0 items - €0.00 0

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

 

Izjava o varstvu osebnih podatkov

 

Uporaba in obdelava osebnih podatkov

 

V skladu z vsakokrat veljavnim zakonom o varstvu osebnih podatkov (v nadaljevanju: ZVOP-1) sme upravljavec osebnih podatkov obdelovati osebne podatke, če je podana osebna privolitev posameznika. Osebna privolitev je prostovoljna izjava volje posameznika, da se lahko njegovi osebni podatki obdelujejo za določen namen. V primeru uporabe spletnega mesta www.nepremagljiva.si, ki je v lasti podjetja Differo d.o.o. (v nadaljevanju podjetje) se šteje, da je podana prostovoljna izjava volje posameznika, in sicer njegovo ravnanje nadaljnje uporabe spletišča po vstopu na to spletno stran oziroma ob prijavi na e-novice ali na drug način ob podanem soglasju, uporabi oziroma naročanju na storitev podjetja (npr. ustno po telefonu, pisno po pošti, s klikom na ikono na spletišču, ipd.). Za osebno privolitev posameznika se bo tako štela pisna, ustna ali druga oblika podane privolitve uporabnika. 

 

Za potrebe poslovanja zbiramo naslednje podatke:

 

Osebni podatki:

 

– ime in priimek osebe (za identifikacijo)

 

– naslov elektronske pošte (pri prijavi v naše e-novice in za potrebe pošiljanja e-novic)

 

Ostali podatki:

 

 • kraj bivanja (za razpršenost pri podeljevanju nagrad in daril)   Za uporabo nekaterih storitev na naši spletni strani je potrebno zbrati nekatere osebne podatke. Da zadostimo potrebam EU zakonodaje, vas moramo obvestiti, katere podatke beležimo. Prav tako smo vam dolžni sporočiti kako te podatke shranjujemo. Vse podatke, ki nam jih sporočite, shranimo varno in ne bodo nikoli posredovani tretjim osebam razen, če bo to zakonsko od njega zahtevano in/ali bo podjetje primorano (zaradi prekrškov, kaznivih dejanj, zlorab…).

 

Namen zbiranja, obdelave, shranjevanja in uporabe osebnih podatkov upravljalca je v prvi vrsti oseben pristop pri pošiljanju e-novic. Upravljalec pa si pridržuje pravico obdelovati osebne podatke tudi zaradi potreb statistične obdelave, segmentacije bralcev in naročnikov na e-novice, obdelave preteklega spletnega obnašanja, pošiljanje e-novic, promocijske vsebine, vabil na dogodke, podeljevanje daril oz. nagrad … 

 

Upravljalec bo osebne podatke, ki jih bo pridobil od uporabnikov, obdeloval tudi za namene neposrednega trženja storitev, produktov ali ostalih aktivnosti povezanih s podjetjem (npr. vabilom na dogodek, ki ga organizira podjetje).

 

Prijava uporabnika na naše e-novice

 

Uporabniki imajo možnost, da se prijavijo na naše e-novice, kjer jih obveščamo o naših novostih na spletni strani in nagradah. Prijava je povsem prostovoljna. Potrditev prijave je izvedena na način, da uporabnik po prijavi prejme še potrditveno sporočilo. Tako se zagotovi, da se je res prijavil uporabnik tega e-poštnega predala. Uporabnik se lahko kadarkoli odjavi iz naše e-mail liste. Prijava je možna prek spletnega obrazca. 

 

Tvoji podatki so strogo varovani, preko spletnega ponudnika Mailchip za zbiranje elektronskih naslovov (www.mailchimp.com). Zbrane osebne podatke bomo varovali v skladu z zakonom ZVOP-1.

 

Za potrebe analize in ugotavljanja delovanja spletne strani se beležijo strežniške dnevniške datoteke. Le-te ne zajemajo nobenih osebnih podatkov. 

 

Pravica uporabnika zahtevati prenehanje uporabe osebnih podatkov

 

Uporabniki spletne strani lahko kadarkoli zahtevajo od upravljavca spletne strani, da mu posreduje podatke, kateri osebni podatki o uporabniku se hranijo v bazah spletne strani podjetja. Prav tako ima uporabnik pravico zahtevati izbris vseh podatkov, ki jih hranimo v bazah spletne strani podjetja. Svojo zahtevo sporočite na e-mail naslov info@nepremagljiva.si ali z direktno odjavo v e-novicah. Podatke bomo izbrisali v zakonsko določenem roku. 

 

Vse vsebine, objavljene na spletni strani www.nepremagljiva.com so last podjetja Differo d.o.o. in se lahko brez privolitve uporabljajo le v nekomercialne namene. 

 

Podjetje ne odgovarja za morebitne občasne težave na spletnih straneh.

 

Podjetje si pridržuje pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletni strani.

 

Tvoji podatki se bodo uporabljali izključno za informiranje o novostih (novem zapisu na strani), produktih in storitvah v kolikor bodo, predavanjih, seminarjih, webinarjih in ostalih stvareh, povezanih z s.p. dejavnostjo. Tvoji podatki so strogo varovani, preko spletnega ponudnika Mailchip za zbiranje elektronskih naslovov (www.mailchimp.com). Zbrane osebne podatke bomo varovali v skladu z zakonom ZVOP-1.

 

POGOJI POSLOVANJA

 

Podatki podjetja:

 

Differo d.o.o.Differo, informacijske in komunikacijskedejavnosti d.o.o.Brezina 32, 8250 BrežiceDavčna številka: 57106037Matična št.: 8657165IBAN: SI56 0315 7100 1181 837 pri SKB d.d.

 

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila).

 

Vrste uporabnikov

 

Z registracijo na www.nepremagljiva.si/cart  postanete član nepremagljiva.si. Pravico do nakupa v spletni trgovini Nepremagljiva.si imajo registrirani člani in tudi gostje, ki opravijo hitri nakup in se jim pred nakupom ni treba registrirati.

 

Ob registraciji v spletno trgovino pridobi obiskovalec uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Če želi uporabnik kadarkoli svoj naslov elektronske pošte ali geslo zamenjati z drugim, lahko to stori v svojem uporabniškem profilu.

 

Dostopnost informacij

 

Nepremagljiva.si se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovila naslednje informacije:

 

a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, matično in davčno številko),b) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),d) dostopnost izdelkov (vsak izdelek, ki je v ponudbi na spletnem mestu, bo dostopen v razumljivem roku),e) pogoje dostave izdelka (način, kraj in rok dostave),f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,g) način plačila in dostave,h) časovno veljavnost ponudbe,i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojev za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,j) pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

 

Ponudba artiklov in cene

 

Zaradi narave poslovanja prek spleta se ponudba in cene v spletni trgovini nepremagljiva.si ažurirajo in spreminjajo pogosto. Cena v spletni trgovini nepremagljiva.si je enaka tako za registrirane člane kot za goste spletne trgovine. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.  

 

Naročilo in cene

 

Kupoprodajna pogodba med Differo d.o.o.  in kupcem je v spletni trgovini nepremagljiva.si sklenjena v trenutku, ko nepremagljiva.si kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o potrditvi njegovega naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za Differo d.o.o.  kot za kupca.

 

Kupoprodajna pogodba (t.j. prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku nepremagljiva.si in je potrošnikom na voljo na njihovo pisno zahtevo. 

 

Rok dostave 

 

Vsa naročila, oddana med delovnikom, odpošljemo v roku treh delovnih dni v primeru plačila preko Paypala ali s plačilno kartico. Naročila, ki imajo označeno plačilo po predračunu, pošljemo v roku treh delovnih dni, ko prejmemo nakazilo na TRR.  Naročila, naročena med vikendom in prazniki, obravnavamo takoj naslednji delovni dan in jih pošljemo v roku treh delovnih dni. Pri izdelkih, pri katerih je posebej označen daljši dostavni rok, se upošteva le-ta. 

 

V primeru naročila virtualnega e-izdelka, le-tega prejmete v roku nekaj ur po prejetju svojega nakazila. E-izdelke prejmete na elektronski naslov, ki ste ga vpisali ob oddaji naročila, in v svoj uporabniški račun na www.nepremagljiva.si. 

 

Načini plačila

 

Spletna trgovina nepremagljiva.si omogoča naslednje načine plačila:

 

 • po predračunu (UPN nalogu) na račun podjetja,
 • s Paypalom na račun podjetja.

 

Stroški pakiranja in dostave pri na nakupu nad 50,00 € so brezplačni, do 49,99 €, znašajo 3,49 €, ali 4,90 €, ali 6,12 €. Odvisno od izdelka, ki ga izberjo.

 

V primeru naročila samo virtualnega e-izdelka oz. e-izdelkov se strošek dostave ne obračuna. 

 

Opozorilo: ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije.

 

Izdaja računa

 

Differo d.o.o. po dostavi in plačilu naročenih artiklov iz spletne trgovine nepremagljiva.si kupcu pošlje tudi račun v pdf formatu na e-naslov kupca. Na računu so razčlenjeni cena in vsi stroški, povezani z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila.

 

Vrednostni boni nepremagljiva.si

 

 • Vrednostni bon je darilna kartica, ki ga nepremagljiva.si proti plačilu pošlje kupcu v fizični ali elektronski obliki. Vsak darilni bon je označen s svojo kodo (unikatno serijsko številko), prodajalec (Differo d.o.o.) pa ga je zavezan sprejeti kot plačilo za nakup preko spletne trgovine nepremagljiva.si.
 • Vrednostni bon je mogoče kupiti v spletni trgovini nepremagljiva.si. Za nakup darilnega bona veljajo enaka določila pogojev poslovanja kot za nakup drugih artiklov. V primeru, da potrebujete vrednostni bon takoj, lahko za pomoč pišete na trgovina@nepremagljiva.si. Veljavnost darilnega bona je 6 mesecev od izdaje bona, razen v primeru, ko je na bonu to drugače označeno.
 • Menjava vrednostnega bona za gotovino ni možna. Bon je vnovčljiv le v celotnem znesku. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti bona, mora imetnik bona razliko doplačati. Vrednost nakupa mora biti višja od vrednosti bona.
 • Uporaba vrednostnega bona: Izberite izdelke, ki jih želite kupiti, in jih dodajte v košarico. V spletni blagajni v polje ”darilna kartica” vpišite 8-mestno kodo darilne kartice in kliknite ”uporabi darilno kartico”. Vrednost kartice se vam odšteje od končnega zneska košarice.
 • Znotraj enega spletnega naročila vam omogočamo sočasno uporabo več vrednostnih bonov in ene kode za popust.

 

Kode za popust 

 

Koda za popust oziroma promocijska koda prinaša različne ugodnosti pri nakupu prek spletne trgovine nepremagljiva.si. Aktivno kodo najdete na naslovni strani oglasnega sporočila, v elektronskem sporočilu nepremagljiva.si  ali drugih medijih. Koda prinaša različne ugodnosti, od različnih darilc do popustov. Vsaka koda je vedno časovno omejena, izkoristiti pa se mora v omejenem določenem roku, sicer je neveljavna.

 

Uporaba kode za popust:

 

• Izberite izdelke, ki jih želite kupiti, in jih dajte v košarico.• Na zaključku blagajne v okence ”koda kupona” vpišete kodo za popust in kliknete gumb ”unovči kupon”.• Za en nakup je možno uveljaviti le eno kodo za popust.• Ko vpišete kodo za popust, se vrednost kode za popust samodejno odšteje od cene vašega naročila. Ostane znesek, ki ga je treba še poravnati.

 

Postopek nakupa

 

I. Izbira izdelka: Na spletni strani www.nepremagljiva.si izberite izdelek in kliknite na povezavo ”Dodaj v košarico”. Sistem vas obvesti, da je bil izdelek uspešno dodan v košarico in da lahko nadaljujete z nakupovanjem. Če želite zaključiti nakup, kliknite desno povezavo ”prikaži košarico” in sistem vas pripelje v nakupovalno košarico.

 

II. Odstranitev izdelka iz nakupovalne košarice: Na spletni strani nepremagljiva.si je v zgornjem desnem kotu ikona nakupovalne košarice, v kateri se (po kliku na ikono) uporabniku prikažejo izdelki, ki so jih med brskanjem po spletni trgovini dodali v nakupovalno košarico. Če želi uporabnik odstraniti določen izdelek iz nakupovalne košarice, mora spremeniti količino izdelka in klikniti “posodobi košarico”. Če želi uporabnik dodati določen izdelek v košarico, mora klikniti na povezavo ”Nadaljujte z nakupi”. S klikom na omenjeno povezavo se vrne nazaj spletno trgovino.

 

III. Nakupovalna košarica: Za dokončanje naročila morate izpolniti klikniti gumb “na blagajno”.

 

 • 1. Naslov za dostavo: Posredovati morate zahtevane kontaktne podatke, ki so označeni z rdečo zvezdico (ime, priimek, e-naslov, naslov, kraj, poštno številko in tel. številko), ki jih potrebujemo za potrditev in zaključek naročila ter dostavo izdelka.
 • Obrazec omogoča, da se lahko ustvari uporabniški račun in so pri naslednjem naročilu podatki uporabnika že shranjeni.
 • 2. Strošek dostave: dostava Pošta Slovenije ter dostava GLS. Stranka lahko izbira.
 • 3. Način plačila: Izbira se lahko med petimi načini plačila: Plačilo po predračunu in Paypal plačilo.
 • 4. Kuponi in darilne kartice: Če ima uporabnik veljaven kupon za popust ali darilno kartico, jo vpiše v ustrezno polje in klikne gumb “unovči kupon”.
 • 5. Pregled naročila: Prikazani so izdelki, ki jih je uporabnik med brskanjem po spletni trgovini dodal v nakupovalno košarico. Cena izdelka, strošek poštnine, vrednost DDV-ja in skupni strošek za plačilo so razvidni v nakupovalni košarici, še preden se zaključi naročilo.

 

IV. Zaključek naročila: Uporabnik lahko pregleda posredovane podatke za dostavo, način plačila, ki ga je izbral, in vsebino nakupovalne košarice. Uporabnik potrdi naročilo s klikom na gumb ‘Oddaj naročilo”. Če je bilo naročilo uspešno zaključeno, se na spletni strani izpiše tekst:  “Hvala. Vaše naročilo je bilo sprejeto ter št. naročila, datum naročila, e-naslov, znesek, način plačila.”

 

Postopek obveščanja o nakupu

 

 • Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Članu nepremagljiva.si  so na spletni strani nepremagljiva.si vselej dostopni podatki o statusu in vsebini naročila.
 • Differo d.o.o. lahko za preverjanje podatkov ali zaradi zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko, ki so jo zabeležili v spletni trgovini nepremagljiva.si. 
 • Postopek nakupa za pravne osebe je popolnoma enak kot za fizične osebe, le da na koncu nakupa vpiše še naziv podjetja in davčno številko podjetja. Prav tako so enake možnosti plačila. 

 

Pravica do odstopa potrošnika od pogodbe

 

 • Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 14 dneh podjetju na elektronski naslov (trgovina@nepremagljiva.si) ali po kakšnem drugem komunikacijskem kanalu nedvomno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.
 • Potrošnik mora najpozneje v 14 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Potrošnik vrne blago na naslov: Differo d.o.o., Brezina 32, 8250 Brežice, Slovenija. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga. 
 • Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. 
 • Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo. Vračilo plačila bomo opravili v 14 dneh od prejema obvestila o odstopu od pogodbe. 
 • Pri odstopu od pogodbe, pri kateri je bila koriščena promocijska koda oz. koda za popust, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek, uporabniku pa se obenem vrne promocijska koda v obliki nove kode. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in vrne uporabniku kot darilni bon.

 

Odgovornost za stvarne napake

 

Prodajalec odgovarja za stvarne napake, ki jih je stvar imela takrat, ko je nevarnost prešla na kupca, ne glede na to, ali mu je bilo to znano ali ne. Prodajalec odgovarja tudi za tiste stvarne napake, ki se pokažejo potem, ko je nevarnost prešla na kupca, če so posledica vzroka, ki je obstajal že pred tem. Neznatna stvarna napaka se ne upošteva.

 

Varnost

 

Differo d.o.o. uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.

 

Za varne avtorizacije in transakcije s kreditnimi karticami skrbita prodajalec Differo d.o.o. in PayPal. Podatki o karticah se ne shranjujejo na strežniku nepremagljiva.si.

 

Komunikacija

 

Nepremagljiva.si bo z uporabnikom stopila v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno privoli. Oglasna elektronska in/ali SMS-sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

 

 • jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
 • pošiljatelj bo jasno razviden,
 • različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne.

 

Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih:

 

 • jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
 • željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo nepremagljiva.si izrecno spoštovala.

 

Ocene, mnenja in priporočila

 

 • Mnenja, ocene in priporočila, ki jih kupci napišejo, so del funkcionalnosti spletne trgovine in so namenjeni skupnosti vseh uporabnikov.
 • Nepremagljiva.si omogoča, da mnenje napiše katerikoli uporabnik spletne trgovine, pred dokončno objavo pa jih nepremagljiva.si pregleda. Nepremagljiva.si ne bo objavila mnenj oziroma prispevkov, ki so kakorkoli žaljivi, neprimerni ali ki po oceni nepremagljiva.si ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem.
 • Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe njegovega mnenja ali komentarja in nepremagljiva.si dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih. Nepremagljiva.si ima pravico vsebino mnenja ali komentarja uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu nepremagljiva.si, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter da te pravice neizključno in časovno neomejeno prenaša na nepremagljiva.si.

 

Pravno obvestilo 

 

Spletna trgovina nepremagljiva.si in vsi podatki na njej, slike artiklov, grafični in videoelementi na spletni strani so zaščiteni in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.

 

Omejitev odgovornosti

 

Spletna trgovina nepremagljiva.si se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njenih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da nepremagljiva.si včasih ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo Differo d.o.o., preko spletne trgovine nepremagljiva.si kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega artikla.

 

Izključitev odgovornosti

 

Pridržujemo si pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočiti dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav in vzdrževanja, kar pomeni tudi onemogočenje ali oviro za uporabo spletne trgovine. V primeru tehničnih težav na spletni strani si pridružujemo pravico preklicati oddana naročila, ki jih je tehnična napaka prizadela. V primeru preklica naročil vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času in vas seznanili z nadaljnjimi koraki. Sami morate zagotoviti ustrezno zaščito opreme (antivirus itd.) pred dostopom do spletne strani in uporabo le-te. Kupec mora zagotoviti ustrezno varnost in zaupnost tistih podatkov, ki se uporabljajo za prijavo na spletni strani (elektronski naslov, geslo).

 

Pritožbe in spori

 

Differo d.o.o. spoštuje veljavno evropsko zakonodajo o varstvu potrošnikov. Differo d.o.o se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti.

 

Pritožba se odda prek e-poštnega naslova trgovina@nepremagljiva.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Differo d.o.o. bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

 

Differo d.o.o. se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si Differo d.o.o. prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

 

V primeru sodnega reševanja sporov je pristojno sodišče po stalnem prebivališču potrošnika. 

 

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

 

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Nepremagljiva.si, ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ: Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

 

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam