25 nepremagljivih daril, ki so jih ustvarile pridne roke slovenskih podjetnic

Tokrat predstavljamo ideje za darila, ki nastajajo pod pridnimi rokami nepremagljivih slovenskih podjetnic.

Gnetko, plastelin iz naravnih sestavin

Gnetko je doma narejen plastelin, namenjen tudi najmlajšim otrokom. Izdelan je izključno iz naravnih sestavin, ki so užitne. Je zelo mehak in ima dolgi rok trajanja. Pakiran je v lepe škatlice, kar je super ideja za darilo za naše malčke … Naravno, zdravju neškodljivo ter vzpodbuja otroško ustvarjalnost in spretnost. 

Več o plastelinu si lahko preberete na spletni strani www.gnetko.si, kjer ga lahko tudi naročite.

Boginja si, družabna igra za ženske

Družabna igra za ženske Boginja si je igra, kjer ne tekmujemo, temveč sodelujemo. Ustvarjena je z namenom, da v nas spet vzbudi občutek radosti, topline in lahkotnosti ter nas še bolj poveže z našimi dragimi prijateljicami. Za vse, ki pogrešate igrivost, druženje in neskončne ženske pogovore.                              

Več o tem si lahko preberete na https://boginja.si/izdelek/druzabna-igra-za-zenske/

BucketList Slovenija, ideje za izlete

V izletniku BucketList Slovenija je 100 idej za izlete, pri nastajanju pa je sodelovalo kar 30 posameznikov in tako so v njem predstavljeni res raznoliki predlogi in skriti kotički. Izletnik je interaktiven, saj vsebuje QR kode, ki vodijo do točne lokacije ali dodatnih informacij, prav tako je kategoriziran za izlete, ki so kužkom prijazni in tiste, ki so primerni za starejše in ljudi s posebnimi potrebami.  

Če vas zanima še več podrobnosti, lahko pokukate v njihovo spletno trgovino www.bucketlist.si.

Janjina šivalnica, drobna darilca

V Janjini šivalnici nastajajo izdelki iz umetnega usnja. Med številnimi izdelki so različni obeski, toaletne torbice, peresnice in torbice. Vsi izdelki so izdelani z veliko mero natančnosti, izvirnosti, ter s kančkom ljubezni. 

Izdelke si lahko ogledate na facebook in instagram profilu.

Naš kotiček, svet unikatnih izdelkov

Vstopite v Naš kotiček in pokukajte med obilje izdelkov. Na enem mestu lahko poiščite izvirna darila ob rojstvu otroka, praznovanju rojstnega dne, krstu, poroki ali drugih priložnostih. Vsi izdelki so narejeni z ljubeznijo.

Pokukajte na www.naskoticek.si.

D Cekar, zares edinstvene torbice

Torbice in nahrbtniki D Cekar so izdelani iz finega, gladkega pravega usnja, ki je ročno sešito v kombinaciji z lesom. Leseni del je izdelan iz bukove vezane plošče ter prepojen z rustikalnim oljem. Rustikalno olje je narejeno na osnovi hladno stiskanih rastlinskih olj, smol in voskov. Lesu daje prijeten svilnat sijaj in naraven otip. Torbice imajo pridobljen certifikat Rokodelsko Art&Craft Slovenija, Srce Slovenije in so zaščitene za intelektualno lastnino za EU. 

Torbice in nahrbtnike si lahko ogledate na spletni strani www.dcekar.com.

Čarobne niti, za večen spomin

Ko drugi mislijo, da je za njimi najlepši del življenja, je Marja poiskala svojo strast v kvačkanju in si osmislila svoje življenje. Izdeluje kvačkane izdelke za dojenčke, košaro za spanje iz naravnih materialov. V tej košari se dojenček počuti mirno, varno kot v zavetrju maminega trebuščka. Ko košaro preraste, pa jo predela v nov uporaben predmet, preprogo ali kaj drugega. Tako, da sledi trendom, da se stvar ne zavrže , ampak se ji da nov pomen in namen.

Več si lahko ogledate na povezavi www.carobneniti.si .

Moja ustvarjalnica, ko kamni na novo zaživijo

Zgodba ustvarjanja je povezana z zgodbo sina s posebnimi potrebami. Ustvarjalka zaradi skrbi zanj ne more v službo, zato si je želela najti nekaj, s čimer bo pozabila vse težave in obveznosti.  S kamni je družina povezana že od nekdaj. Večji sin jih zelo rad zbira, mlajši pa je vesel ko jih meče v vodo. To ga nekako sprošča. Vsak kamen pove svojo zgodbo, vsak je unikaten. 

Več o Moji ustvarjalnici lahko najdete tudi na njihovi facebook strani.

 Booty Sole, za 3x hitrejše oblikovanje zadnjice

Antea je študentka kineziologije, inovatorka in novopečena podjetnica. Predstavlja Booty Sole, mednarodno zaščiten pripomoček, izdelan v Sloveniji, za vadbo doma ali pa v fitnesu, s prav posebno funkcijo, katere ne omogoča noben drug produkt. Testi so pokazali, da je med izvajanjem vaj z Booty Sole pripomočkom zadnjica kar za 30% bolj aktivirana (hitrejši rezultati), medtem ko se vključenost nog zmanjša kar za 55%.

Pri vsakem naročilu uporabnica brezplačno dobi tudi 6-tedenski program z video demonstracijami za vsako vajo.

Spletna stran: www.booty-sole.com/si

Tetino igrišče, ki so ga ustvarile tri vzgojiteljice

Ustvarile so ga tri energična, topla, pogumna dekleta: Jana Fleišer, Polona Cvikl Pokorn in Vesna Hrast, vsaka vodja svojega vrtca. Prve štiri zvezde Tetinega igrišča so Gibalna Abeceda, Imenka, Adožejka ter Lesenko. Skrbno so jih zasnovale in oblikovale ter zanje izbirale samo naravne materiale. Poskrbele so za njihovo didaktično in praktično vlogo ter prekrasen izgled. Vanje so vlile vse svoje izkušnje, srce in primarne življenjske vrednote, v katere srčno verjamejo tudi same: otroke, družino, medsebojno spoštovanje, razumevanje, delo, poštenost, zaupanje in ljubezen. 

Vesele bodo vašega obiska na spletni strani www.tetinoigrisce.si .

NAJ, inovativna knjiga za najstnike

Inovativna knjiga za najstnike, z naslovom NAJ, vsebuje zanimive zgodbe, duhovite napotke in zabavne naloge. Mlade spodbuja k samoraziskovanju in razmišljanju kdo sem, jih podpira pri razvoju dobre samopodobe, jih vzpodbuja h gradnji dobrih odnosov s starši in prijatelji, … Primerna je tudi za pedagoge, mladinske delavce in starše.

Povezava za več info o knjigi Naj: www.anjakurent.com/naj

T as Tasty, vodnik za načrtovanje obrokov

T as Tasty Meal Planner je vodnik za planiranje obrokov. Vsebuje napotke za planiranje obrokov, ponuja oblikovane tabele, ki se natisnejo po potrebi (tabela tedenska načrta obrokov, seznam za v trgovino,…) in vzorec tedenskega načrta obrokov z vključujočimi recepti. Je v spletni obliki in v angleškem jeziku.

Naročilo planerja je možno v spletni trgovini https://tastasty.com/izdelek/meal-planer/

Male baletke in njihove cvetke, knjigica za male navdušenke nad baletom

Knjiga Male baletke in njihove cvetke, ki je zbirka hudomušnih izjav in pogovorov malih baletk, ilustracije so delo Zorane Živić. V knjigi se na zabaven način podira stereotipna predstava poštirkanih, resnih in zadržanih baletnih plesalk, ki jih zamenja nekaj novega, svežega in igrivega. V njej najdete razvedrilo za vsak dan, lahko jo berete stran za stranjo ali pa si jo – ko je kriza in enostavno potrebujete malo lahkotnosti in zabave – odprete na naključni strani in si popestrite dan. Primerno za otroke in odrasle – prav vsi se bodo zabavali.

Več izdelkov najdete tukaj: https://www.etsy.com/shop/MalaBaletka in pa na facebook strani.

Nina’s Frame, domiselni in zabavni okvirji

Poleg klasično elegantnih okvirjev najdemo tudi zabavne in domiselne darilne okvirje, ki bodo nasmejale vsakega obdarovanca. Kreativne dekorativne okvirje izdelujejo s pomočjo igralnih kock oziroma figur.  Zgodba Nina’s Frame se je začela, ko je Nino igra z otroci pripeljala do ideje, kako lahko v dekorativne namene uporabi različne igralne kocke. Izdeluje okvirje za različne priložnosti, lahko jih podarite kot darilo ob rojstvu, poroki, ali pa preprosto rečete hvala .

Izdelke lahko naročite na spodnji povezavi: https://www.facebook.com/framesbynina

Manko, izdelki iz epoksi smole

Ročno izdelani unikatni izdelki iz epoksi smole. Izbirate lahko med pestro ponudbo obeskov, nakita, držal za buteljčne kozarce … . Obiščite spletno stran www.epoxymanko.com in poiščite svoj unikatni izdelek zase ali za darilo! V decembru lahko uporabite posebno kodo “VESELIDECEMBER”, s katero dobite –20 % popusta na VSE izdelke!

DEAS BEAUTY

Vsi izdelki znamke Dea’s beauty so 100% naravni. V mesecu decembru so pripravili posebne akcijske pakete. Za darilo lahko na primer izberete izredno učinkovito naravno anti-age kremo za obraz s kar 65% polžje sline, ki odpravlja vidne znake staranja ter gladi gube, ali pa 100% naravno polžje mazilo, izdelano v Sloveniji, učinkovito v boju z mozolji, ogrci in suho ter poškodovano kožo. Super izbira je tudi tonik damaščanske vrtnice, ki ima omamen, nežen, ženski vonj po vrtnicah.

Več o izdelkih lahko najdete na https://deasbeauty.com/, na vse že znižane izdelke lahko uporabite kodo DEA10 (z izjemo setov).

Ulica lepih misli, rokovnik za leto 2021

Rokovnik je ročno vezan v obliko knjige. Vsi zapisi v njem so avtorsko delo. Njegova velikost je 15×15 cm in ima trde platnice. Poglavja v rokovniku: koledarček, državni prazniki, letni planer, uresničujem sanje, šolske počitnice, pesem, ki spomni, da je, pred vsakim mesecem pozitivna misel, čarobna beležnica želja, afirmacije. Rokovnik iz Ulice lepih misli je veliko več kot le rokovnik. Je osebni dnevnik, beležnica, motivacija in objem tistih dni.

Več na https://www.ulicalepihmisli.si.

art_ajdova, za nepremagljive ljubiteljice lepih slik

Pod imenom art_ajdova se skriva Špela Vodopivec, Štajerka, ki jo je ljubezen v Vipavsko dolino. Je mama treh otrok, vedno je rada ustvarjala, zadnje čase pa največ časa preživi v družbi čopica in platna. Iskanje romantičnih niti vsakdanjika, neskončen navdih njihove skoraj kraške vasice in bogata in slikovita pokrajina vsak dan zarišejo kakšno novo podobo. Tako predstavljajo glavnino njene mlade galerije detajli ujeti iz okolja in nežne ženske figure s skrito sporočilnostjo. Primerne so kot ljubeča in pozorna darila za najbližje ali kot nakit vašega doma.

Najdete jo na instagramu ali facebooku.

GRU GRU, darila

Nabor izdelkov GRU GRU je zelo širok saj se prilagaja željam potrošnic, največ pa šiva tunike, obleke in darilca za najmlajše, kot so kompletki z odejica in barvne tetra pleničke. V ponudbi so tudi nahrbtniki, dodatki, kot so obeski za ključe v obliki peresa in denarnica ALL IN ONE, v katero lahko pospravimo kartice, bankovce, kovance in tudi masko in denarnico pripnemo na ključe in imajo obvezne stvari vedno seboj. Denarnica je tudi idealno poslovno darilo.

Več o GRU GRU si lahko ogledate na facebook strani.

Aromavita Botanicals, popolna izdelka za ta čas

Pod imenom Aromavita Botanicals ustvarja Teja in sicer je ustvarila izdelka in sicer Clean hands, ki je higiensko pršilo z vonjem sladke pomaranče, roke očisti, zaščiti, bogato neguje in nahrani … Je popoln izdelek za v žensko torbico. Drugi izdelek pa je Immune+, mešanica eteričnih olj, ki jih zasnovala po nekaj letih izkušenj in povratnih informacijah uporabnikov. Uporabljamo ga pri prehladnih obolenjih, zaščiti pred bakterijami in virusi, če pa že pride do bolezni, pa z njegovo pomočjo poskrbimo, da se naš imunski sistem hitreje okrepi in skrajša pot okrevanja. 

Izdelke najdete na spletni strani www.aromavita.si.

Luštno, totalno luštne brisačke za roke


Unikatne brisačke za roke, ki v vsaki kuhinji poskrbijo za piko na i. Saj veste, tiste krpe obešene na vrata pečice ali štedilnika so videti neprivlačno in še zdrsnejo rade na tla. Ker je imela ustvarjalka lustno.com tega zadosti, je zase naredila prelepe brisačke za roke z retro pridihom in lepo izbiro barv. Ki so sedaj lahko tudi vaše!

Najdete jih na www.lustno.com.

Ghee, ročno izdelana kozmetika

Za obdarovanje vaših najdražjih je zagotovo super izbira ročno izdelana naravna kozmetika Ghee. Pripravili so praznične pakete po akcijskih cenah, s katerimi jih boste zagotovo razveselili. Zagotavljajo prvovrstne sestavine, butično ročno izdelavo ter certificirane proizvode kot so na primer Bio hranilna vlažilna krema za obraz, Hyaluron naravni vlažilni gel in deodorant v stiku. 

vabljeni, da pobrskate po njihovi spletni strani https://ghee-kozmetika.si/

Cuckoo Cups, super zabavna darila

Ekipa Cuckoo Cups tudi v tej situaciji ne počiva in je pripravila kar nekaj novih izdelkov, ki jih lahko podarite kot darila za najmlajše družinske člane, darila, ki so posebej namenjena mamicam, babicam, dedkom in očkom ter personalizirana darila, ki so še posebej unikatna. Novost, ki jo predstavljajo pa je prav nekaj posebnega – prvi so izdelali džezvo za levičarje. Super darilo za vse, ki pišejo z levo roko, ali pa kot zabavno darilo za nekoga, ki mu želite povedati, da ime dve levi roki.

Po zabavna darila skočite na https://www.cuckoo.si.

Nina Roydo, Kjer mali princi in princeske igrajo glavno vlogo

Predstavljajte si, da živite na mogočnem kamnitem gradu in da ste mala princeska ali princ. Ali veste, kaj za to vlogo potrebujete? Krono, čarobno palčko, krila? Za vse to poskrbi oblikovalka in fotografinja Nina Roydo, ki je pred kratkim odprla svojo spletno trgovinico (ninaroydo.si). Kjer lahko najdete njene ročno izdelane in poslikane izdelke. Ustvarja s posluhom za otroke in njihove mamice. Da imate pa na najlepše družinske trenutke trajne spomine, pa Nina poskrbi še s svojimi unikatnimi fotografijami (ninaroydo.com). 

VM Design, barvite torbice in copatki

Izdelki iz umetnega usnja nastajajo pod pridnimi rokami gospe Vlaste. Torbice, nahrbtniki, copatki, toaletne torbice in peresnice v različnih barvah in z različnimi motivi, ki jih izdela tudi po želji strank.

Najdete jo na facebooku profilu VM Design.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam