Vsebino omogoča ROWENTA

Sesalnik, ki vam zares olajša življenje

Če so robotski sesalniki v času, ko so prvič prišli na tržišče, veljali za čudo, so danes vse bolj nepogrešljivi gospodinjski pomočniki.

So odlična rešitev za vzdrževanje brezhibnega doma, ne da bi vam pri tem kradli čas, ki ga namesto pospravljanju zdaj lahko namenite prijetnejšim opravilom. Z njihovo pomočjo vam namreč ob sesanju ne bo treba niti migniti s prstom. A za to morate pametno izbrati čim bolj kakovosten sesalnik, ki vam bo služil dolga leta. Tak je robotski sesalnik Rowenta Explorer S60. Prejel je naziv ‘izbrani produkt leta 2020‘, saj gospodinjenje poenostavi in skrajša čas, ki ga namenimo pospravljanju, vendar nikakor ne na račun rezultatov! Ti so vselej vrhunski.

Avtomatizacija in nova raven inteligence

Umetna inteligenca in avtomatizacija nam lajšata vsakodnevna opravila. Eno najbolj pogostih, neizmuzljivih in zato tudi marsikdaj nepriljubljenih gospodinjskih opravil je prav sesanje, česar se zavedajo tudi pri Rowenti. Zato so uporabili vse svoje znanje in razvili robota Rowenta Explorer S60, ki nam nudi povsem novo dimenzijo sesanja. Sesalnik povežete s preprosto aplikacijo Rowenta Robots, ki deluje sistematično s pomočjo navigacijskega sistema in ga lahko nadzorujete kjerkoli in kadarkoli kar prek mobilne aplikacije ali glasovne asistence.

Sesalnik nastavite na dan in uro v tednu, ki vam ustreza, denimo medtem ko ste v službi, in tako bodo tla vedno čista, ko se vrnete domov.

Tudi možnost načrtovanja je ob današnjem hitrem življenjskem tempu nadvse uporabna in dobrodošla: sesalnik nastavite na dan in uro v tednu, ki vam ustreza, denimo medtem ko ste v službi, in tako bodo tla vedno čista, ko se vrnete domov. Pred prvo uporabo pa še koristen nasvet: ker je postavitev vsakega doma drugačna, si vzemite nekaj časa za opazovanje robota na prvih ‘vožnjah’. Tako boste videli, kako dobro se usmerja okoli in pod vašim pohištvom in če se kje morda zatakne. V tem primeru boste lažje konfigurirali svoj prostor, da bo robotski sesalnik lahko v prihodnje deloval brez težav.

Uspešno nad živalsko dlako, alergene in prah

Mačke in psi so pri nas med najpogostejšimi hišnimi ljubljenčki in tako družinski člani prenekatere družine. V naš dom prinesejo veliko veselja in ljubezni, žal pa tudi nekaj živalske dlake. A to ni nič hudega – če imamo pravega pomočnika, ki jo zna odstraniti. Če smo nekoč potrebovali poseben sesalnik za živalske dlake, ki spremljajo prav vse kosmate in repate štirinožce, ga lahko zdaj pospravite v kot. Rowenta Explorer S60 ima namreč visokoučinkovit filter za alergene in turbo krtačo, ki je namenjena tudi živalski dlaki. Izboljšano sesanje je mogoče na prav vseh površinah.

Prav tako turbo krtača zmanjša možnosti navijanja dolgih las in omogoča preprosto dolgotrajno vzdrževanje. Četudi redno čistimo domove, se namreč v njih dnevno nabira prah, ki vsebuje drobne delce tal in rastlinskega materiala, tako zunanjega kot notranjega, delce človeške in živalske kože, las, vlaken, plesni, pršic, fragmentov žuželk, delcev hrane in preostalih ostankov. Številne izmed naštetih snovi v prahu lahko sprožijo znake alergije. Izjemno zmogljiv Rowentin filter pa lahko ujame do 99,9 odstotka prašnih delcev in alergenov in tako hkrati poskrbi za maksimalno čistočo doma ter naše zdravje.

Noben kot ne bo ostal skrit

Četudi pogosto sesamo, marsikdaj – namerno ali ne – pozabimo na težko dostopne dele, denimo pod omaro ali v kotih. Rowentin ultra tanki in tihi robotski sesalnik v višino meri le 6 centimetrov, zato lahko doseže še tako težko dostopne kotičke ali očisti predel pod nizkim pohištvom. Opremljen je z edinstveno tehnologijo Smart Exploration in uporablja avtonomni navigacijski sistem za prosto avtomatsko gibanje po hiši in izogibanje oviram. Žiroskopska tehnologija zagotavlja izčrpno in sistematično pokritost, stranske kamere navigacijo po stenah in pohištvu, infrardeči senzorji izogibanje oviram, kot so stopnice.

Kako sesalnik Rowenta Explorer deluje, si oglejte v videu, ki ga je posnela naša Rebeka.

Da bo njegovo delovanje zares maksimalno, pa je dobro, da odstranite s tal vse majhne predmete, kot so elastike, zaponke ali otroške igračke. S tem se boste izognili tudi morebitnim neljubim situacijam, ko bi se predmeti lahko zataknili ali celo zaustavili vaš robot. Tudi vrvice, ki denimo visijo z dolgih zaves, ali resice na preprogah je dobro spodvihati, da ne ovirajo delovanja robota.

Multipraktičnost enega aparata

Multipraktičnost ni več lastnost, cenjena zgolj pri ljudeh, ampak tudi pri aparatih. Robotski sesalnik Explorer S60 4 v 1 je zato namenjen sesanju in mokremu čiščenju hkrati, dodana sta tudi posebna krpica in rezervoar za vodo. Njegov sistem Aqua Force z integrirano krpico iz mikrovlaken poleg sesanja omogoča še vlažno čiščenje tudi najmanjših delcev prahu. Prav tako vsebuje dodatni dvostranski krtačiin glavno turbo krtačo. Tako lahko z robotskim sesalnikom čistimo povsod: na lesenih trdih tleh, ploščicah ali preprogah. Ima tri stopnje delovanja in zaznavanja površine, enostavno je tudi praznjenje posode za prah. Tudi če imamo veliko domovanje, ne bo težav, saj je njegov čas delovanja omejen na kar 100 minut. 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam