8 znanih osebnosti, ki so enkrat poskusile z lepotnim posegom in rekle “nikoli več”

Po vzponu družbenih medijev je lepota v naših življenjih vse pomembnejša. Zato se številni ljudje, tudi zvezdniki, odločajo za kozmetične posege, da bi dosegli trenutne “standarde popolnosti” in ohranili mladosten videz.

O lepotnih posegih lahko gledate tudi oddaje, socialna omrežja pa prekipevajo od lepote, ki je umetna in so jo pomagali ustvariti lepotni kirurgi. Vendar pa nekateri na koncu te posege obžalujejo in spoznajo, da je zanje veliko pomembnejše, da so videti naravno in pristno, kot da so videti popolno. Spoznajte znane dame, ki so obžalovale lepotne posege.

Jamie Lee Curtis

63-letna igralka je priznala, da je pred desetletji poskusila s plastično operacijo, in priznala, da “ni delovalo”. Leta pozneje si zvezdnica ni premislila in je še vedno kategorično proti lepotnim posegom.

Jamie Lee Curtis (Foto: Profimedia)

Zapisala je: “Sedanji trend polnil in posegov ter obsedenost s filtriranjem uničujejo generacije lepote.” Dodala je še: “Ko si enkrat uničiš obraz, ga ne moreš več dobiti nazaj.”

Courteney Cox

58-letna igralka je razkrila, da je poskusila s kozmetičnimi postopki, da bi “lovila” mladost. Vendar ji rezultati niso bili všeč, saj je priznala, da je zaradi njih videti “res čudno”. Zato je morala sčasoma raztopiti vsa polnila.

Courteney Cox (Foto: Prodimedia)

Ob pogledu na svoje izkušnje je pojasnila: “Na obrazu potrebuješ gibanje, zlasti če imaš tanko kožo, kot jo imam jaz.” Dodala je: “Morala sem se naučiti sprejeti gibanje in spoznati, da polnila niso moje prijateljice.”

Jessica Simpson

42-letna pevka in igralka je priznala, da je imela na ustnicah kozmetične posege. Vendar z rezultati ni bila zadovoljna.

Jessica Simpson (Foto: Profimedia)

Simpsonova je razkrila: “Zdelo se mi je umetno. To mi ni bilo všeč.” Na njeno srečo je učinek polnila po štirih mesecih izginil in njene ustnice so dobile prejšnjo obliko.

Jane Fonda

Jane Fonda (Foto: Profimedia)

Fonda je znana po svoji neverjetni postavi, tudi pri zrelih 84 letih. In čeprav svoj videz pripisuje zdravemu življenjskemu slogu in veliko gibanja, je priznala, da je imela tudi facelift, na kar, kot priznava, ni ponosna. Igralka je pojasnila, da je prenehala, ker ni želela “biti videti umetno”.

Melanie Griffith

65-letna igralka obžaluje, da je pred več kot 20 leti pretiravala s plastičnimi operacijami in kako drastično se je zaradi tega spremenil njen obraz. Priznava, da se ni zavedala, kako pretirano transformativen učinek so imeli posegi, dokler je na to niso začeli opozarjati ljudje. 

Melanie Griffith (Fotot: Profimedia)

Spominja se, da je bila tako prizadeta, zato je obiskala drugega zdravnika in začela raztapljati vsa polnila, ki jih je imela vgrajena v upanju, da bo videti “bolj normalno”.

Gwyneth Paltrow

50-letna igralka je priznala, da so bili kozmetični posegi njen način spopadanja s krizo srednjih let. Priznala je, da si je pri 40. letu starosti po vsem obrazu dala vbrizgati injekcije proti gubam, kar se ji je zdelo “grozno”. Paltrowova je dejala: “Videti sem bila grozno – eno oko je bilo dejansko višje od drugega – in to je bila zagotovo velika napaka.” Dodala je, da je bilo to na srečo začasno in da je učinek postopka sčasoma izginil.

Jennifer Grey

62-letna igralka je priznala, da je leta 1989 opravila operacijo nosu, ki je negativno vplivala na njeno kariero. Pod nož je šla dve leti po tem, ko je zaradi filma Umazani ples postala velika zvezda, in zapisala: “V operacijsko sobo sem šla kot zvezdnica, iz nje pa sem prišla anonimna.” Dodala je: “Vedno bom ta nekoč slavna igralka, ki je zaradi operacije nosu nihče ne bo prepoznal.”

Cameron Diaz

50-letna igralka je razkrila, da si je v preteklosti vbrizgala botoks, vendar z rezultati ni bila zadovoljna. Diazova je priznala: “Moj obraz se je spremenil na tako čuden način, da sem si rekla: ‘Ne, nočem biti takšna’.” Zvezdnica je dodala: “Raje vidim, da se moj obraz stara, kot pa da je obraz, ki mi sploh ne pripada.” Nadalje je dodala, da je ne motijo njene smejalne linije, in pojasnila: “Ugani, kaj to pomeni, da sem se vse življenje smejala. Rada imam življenje. Srečna sem, da s tem nimam težav.”

Cameron Diaz (Foto: Profimedia)

Kaj menite o kozmetičnih posegih? Ste jih preizkusili tudi sami? Nas ne motijo, sploh če to nekoga osreči, a kot pri vsaki stvari je treba biti zmeren. Ne pozabite pa, da standardi na socialnih omrežjih niso resnični in niti blizu realnemu življenju.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam