Vsebino omogoča COMMA

Pri Commi bodo jeseni vladali nevtralni toni

Jesenska kolekcija znamke Comma je osredotočena na nevtralne barvne tone.

Gre za tone, ki jih imamo zelo rade, saj so brezčasni in enostavni za kombiniranje. Navdušene boste nad nežno sivo, ki diši po jeseni in eleganci. Umazano bela pa je tista, ki je vedno prava izbira.  

Popestrite svoj styling z barvo jagodičevja

Da pa boste svoj videz povzdignile, boste izbrale barvo, ki vsak videz popestri, to je barva jagodičevja. Kombinacija teh barv bo poskrbela, da bo vaš styling enostaven, a prefinjen. Gre za popolno kombinacijo, da boste zasijale tudi v jesenskem času.

Jesen je čas za kombinacijo različnih materialov

Jesenko kolekcija Comma bo poskrbela za kombiniranje različnih materialov in tekstur. Tako boste združile in kombinirale udobne debelejše pletenine in vedno elegantni saten.

S prepletanjem materialov, ki so sijoči ali mat, pa boste poskrbele za izjemno zanimive kontraste, ki bodo vaš stil povzdignili na višji nivo.

Jeseni ponovno v Power suit

To jesen se Power suit vrača na velika vrata. Gre za nov poslovni videz, ki bo v prihodnjih kolekcijah imel ključno vlogo. To je oblačilo, ki vam daje samozavest in uglajenost hkrati.

Poskrbite, da bo vaše poslovno srečanje uspešno in poskrbite, da boste izžarevale samozavest, odločnost in inteligenco. Power suit vam bo pri tem pomagal, zato hitro poiščite takšnega, ki vam je pisan na kožo.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam