0 items - €0.00 0

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

KATERE PIŠKOTKE UPORABLJAMO?

ime piškotka / trajanje / namen

 • Crumb / do konca seje / Preprečuje CSRF.
 • RecentRedirect / 30 minut / Preprečuje preusmeritev zank, če ima spletno mesto preusmeritve URL-jev po meri.
 • Locked / do konca seje / Prepreči prikazovanje zaščitenega zaslona z geslom, če obiskovalec vnese pravilno geslo za celotno spletno mesto.
 • squarespace-popup-overlay / neomejeno / Preprečuje prikazovanje oglasnega okna, če ga obiskovalec zavrne.
 • squarespace-announcement-bar / neomejeno / Prepreči, da se vrstica z obvestili prikaže, če jo obiskovalec zavrne.
 • Test / do konca seje / Preveri, ali brskalnik podpira piškotke in preprečuje napake.
 • ss_cid / 2 leti / Prepozna edinstvene obiskovalce in spremlja seje obiskovalcev na spletnem mestu.
 • ss_cvr / 2 leti / Prepozna edinstvene obiskovalce in spremlja seje obiskovalcev na spletnem mestu.
 • ss_cvisit / 30 minut / Prepozna edinstvene obiskovalce in spremlja seje obiskovalcev na spletnem mestu
 • ss_cvt / 30 minut / Prepozna edinstvene obiskovalce in spremlja seje obiskovalcev na spletnem mestu.
 • ss_cpvisit / 2 leti / Prepozna edinstvene obiskovalce in spremlja seje obiskovalcev na spletnem mestu.
 • ss_cookieAllowed / 30 dni / Se spomni, ali se je obiskovalec strinjal z namestitvijo piškotkov Analytics v brskalnik, če spletno mesto omejuje postavitev piškotkov.

UPRAVLJANJE S PIŠKOTKI

Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Delovanje spletnega brskalnika lahko spremenite v nastavitvah, tako da računalnik piškotke zavrne ali da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani. Namestitev piškotkov lahko v brskalniku tudi popolnoma preprečite za vse obiskane spletne strani. Piškotke, ki so že shranjeni na vašem računalniku, lahko izbrišete.

 

Vsak petek našim bralkam, ki so prijavljene v novičke Nepremagljive, pripravimo ekskluzivno vsebino, ki jo prejmejo izključno samo prijavljene bralke, na svoj email naslov. 

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

Draga nepremagljivaDiffero

Naš čudoviti Differo parfum te že čaka v naši spletni trgovini! Vabljena na dišeče druženje.

Vabimo vas na mini FIT izziv!30 DNI in 6 VAJ!

Kako vam kaj gre z novoletnimi zaobljubami zdaj, sredi januarja? Potrebujete še malo motivacije in vzpodbude? Potem ste na pravem mestu!

Nepremagljiva Andreja je svojo osebno trenerko Karmen prosila, da samo za nepremagljive pripravi enostaven in učinkovit FIT izziv. V vaših elektronskih nabiralnikih vas bo čakal že ta petek!