Tim Nepremagljivih

REBEKA DREMELJ

USTANOVITELJICA

Rebeka je multipraktik. Ko je leta 2001 snela lepotno krono, se je podala na samostojno poslovno pot in začela delati vse ter še več od tega. Je priznana slovenska pevka, bila je voditeljica številnih televizijskih oddaj, bila je na naslovnicah praktično vseh slovenskih časopisov in revij, nastopala je v vseh oddajah na televiziji in radiu v Sloveniji, skočila je že iz skoraj vsake reklame in včasih se bojimo odpreti konzervo, da nam ne skoči na kuhinjski pult . 🙂

Imela je svojo blagovno znamko spodnjega perila Rebeka’s Dream, posnela je osem studijskih albumov, nastopala je po vseh državah bivše Jugoslavije, igrala je v dveh filmih, na Eurosongu je zastopala Slovenijo, dvakrat je pela na Havajih in se podpisala pod tri megauspešne parfumske vonje MySpirit by Rebeka.

Vmes je zbolela za rakom, ga premagala in začela pisati blog nepremagljiva. Z njim je svoje zveste sledilke spustila v svoj svet. Čez 100.000 bralk je bilo jasno sporočilo, da ženske Rebeki želijo prisluhniti in da želijo še. Zato sta se s solastnico blagovne znamke nepremagljiva.si Andrejo odločili, da je čas, da Slovenija dobi spletno mesto za “ta prave babe”! Tiste nad 35. (načeloma je bil namen 40 +, vendar se s to letnico Rebeka zaenkrat še težko sprijazni, tudi sama namreč vstopa letos v ta lepa leta).

ANDREJA FREYER

SOUSTANOVITELJICA IN UREDNICA

Dolgoletne izkušnje iz medijev in pozneje iz piarja so tiste, ki so, tako kot Rebekina zgodba, zelo pripomogle k uspehu bloga nepremagljiva.si. Andreja se je v svoji novinarski in uredniški karieri med drugim posvečala tudi resnim temam, kot na primer temu, kaj zvezdnica Rebeka Dremelj počne v prostem času, kaj kuha, koliko je stala njena poroka in kako bo ime njenemu prvemu otroku. Iz odnosa novinarka-zvezdnica se je hitro razvilo iskreno prijateljstvo, čeprav sta si z Rebeko različni kot dan in noč 😀. Andreja je zagrizena športnica, ki trmasto in vztrajno trenira vsak dan, Rebeka ob tem zavija z očmi, Andrejina strast so penine, Rebeka je bolj za gintonike, Andreja ima psa, Rebeka mačko …

No, zdaj ste verjetno že dojeli.

Družijo pa ju enake vrednote: predanost družini, delu in ciljem. Kar si zapičita v glavo, to uresničita, besede neuspeh ni v njunem slovarju. Prijateljstvo se je še nadgradilo v poslovno sodelovanje in nastala je nepremagljiva.si.

EKIPA

Petra Arula

Izkušena novinarka, ki si upa pisati o vsem. Ne mara tabujev, zato včasih razburka hude debate. Rada raziskuje, išče dobre zgodbe in opogumlja ženske, saj se zmore – marsikaj. Če odpremo oči, ušesa in prisluhnemo intuiciji, postanemo nepremagljive . 🧡

Tjaša Platovšek

Televizijska novinarka in družabna kronistka, ne le po številnih izkušnjah, ampak tudi po duši. Ker ima rada vse, kar je lepo, naj gre za modo, notranjo opremo ali lepo slovensko besedo, so lepe, ustvarjalne in zanimive tudi njene zgodbe.

Dolores Carl

Deklica za vse. Zna snemati, montirati, obvlada socialna omrežja, marketing, materinstvo. Ona vse strese iz rokava. Je dobra Rebekina prijateljica in multipraktičnih funkcij se je hitro nalezla od nje ...

Alma Rekič

No, če kdo zna kuhati, zna to Alma. Gledali ste jo tudi kot sodnico v MasterChef Slovenija, kuhalnico pa načeloma vrti enako hitro kot svoj jezik ;). Za Nepremagljive pripravlja zdrave in slastne recepte.

Vivian Riemer

Brez Vivian bi imele Nepremagljive precej težje delo. Naša Vivian skrbi za trženje. Če si torej želite sodelovati z Nepremagljivimi, pripravite denarnice in pišite Vivian na trzenje@nepremagljiva.si.

Mojca Mavec

Televizijska novinarka, voditeljica in strastna popotnica, ki za Nepremagljive odkriva lepote Slovenije ter nam širi obzorja po naši majhni, a bogati deželi. In na koncu vsakokrat skuha tudi slastno malico!

Tanja Skaza

Za uspešnim moškim vedno, ampak čisto vedno stoji uspešna ženska. Tanja Skaza je priznana podjetnica in ustanoviteljica inštituta Skaza, ki nas Nepremagljive uči, kako si zaslužiti, kar si zaslužimo.

Katja Mlakar

Vsestranska deklica. No, ni več deklica, je že 40 +, možgani ji laufajo hitreje, kot ji mi uspemo slediti. Nič ji ni težko, vedno vse uredi z levo roko in absolutno ji lahko rečemo, da je več kot NEPREMAGLJIVA.

Patricia Pangeršič

Nepremagljiva, na katero so ljubosumne vse ženske – ima namreč najlepšo zadnjico v Sloveniji. Ker ni sebična, pomaga vsem, ki so pripravljene kaj narediti zase, da bodo tudi one samozavestno korakale po plaži.

Ivjana Banič

Jezik ji teče hitreje kot misli, kar vedo vsi, ki so uspeli z njo spiti kozarec piva. Je večna optimistka, popotnica, ki je svojo družino preselila na Havaje, saj so ji palme pač malo ljubše kot smreke.

Romina Regvat

Make up artistka, učiteljica ličenja, ustvarjalka v svetu ličenja in mode, ki nas uči, kaj vse lahko naredimo, da smo videti dobro tudi pri 40+, četudi ni naš dan, imamo podočnjake do kolen ali veke prekrivajo celo oko.

Ana Vezovišek

Bo poskrbela, da vsem nepremagljivim ne bo denar odtekal, ampak tudi pritekal. Je profesionalni finančni coach, ki bo z nami delila nasvete o financah.

Dr. Ivica Flis

Najdete jo v Zdravstvenem centru Flis v Mariboru. V osnovi je specialistka fizikalne in rehabilitacijske medicine s širokim zaledjem znanj vzhodnih medicinskih znanosti, alternative in funkcionalne medicine. S celovitim pristopom na osnovi medicinskih, etičnih in ostalih veščin želi prav vsakemu zagotoviti življenje brez bolečin zlasti pa kakovostno življenje v vseh starostnih obdobjih.

Anja Zorko

Anja je mednarodna učiteljica joge. Želi si, da nepremagljive skozi jogijsko znanje in starodavne tradicionalne medicine odkrijemo notranjo moč in zasijemo v svoji celoti. Da se začnemo sprejemati takšne, kot smo, in zaživimo v edinstvenosti in nepremagljivosti.

Maruša Penzeš

Njeno znanje ste videli že ničkolikokrat, vendar niste vedeli, da za videnim stoji ona. Pod njeno taktirko poteka vsa videoprodukcija nepremagljivih, iz Marušinega rokava pa se strese tudi marsikatera ideja, ki vzame dih.

Filip Pesek

Mlad, talentiran marketinški strokovnjak, ki gre zaradi svoje uspešnosti mnogim v nos. Razen nam. Me smo ga najele, da bo poskrbel za to, da gremo mnogim, ali pač vsem tistim, ki nam ne zmorete slediti, v nos tudi Nepremagljive 😊

Jasmina Pirnar Krope (yaska.si)

Yaska oziroma Jasmina je ljubiteljska kuharica, ki rada razvaja svojo družino. Je večen romantik, kreativka po duši, ki animira vse naše velike in majhne otroke, jih uči kuhati in s tem vsem nam nepremagljivim končno pridobi malo več prostega časa.

Ariana Vetrovec

Vodja klinike Futuristic Life. Izšolala se je iz funkcionalne medicine, nutricizma, bioidentičnih hormonov in številnih metod tradicionalne medicine. Zasnovala je študijo o izgorelosti in ustanovila prvi medicinski center za preventivno medicino, izgorelost in podporo kroničnim bolnikom.

Vsak petek našim bralkam, ki so prijavljene v novičke Nepremagljive, pripravimo ekskluzivno vsebino, ki jo prejmejo izključno samo prijavljene bralke, na svoj email naslov. Postani del Nepremagljivih in v petek te bo v poštnem nabiralniku čakala Knjižica receptov gurmanskega jesenskega piknika.

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržne
Pogoji poslovanja - Piškotki

Ste lačni?GURMANSKA jesenska PIKNIK KOŠARICA! Ali bi imela recepte?

6 receptov izpod rok chefinje Alme Rekič! Da boste potešile vaše gurmane, napravile vtis še na tako izbirčnega gosta in navsezadnje, da boste tudi ve zadovoljne. V petek, ekskluzivno za vas, brezplačno, v e-mail nabiralniku; Knjižica receptov gurmanskega jesenskega piknika.