5 prehranskih dopolnil za vsako Nepremagljivo

Drage naše, čas je, da spoznate nepremagljiva prehranska dopolnila, ki jih mora imeti vsaka Nepremagljiva. Seveda ohranjajo našo nepremagljivost in nam pomagajo pri vsakodnevnih izzivih, ki jih imamo kot ženske.

Zagotovo potrebujemo nekaj za naše zdravje, ki poskrbi za našo črevesno in vaginalno mikrofloro, saj si želimo dobre prebave in dobrega počutja. Ne gre niti mimo izdelkov, ki skrbijo za naše hormone, vročinski oblivi in slaba volja sta nekaj, čemur se želimo izogniti v velikem loku. Ne moremo niti mimo prehranskih dopolnil, ki poskrbijo, da nimamo nadležnih vnetij in okužb, vedno pa pridejo prav tudi izdelki, ki poskrbijo za uravnavanje stresnega hormona kortizola, kajti stres je nekaj, s čimer se srečujem vsak dan in vpliva tudi na slab spanec. Ker smo ženske pa nam je pomemben tudi naš zunanji videz, sploh, ko gre za elastičnost in čvrstost kože. Obožujemo izdelke, ki so ustvarjeni za nas ženske in vemo, da nam bodo olajšali vsakdan.

Spoznajte naše nepremagljive favorite!

Her Biotic: 22,90 eur

Unikatna mešanica Her Biotic je ustvarjena prav za žensko in premagovanje težav, ki nas pestijo. V Her Biotic so skrbno zmešali 6 sevov, ki še posebej podpirajo zdravje žensk in odganjajo ženske nadloge. Mikrobiološke kulture dokazano obnavljajo črevesno in vaginalno mikrofloro ter delujejo protimikrobno. Namenjena je tako mladim dekletom kot zrelim ženskam.

Klikni za nakup

Her Biotic je unikatna mešanica mikrobioloških kultur, fruktooligosaharidov (hrana za mikrobiološke kulture), izvlečka brusnice in D-manoze. Mešanica je bila ustvarjena prav za žensko. Upošteva njene potrebe, naravo in želje.

MenoWELL: 25 eur

Naravna zeliščna mešanica za ženske, ki bi rade imele od menopavze več, kot le neprijetne simptome. Uravnava hormone, zmanjšuje vročinske oblive, zmanjšuje tveganje za osteoporozo in izboljša splošno razpoloženje.

Klikni za nakup

Menowell je zeliščna mešanica, ki jo sestavlja kar 10 naravnih izvlečkov. Vodilna med njimi je angelika, tradicionalno kitajsko zelišče, ki se že tisočletja uporablja za lajšanje ženskih težav. Menowell učinkovito uravnava hormonsko ravnovesje, s tem pa zmanjšuje neprijetne simptome, ki spremljajo menopavzo.

Naravna mešanica je boljša izbira kot hormonska terapija, saj ne povzroča stranskih učinkov, vsebuje naravne sestavine in fitoestrogene ter podpira delovanje jeter.

Dokazano zmanjšuje vročinske oblive, izboljšuje razpoloženje, poskrbi za bolj kakovosten spanec in zmanjša tveganje za osteoporozo, ki je posledica padca hormona estrogena.

D – Manoza: 19,99 eur

Adijo, okužbe sečil! D-manoza je enostavni sladkor, ki pomaga, da se znebite nadležnih vnetij in okužb »tam spodaj«. Veže se na bakterijo E-coli in jo odplavi iz telesa, s tem pa ji prepreči, da bi se prilepila na steno mehurja. Učinkovito preprečuje vnetja sečil in pomaga pri hitrejšem okrevanju, ko vnetje že nastopi.

Klikni za nakup

D-manoza je enostavni sladkor, ki je prisoten v različnih rastlinah. Bakterija E-coli najpogosteje povzroča okužbe in vnetja sečil. D-manoza bo s tem, ko se veže na receptorje bakterije, prve simptome ublažila že v 24 urah.

Ne vpliva na raven krvnega sladkorja, primerna pa je tudi preventivno uživanje.

BIO Ashwagandha v kapsulah: 17,99

Adaptogeno zelišče iz Indije, ki pomaga uravnavati stresni hormon kortizol, zmanjšuje učinke stresa in pripomore k bolj kakovostnemu spancu.

Klikni na nakup

V ajurvedi se že tisočletja uporablja za lajšanje težav, ki jih povzroča neravnovesje kortizola.

Ashwagandha je ajurvedsko zelišče, ki prihaja iz Indije. Tam jo že tisočletja uporabljajo za uravnavanje stresa, lajšanje težav povezanih s kortizolom, izboljšanje spanja in splošnega počutja. Ashwagandha je adaptogena rastlina, kar pomeni, da svoje delovanje v telesu prilagodi tako, da vzpostavlja ravnovesje. Uravnava kortizol in mu pomaga, da deluje v svojem naravnem ciklu, s tem pa preprečuje nezaželene posledice stresa.

Ashwagandha zmanjšuje posledice »tihega stresa«, ki mu je še posebej izpostavljen moderni človek in pomaga pri preprečevanju izgorelosti.

Vegan Collagen Booster: 25 eur

Inovativna formulacija, ki ugodno deluje pri ohranjanju čvrstosti in elastičnosti kože, prvi učinki pa so opazni že po 14-ih dneh. Sestavljajo ga veganski gradniki, med njimi je zvezda ceramid, ki naravno hidrira kožo in prispeva pri povečani proizvodnji kolagena. Rezultat je napeta in sijoča koža, močni nohti ter bujni in dolgi lasje.

Klikni za nakup

Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v našem telesu. Telo ga proizvaja samo, a se že po 20. letu proizvodnja upočasni.

Vsi izvlečki so naravni, veganski in brez alergenov. Prvi učinki so opazni že po 14 dneh.

Komentirajte

Vsak petek našim bralkam, ki so prijavljene v novičke Nepremagljive, pripravimo ekskluzivno vsebino, ki jo prejmejo izključno samo prijavljene bralke, na svoj email naslov. 

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam