0 items - €0.00 0

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Izjava o varstvu osebnih podatkov

Uporaba in obdelava osebnih podatkov

V skladu z vsakokrat veljavnim zakonom o varstvu osebnih podatkov (v nadaljevanju: ZVOP-1) sme upravljavec osebnih podatkov obdelovati osebne podatke, če je podana osebna privolitev posameznika. Osebna privolitev je prostovoljna izjava volje posameznika, da se lahko njegovi osebni podatki obdelujejo za določen namen. V primeru uporabe spletnega mesta www.nepremagljiva.si, ki je v lasti podjetja Differo d.o.o. (v nadaljevanju podjetje) se šteje, da je podana prostovoljna izjava volje posameznika, in sicer njegovo ravnanje nadaljnje uporabe spletišča po vstopu na to spletno stran oziroma ob prijavi na e-novice ali na drug način ob podanem soglasju, uporabi oziroma naročanju na storitev podjetja (npr. ustno po telefonu, pisno po pošti, s klikom na ikono na spletišču, ipd.). Za osebno privolitev posameznika se bo tako štela pisna, ustna ali druga oblika podane privolitve uporabnika. 

Za potrebe poslovanja zbiramo naslednje podatke:

Osebni podatki:

– ime in priimek osebe (za identifikacijo)

– naslov elektronske pošte (pri prijavi v naše e-novice in za potrebe pošiljanja e-novic)

Ostali podatki:

  • kraj bivanja (za razpršenost pri podeljevanju nagrad in daril)   Za uporabo nekaterih storitev na naši spletni strani je potrebno zbrati nekatere osebne podatke. Da zadostimo potrebam EU zakonodaje, vas moramo obvestiti, katere podatke beležimo. Prav tako smo vam dolžni sporočiti kako te podatke shranjujemo. Vse podatke, ki nam jih sporočite, shranimo varno in ne bodo nikoli posredovani tretjim osebam razen, če bo to zakonsko od njega zahtevano in/ali bo podjetje primorano (zaradi prekrškov, kaznivih dejanj, zlorab…).

Namen zbiranja, obdelave, shranjevanja in uporabe osebnih podatkov upravljalca je v prvi vrsti oseben pristop pri pošiljanju e-novic. Upravljalec pa si pridržuje pravico obdelovati osebne podatke tudi zaradi potreb statistične obdelave, segmentacije bralcev in naročnikov na e-novice, obdelave preteklega spletnega obnašanja, pošiljanje e-novic, promocijske vsebine, vabil na dogodke, podeljevanje daril oz. nagrad … 

Upravljalec bo osebne podatke, ki jih bo pridobil od uporabnikov, obdeloval tudi za namene neposrednega trženja storitev, produktov ali ostalih aktivnosti povezanih s podjetjem (npr. vabilom na dogodek, ki ga organizira podjetje).

Prijava uporabnika na naše e-novice

Uporabniki imajo možnost, da se prijavijo na naše e-novice, kjer jih obveščamo o naših novostih na spletni strani in nagradah. Prijava je povsem prostovoljna. Potrditev prijave je izvedena na način, da uporabnik po prijavi prejme še potrditveno sporočilo. Tako se zagotovi, da se je res prijavil uporabnik tega e-poštnega predala. Uporabnik se lahko kadarkoli odjavi iz naše e-mail liste. Prijava je možna prek spletnega obrazca. 

Tvoji podatki so strogo varovani, preko spletnega ponudnika Mailchip za zbiranje elektronskih naslovov (www.mailchimp.com). Zbrane osebne podatke bomo varovali v skladu z zakonom ZVOP-1.

Za potrebe analize in ugotavljanja delovanja spletne strani se beležijo strežniške dnevniške datoteke. Le-te ne zajemajo nobenih osebnih podatkov. 

Pravica uporabnika zahtevati prenehanje uporabe osebnih podatkov

Uporabniki spletne strani lahko kadarkoli zahtevajo od upravljavca spletne strani, da mu posreduje podatke, kateri osebni podatki o uporabniku se hranijo v bazah spletne strani podjetja. Prav tako ima uporabnik pravico zahtevati izbris vseh podatkov, ki jih hranimo v bazah spletne strani podjetja. Svojo zahtevo sporočite na e-mail naslov info@nepremagljiva.si ali z direktno odjavo v e-novicah. Podatke bomo izbrisali v zakonsko določenem roku. 

Vse vsebine, objavljene na spletni strani www.ivjana.com so last podjetja Differo d.o.o. in se lahko brez privolitve uporabljajo le v nekomercialne namene. 

Podjetje ne odgovarja za morebitne občasne težave na spletnih straneh.

Podjetje si pridržuje pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletni strani.

Tvoji podatki se bodo uporabljali izključno za informiranje o novostih (novem zapisu na strani), produktih in storitvah v kolikor bodo, predavanjih, seminarjih, webinarjih in ostalih stvareh, povezanih z s.p. dejavnostjo. Tvoji podatki so strogo varovani, preko spletnega ponudnika Mailchip za zbiranje elektronskih naslovov (www.mailchimp.com). Zbrane osebne podatke bomo varovali v skladu z zakonom ZVOP-1.

Vsak petek našim bralkam, ki so prijavljene v novičke Nepremagljive, pripravimo ekskluzivno vsebino, ki jo prejmejo izključno samo prijavljene bralke, na svoj email naslov. 

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržne
Pogoji poslovanja - Piškotki

RAAWCEPTI ZA VSE ZAPOSLENE NEPREMAGLJIVE

Pripravi zvečer in pojej naslednji dan!

5 enostavnih, zdravih, brezmesnih in slastnih obrokov! Knjižico, ki vam bo olajšala skrb, kaj pripraviti za zajtrk, kosilo ali pa večerjo, sta samo za vas pripravili nepremagljivi Anja in Renata! 

Naročite se na naše novice in prejemali boste ekskluzivne vsebine, ki jih za vas vsak teden pripravljamo nepremagljive. Knjižico prejmete v petek na vaš email.