Tim Nepremagljivih

REBEKA DREMELJ

USTANOVITELJICA

Rebeka je multipraktik. Ko je leta 2001 snela lepotno krono, se je podala na samostojno poslovno pot, in začela delati vse in še več od tega. Je priznana slovenska pevka, bila je voditeljica številnih televizijskih oddaj, bila je na naslovnicah praktično vseh slovenskih časopisov in revij, nastopala je v vseh oddajah na televiziji in radiu, kar jih primore Slovenija, skočila že iz skoraj vsake reklame in včasih se bojimo odpreti konzervo, da nam ne skoči na kuhinjski pult . 🙂

Imela je svojo blagovno znamko spodnjega perila Rebeka’s Dream, posnela 8 studijskih albumov, nastopala po vseh državah bivše Jugoslavije, igrala je v dveh filmih, na Eurosongu zastopala Slovenijo, dvakrat pela na Havajih in se podpisala pod tri megauspešne parfumske vonje MySpirit by Rebeka.

Vmes je zbolela za rakom, ga premagala in začela pisati blog nepremagljiva. Z njim je svoje zveste sledilke spustila v njen svet. Čez 100.000 bralk je bilo jasno sporočilo, da ženske Rebeki želijo prisluhniti in da želijo še. Zato sta se s solastnico blagovne znamke nepremagljiva.si Andrejo odločili, da je čas, da Slovenija dobi
spletno mesto za “ta prave babe”! Tiste nad 35.(načeloma je bil namen 40 +, ampak se s to letnico Rebeka težko sprijazni, kajti tudi sama vstopa letos v ta lepa leta).

ANDREJA FREYER

SOUSTANOVITELJICA IN UREDNICA

Dolgoletne izkušnje iz medijev in kasneje iz piarja so tiste, ki so tudi zelo pripomogle k uspehu bloga nepremagljiva.si. Andreja se je v svoji novinarski in uredniški karieri med drugim posvečala tudi resnim temam, kot na primer, kaj zvezdnica Rebeka Dremelj počne v prostem času, kaj kuha, koliko je stala njena poroka in, kako bo ime njenemu prvemu otroku. Iz odnosa novinarka - zvezdnica se je hitro razvilo iskreno prijateljstvo, čeprav sta si z Rebeko različni kot dan in noč ;). Andreja je zagrizena športnica, ki trmasto in vztrajno trenira vsak dan, Rebeka ob tem zavija z očmi, Andrejina strast so penine, Rebeka je bolj za gintonike, Andreja ima psa, Rebeka mačko …

No, zdaj ste verjetno že dojeli.

Družijo pa ju enake vrednote, predanost družini delu in ciljem. Kar si zapičita v glavo, to uresničita, besede neuspeh ni v njunem slovarju. Prijateljstvo se je še nadgradilo v poslovno sodelovanje in nastala je nepremagljiva.si.

EKIPA

Vivian Riemer

Brez Vivian bi imele Nepremagljive precej težje delo. Ona skrbi za trženje, tako, da če si želite sodelovati z nami, pripravite denarnice in pišite Vivian na trzenje@nepremagljiva.si

Mojca Mavec

Televizijska novinarka, voditeljica in strastna popotnica, ki bo za Nepremagljive odkrivala lepote Slovenije. In na koncu vsakokrat skuhala tudi slastno malico!

Tanja Skaza

Za uspešnim moškim, je vedno uspešna ženska. To je Tanja Skaza, podjetnica in ustanoviteljica inštituta Skaza, ki nas bo učila kako si zaslužiti, kar si zaslužimo.

Tjaša Platovšek

Televizijska novinarka in družabna kronistka, ne le po številnih izkušnjah, ampak tudi v duši. To zanjo ni le poklic, ki ga opravlja, ampak življenjski stil, ki ga živi. Ker ima rada vse kar je lepo, pa naj bo moda, notranja oprema ali lepa slovenska beseda, bodo lepe, kreativne in zanimive tudi zgodbe, ki jih bo pisala, raziskovala in ustvarjala za nas.

Alma Rekič

No, če kdo zna kuhati, zna to Alma. Gledali ste jo tudi kot sodnico v MasterChef SLovenija, kuhalnico načeloma vrti enako hitro kot svoj jezik ;).

Patricia Pangeršič

Oseba, na katero so vse ženske ljubosumne. Ima najlepšo zadnjo plat v Sloveniji in poskrbela bo, da bodo vse nepremagljive zavidanja vredne v kopalkah, samozavestno korakale po plaži.

Ivjana Banič

Jezik ji teče hitreje kot misli, kar vedo vsi, ki so uspeli z njo spiti kozarec piva. Je večna optimistka, popotnica, ki je svojo družino preselila na Hawaije, saj so ji palme pač malo ljubše, kot smreke.

Romina Regvat

Make up artistka, učiteljica ličenja, ustvarjalka v svetu make upa in mode, ki nas bo naučila, kako se naličimo in smo videti dobro tudi pri 40+.

Ana Vezovišek

Bo poskrbela, da vsem nepremagljivim ne bo denar odtekal, ampak tudi pritekal. Je profesionalni finančni coach, ki bo z nami delila nasvete o financah.

Dr. Ivica Flis

Najdete jo v Zdravstvenem centru Flis v Mariboru. V osnovi je specialistka fizikalne in rehabilitacijske medicine s širokim zaledjem znanj vzhodnih medicinskih znanosti, alternative in funkcionalne medicine. S celovitim pristopom na osnovi medicinskih, etičnih in ostalih veščin želi prav vsakemu zagotoviti življenje brez bolečin zlasti pa kakovostno življenje v vseh starostnih obdobjih.

Anja Zorko

Anja je mednarodna učiteljica joge. Želi si, da bi nepremagljive skozi jogijsko znanje in starodavne tradicionalne medicine odkrile svojo notranjo moč in zasijale v svoji celoti! Da bi se začele sprejemati takšne kot smo in zaživele v svoji edinstvenosti in nepremagljivosti.

Katja Mlakar

Vsestranska deklica. No, ni več deklica, je že 40 +, možgani ji laufajo hitreje, kot ji mi uspemo slediti. Nič ji ni težko, vedno vse uredi z levo roko in absolutno ji lahko rečemo, da je več kot NEPREMAGLJIVA.

Dolores Carl

Deklica za vse. Zna snemat, montirat, obvlada socialna omrežja, obvlada marketing, materinstvo. Ona vse strese iz rokava. Je dobra prijateljica Rebeke in se je multipraktičnih funkcij kaj hitro nalezla od nje ...

Maruša Penzeš

Njeno znanje ste ničkolikokrat videli, a niste vedeli, da za vsem stoji ona. Pod njeno taktirko bo potekala vsa video produkcija Nepremagljivih.

Filip Pesek

Mlad, talentiran marketing strokovnjak, ki gre zaradi svoje uspešnosti mnogim v nos. Razen nam. Mi smo ga najeli, da bo poskrbel za to, da gremo mnogim, ali pač vsem v nos tudi mi. 🙂

Jasmina Pirnar Krope (yaska.si)

YASKA oziroma jasmina, je ljubiteljska kuharica, ki rada razvaja svojo družino . Je večen romantik, kreativka, po duši, ki bo animirala vse naše velike in male otroke, jih naučila kuhati in s tem vsem nam nepremagljivim končno pridobila malo več prostega časa .