklet, ki so videti kot račke, imajo napihnjena usta in vse tisti isti, vedno začuden pogled. Stara in mlada dekleta so si vse bolj podobna in vse so videti, kot, da imajo isto mamo 😉 

In žalostno je, da vse več je tistih, ki bi si želele kakšen lepotni popravek, ali dva, pa si zaradi zgoraj omenjenih deklet, ki z njimi pretiravajo, tega ne upajo storiti. To je ena od tistih stvari, ki bi jih lahko primerjala celo s tem, da ko kakšni mamci omeniš besedo gej, najprej pomisli na gej parado in vse tiste moške v tangicah in perjem okoli vratu ;). Ne bo pomislila na normalnega, lepega, simpatičnega moškega, kar večina gejev, ki jih jaz poznam, je. Pomislila bo na najhujše. Saj je vedno tako.

In ko sem zadnjič prijateljici, ki je malo bolj konzervativna omenila botoks, je skoraj padla iz stola. “Kaj si ti ja nora, da bom zgledala kot račka? O ne, to pa ne.” Čeprav račka, res nima nobene veze z botoksom. Ampak to nekomu, ki nima niti najmanšega pojma o tem kaj je botoks, kaj je filer, kaj je lepotna operacija razložiti, je doktorska dizertacija.

Zato sem se v Zagrebu oglasila pri primariju dr. Siniši Glumičiču, zagotovo enem najbolj znanih lepotnih kirurgov. Kakorkoli, jaz sem, ker zdaj pa že veste, da sem brez dlake na jeziku, prišla zadevi do dna. Za vse tiste, ki še vedno mislite, da so, smo vse, ki gremo samo mimo estetske kirurgije spački. Poglejte si video, v katerem sem ga res detajlno zaslišala, kot čisto navaden laik in mislim, da sva dobro razjasnila nekaj pojmov.

Pustite Trackback v zvezi s tem vnosom

Preberite še

Vesela bom vašega mnenja!

You must be logged in to post a comment.