Mama in hčerka ustvarjata: Knjižna kazalka

Naša četrtošolka Vita je z mojo mini pomočjo izdelala nekaj prikupnega in uporabnega za vse knjigoljubce, knjižno kazalko.

Izdelava je zelo enostavna, vodili vas bova korak za korakom …

PRVI KORAK

Odrežemo kos tulca od toaletnega papirja in nanj navijemo bombažno prejo, volno in podobno. Na eni strani pod navitjem napeljemo vrvico in zategnemo.

DRUGI KORAK

Na drugem koncu niti prerežemo, tulec odstranimo.

TRETJI KORAK

Na delu kjer imamo napeljano vrvico ovijemo vrvico.

6 – Cof na spodnji strani starni malo postrižemo in mu uredimo frizuro.

Nato se lotimo še papirnatega dela. Iz tršega papirja ali kartona izrežemo pravokotnik, ga porišemo, pobarvamo, oblepimo, … in na enem delu preluknjamo z luknjačem. Skozi to luknjico privežemo cof in kazalka je nared! 

Drage Nepremagljive, še nekaj besed o meni …

Sem predana mama četrtošolki Vite in letu in pol mlajšemu Svitu, katerima rada berem, z njima rišem, se žulim na 101 način, zadnje čase pa nas družijo daljši sprehodi, najraje v zeleno, kjer najdem zase mir v minuti tišine, joga pa je postala čvrsta opora med plovbo skozi razburkano morje življenja, ki je, tisto resnično, bilo zame vedno najlepše v Piranu, čeprav živim in delam v Mariboru.

Zadnja leta sem se povsem predala blagovnim znamkam, ki jih ustvarjam in oblikujem pod imenom Klun Spaces & Stories. Dolga leta sem o sebi rekla, da ustvarjam zgodbe, lani pa sem tem dodala še pomenljiv del portfelja, ki sedaj nastaja pod drugim delom imena podjetja – Stories. Želela sem preseči klasično ukvarjanje z interierjem in podobami lokalov, ni mi bilo dovolj, da imajo všečne jedilnike in napise, temveč sem hotela vse zaokrožiti v čvrsto celoto ter ponuditi celoten nabor storitev, ki naročniku omogočijo, da prostor spregovori, govori svojo zgodbo.

Z dvema besedama hospitality design je moja nova ljubezen in strast, so moji koncepti in uresničevanje stremenja k estetskim rešitvam, ki se uresničuje v slehernem elementu lokala, restavracije, nastanitvenega objekta …

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam