Kako vaditi 20 minut in iz tega potegniti največ?

Ponosna sem, da sem se končno navadila, da si vzamem čas zase. Ponosna NASE, čas ZASE☺. Haha, še rima se! 

Da smo si na jasnem, še vedno premalokrat, ampak vsaj večkrat kot sicer. Odkar je bila pri meni Metka Albreht (če se spomnite članka, kako sva pekli potico) , me je tako zelo motivirala, da sem potem nekaj časa tudi sama redno, ob 5.oo zjutraj, hodila na Sveti Vid. No, zdaj tega ne počnem več vsako jutro, počnem pa kar pogosto. Bolje nekaj, kot nič. Čeprav Metka še vedno leze na Šmarko vsak dan. Tudi če je dež☺. Njej in podobnim se klanjam, jaz tako daleč še nisem prišla.

Vem pa,  da je gibanje pomembno in, ker nisem velika ljubiteljica različnih vadb in treningov, sem našla nekaj, v čemer uživam. Kadar mi le dopušča čas se torej odpravim, kot sem že omenila, na bližnji hrib, in uživam v družbi same s seboj. Ravno zato, ker si za te trenutke kar težko vzamem čas, si želim, da imam od njih kar se da veliko – se pravi da se mi vsaj pozna, da migam ;). 

Za vse, ki razmišljate enako in bi rade čim bolj izkoristile tudi tistih 20 minut, ki si jih izborite za miganje in bi ob tem rade, da se vam trud pozna na postavi, imam novico iz Sensilaba, s katerim sodelujem že več kot eno leto : z mangovim napitkom BootBurn Active lahko pokurite 5x več kalorij med katerokoli vadbo. Tudi med hitro hojo. Če vas zanima kako, berite dalje.  

Seveda se najprej zastavi vprašanje, kako lahko en napitek, ki ima, mimogrede dober okus, poveča kurjenje kalorij. No, jaz sem to hotela izvedeti. In so mi pri Sensilabu vse lepo razložili: BootBurn Active so razvili, da bi pomagali ljudem, kot sem jaz (z večnim pomanjkanjem časa),  LENOBE NE PRIZNAM☺)) , da čim več potegnejo ven iz vadbe, torej da njihovo telo porablja še več maščob – in to tudi več ur po tistem, ko nehajo migati. Kako so to dosegli? 

BootBurn Active vsebuje švicarsko inovacijo, posebno patentirano učinkovino Carnipure. Gre za tako imenovano aminokislino L-karnitin, ki poskrbi, da naše telo učinkoviteje porablja maščobe med gibanjem. V kombinaciji z drugimi sestavinami v napitku, ki povečajo tako imenovano termogenezo (kurjenje maščob za pridobivanje toplote), to ponuja super učinke. Če povem iskreno, so me bolj kot razlaga (uf, ti izrazi … L-karnitin, termogeneza …) navdušili učinki. 

 

Na kratko, popijem ga in sopiham v hrib 20 minut – a učinek je, kot da bi sopihala 100 minut. Z njim pokurimo 5x več kalorij, dobimo 5x več energije in kar je še češnjica na vrhu smetane – kurimo več kalorij še 4 ure po končani vadbi, teku, plavanju, hitri hoji …  gibanju, pač. Kako to jaz občutim? Zdi se mi, da sem bolj fit in da z večjo lahkoto najdem čas za miganje. Super občutek! 

Tako, da, drage moje, jaz sem svoje naredila ;). Predstavila sem vam ta najnovejši izdelek, na vas pa je, da se odpravite migat!!!! 

Gremo, akcija. ☺

 

 

Pustite Trackback v zvezi s tem vnosom

Preberite še

Vesela bom vašega mnenja!

You must be logged in to post a comment.