8 kozmetičnih izdelkov za vsako nepremagljivo torbico

Ne glede na to, ali ste ljubiteljica velikih ali majhnih torbic, vedno bi moral biti v njih prostor za tiste male kozmetične izdelke, ki nas rešujejo čez dan.

Osem je mojih najljubših, ki jih v manjši izvedbi nosim s seboj, kamorkoli grem. 

Ali obstajajo v manjši različici, se sprašujete. Kremo za roke in balzam za ustnice v mini izvedbi ste verjetno že imele priložnost videti v drogeriji ali parfumeriji. Povem vam, da zdaj tudi šminko, kompaktni puder, osvežilno vodico in podobno najdete izvedbi za vsako torbico.

Mali nujni lepotni pripomočki:

KOMPAKTNI PUDER ZA HITRE POPRAVKE ALI – ČE SO VAM LJUBŠI – LISTIČI ZA HITRO VPIJANJE ‘BLOTTING PAPERS’

Večina ljubiteljic ličenja ima kakšen tak izdelek, ki nam pomaga pri hitrih popravkih na obrazu, ko se nam nekje na sredini delovnika začne obraz ne prav lepo svetiti na sredini ali tako imenovanem T-predelu (čelo, nos, brada). Verjetno ste v kakšnem filmu že slišale izraz: »Grem si napudrat nos.« To pomeni prav ta hitri popravek – matiranje sredinskega dela obraza, kjer je sebum naredil svoje.

VODICA ZA OBRAZ

v spreju pride vedno prav za osvežitev in vlaženje obraza čez dan. Jaz po navadi izberem tisto, ki še lepo diši in me za trenutek, če zaprem oči, popelje na polja sivke v Provansi ali  kakšen spa, kjer mi obraz popršijo z najljubšim lepotnim eliksirjem. 

KOREKTOR

Vedno in povsod za osvetlitev in osvežitev področja pod očmi in zakrivanje kakšnega mozolja, ki se lahko sem ter tja prikrade.

ŠMINKA V STIKU, KI JE HKRATI TUDI RDEČILO ZA LICA.

Ta izdelek je eden mojih najljubših za hitro in sveže ličenje. Malo na lička (razmažemo ali potapkamo) in potem namažemo še ustnice. Hitro in zelo učinkovito.

BALZAM ZA USTNICE

Obvezno ga imam v torbici pozimi, ker imam(o) zaradi suhega zraka v prostorih in hladnega zunaj razpokane ustnice. Poleti ga kupim z zaščitnim faktorjem.

KREMA ZA ROKE

RDEČA ŠMINKA

Za hiter preklop iz dneva v večer ali samo za boljše počutje.

MINI RAZLIČICA NAJLJUBŠEGA PARFUMA

Če vaš najljubši parfum nima mini različice, vseeno obstaja rešitev. V drogerijah prodajajo male (res mini) stekleničke za parfum in pretočiti ga je čisto enostavno. Druga možnost – preverite, ali vaš parfum obstaja v trdi obliki, ki je videti kot milo v škatlici, ampak nič manj ne diši. Ravno nasprotno.

Komentirajte

Vsak petek našim bralkam, ki so prijavljene v novičke Nepremagljive, pripravimo ekskluzivno vsebino, ki jo prejmejo izključno samo prijavljene bralke, na svoj email naslov. 

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam