Kako se naličiti, če imamo povešene veke (video)

Ličenje povešenih vek marsikateri izmed vas, Nepremagljivih, predstavlja težavo. Tudi meni. Vendar pa je v resnici precej enostavno, le nekaj pravil morate upoštevati.

Za pomoč sem prosila Nepremagljivo Romino, Romino Regvat, mojstrico ličenja. Pravi, da pogosto od žensk, ki imajo povešene veke, sliši eno in isto: “Meni senčke za oči ne pašejo, uporabljam samo maskaro, sicer uporabljam sence za oči, vendar, ko oči odprem, se sploh ne opazi, da imam mejkap …”.

Tudi meni povešene veke pri ličenju predstavljajo izziv. Romina mi je pokazala nekaj enostavnih in hitrih trikov, kako pravilno naličimo povešene veke.

V resnici pa je ličenje povešenih vek precej enostavno, če upoštevate nekaj pravil:

  • Kot bazo za senčila uporabljajte izdelek, ki mu pravimo primer za oči (v videu Romina o njem razloži več). S pomočjo primerja bodo senčke ostale na svojem mestu, ves dan ali vso noč.
  • Poudarite zgornjo, nepremično veko, od očesne gube navzgor, z gibi levo desno (gibi so podobni brisalcem). Pazite, da ne greste previsoko, oziroma ne nanašajte senčk do obrvi!
  • Pri nanosu senčk imejte oči odprte. Samo tako boste vedele, kateri del očesa boste poudarile in le tako bo barva senčk vidna.
  • Prav tako lahko nanesete tudi eyeliner, vendar naj bo tanek, le toliko, da poudari linijo trepalnic. 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam