Vsebino omogoča Estetika Med-art

Uhajanje urina? Suha nožnica? Obstaja enostavna in neboleča rešitev!

Enako pomembno, kot da ženske skrbimo za svoj videz, napeto in čvrsto kožo na obrazu, je to, da skrbimo za zdravje in videz svojih reproduktivnih organov.

Dejstvo je, da se v obraz pogledamo večkrat na dan, preverjamo vsako gubico in opazimo vsako spremembo na njem. ‘Tam spodaj’ pa opazimo spremembe, šele ko se začnejo težave. Vendar pa smo ženske na srečo vedno bolj osveščene in o težavah, ki so lahko posledica porodov, menopavze, staranja in podobno, smo se začele tudi vedno bolj glasno pogovarjati. Zavedamo se, da vse, kar se dogaja z našimi reproduktivnimi organi, lahko vpliva tudi na kakovost našega življenja in splošno zadovoljstvo. Skrb za intimno zdravje je vedno manj tabu tema – in prav je tako. Zato ni tudi nič čudnega, da je estetska ginekologija v strmem vzponu in so trendi s področja estetske medicine dosegli tudi ženska spolovila. 

Čeprav ob besedi estetsko pomislimo, da gre samo za nečimrnost in lepotne popravke, še zdaleč ni tako. Ženske se pogosto srečujemo s težavami, kot sta na primer ohlapna nožnica in uhajanje urina. Seveda lahko tudi zunanji videz spolovila vpliva na samozavest in kakovost življenja, a skrb za vaginalno zdravje vseeno ni povezana samo s tem. Marsikatero nevšečnost lahko danes rešimo na enostaven in neinvaziven način, estetski del pa je samo posledica skrbi za zdravje. Uhajanje urina, stresna inkontinenca, prevelike sramne ustnice … Vse to so tudi funkcionalne težave, ki nas lahko močno ovirajo pri vsakodnevnih aktivnostih, športu in spolnih odnosih.

Votiva, ženskam prijazna terapija brez okrevanja

  • Ženske nimajo po posegu nobenih težav, niti izcedka, zelo hitro lahko živijo normalno naprej. 
  • Nožnica postane bolj čvrsta, tako ženske lažje izvajajo vaje za medenično dno, ker jih bolje opredelijo, moč pri krčenju pa se poveča. Tudi spolni odnosi so bolj intenzivni. 
  • Med posegom lahko berejo knjigo ali brskajo po spletu, da jim čas hitreje mine. 
  • Občutek med posegom ni neprijeten, čutijo le toploto, podobno kot dotik s toplim kamnom. Učinek sicer delno popusti čez nekaj tednov, vendar se s številom terapij sešteva.
  • Videz spolovila se močno pomladi.

Hitro, učinkovito in neboleče

Največkrat je ženske strah, da je rešitev za njihove težave le invaziven poseg, pa vendar obstajajo tudi prijaznejše rešitve. Taka je na primer radiofrekvenčna terapija Votiva, s katero uspešno lajšamo in odpravljamo različne ginekološke težave. V svetu je dobro znana in jo tudi veliko uporabljajo, pri nas pa se šele uveljavlja, vendar se, ker ni tako invazivna, a kljub temu učinkovita, ženske vse pogosteje odločajo zanjo. Omogoča učinkovito, hitro in neboleče zdravljenje intimnih predelov.

Srbenje zunanjega spolovila, sindrom ohlapne nožnice po porodu ali v menopavzi, stresna urinska inkontinenca, nelagodje med spolnimi odnosi, ki so zaradi suhe nožnice tudi boleči, tudi videz zunanjega spolovila so težave, ki jih lahko uspešno odpravljamo z radiofrekvenco. 

Votiva

Votiva z bipolarnimi radiofrekvenčnimi valovi segreva tkivo. Segrevanje globljih plasti tkiva pospeši njihovo obnavljanje z nastajanjem hialuronske kisline, kolagena in elastina, s čimer se tkiva učvrstijo in omogočajo boljšo podporo. 

Velika prednost radiofrekvenčne terapije je, da ni boleča, ni operativna in traja razmeroma kratek čas, od 30-45 mimut. To pomeni, da nam ni treba vzeti bolniškega dopusta, okrevanja ni in takoj se lahko vrnemo k vsakodnevnim opravkom, tudi spolne odnose ima ženska lahko že dan po posegu. 

Večina žensk potrebuje tri terapije, ki se opravijo enkrat na 3-4 tedne, rezultati pa so opazni že po prvem postopku.

Za posvet o terapiji Votiva se lahko v Estetiki Med-art naročite na telefonski številki 040 186 330 ali na info@estetika-medart.si.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam