Na obisku pri Tanji Skaza

V Velenju stoji čudovita hiška, ki so jo blagoslovili trije kralji in v njej vlada vedno dobra energija. Ptička na nabiralniku pa skrbi, da je vsak, ki prestopi njihov prag, dobre volje.

V njej s svojima sinovoma in možem Igorjem živi podjetnica, nagrajena z mnogimi priznanji in osvojenimi številnimi prestižnimi naslovi, pisateljica in  motivatorka Tanja Skaza. Res je. Ko prestopiš prag, si dobre volje tudi ti. V hiški vlada lepa, sproščena energija, ampak najverjetneje je to zaradi  prisrčne gostiteljice, ki nas je popeljala po svojem kraljestvu, kjer na vsakem koraku lahko prebereš kakšno pozitivno afirmacijo, tudi na ogledalih, ki jih v stanovanju ni malo, ne moreš prezreti lepih misli, ki te spomnijo, da je vsak lahko zmagovalec, da zmoremo, da naj verjamemo vase, smo srečni, hvaležni … 

V krasni hiški, da o čudovitem vrtnem raju ne govorimo, je na vsakem vogalu veliko angelov, kristalov, rož, knjig … Veliiiiko lepega.

Vabljeni, da tudi vi pokukate v Tanjin raj. 

Komentirajte

Vsak petek našim bralkam, ki so prijavljene v novičke Nepremagljive, pripravimo ekskluzivno vsebino, ki jo prejmejo izključno samo prijavljene bralke, na svoj email naslov. Postani del Nepremagljivih in v petek te bo v poštnem nabiralniku čakal Vodič s trendi za jesensko ličenje.

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržne
Pogoji poslovanja - Piškotki

Nepremagljiva Romina Regvat je za vas pripravila:VODIČ s trendi za JESENSKO LIČENJE

Brezplačno, naravnost v vaš e-mail nabiralnik; Vodič s trendi za jesensko ličenje. Naročite se na naše novice in prejemali boste ekskluzivne vsebine, ki jih za vas vsak teden pripravljamo nepremagljive.