Tako smo se družili na božični čajanki z Rebeko in Sebastianom

Rebeka Dremelj in Sebastian sta pred skorajšnjim obiskom Laponske v čarobnem vrtu Lili Novy v Ljubljani gostila božično čajanko, na kateri je goste sprejela gospa Božiček.

Če se še niste ujeli na nalezljivi ritem in refren pesmi ‘Ko primeš me za roko’, ki sta jo ustvarila z Žanom Serčičem, naj vam zaupamo, da sta se Rebeka in Sebastian letošnjega veselega decembra lotila resno, kot še nikoli. Izgovor za praznovanje je 20 let njunega prijateljstva, v resnici pa sta oba velika oboževalca objemov, poljubov, veselja, širjenja pozitivnih misli in malih, toplih pozornosti polnih tednov ob koncu leta.

“To je poseben čas, ki še tako zaposlene ljudi spomni, kaj je v življenju zares pomembno, jih ustavi, spomni na bližnje in je zato res čaroben. Obsedena sem z veselim decembrom, barvami, okraski in vsem tem kičem. Že celo življenje, pa tudi hčerki sem navadila, da komaj čakata ta čas in že takoj na začetku decembra okrasimo celo hišo,” pravi Rebeka. Sebastian pa dodaja: “Če ne prej, se ob začetku adventa zavem, da se moram malo ustaviti in si vzeti več časa za družino in prijatelje. Kakorkoli zguljeno se to sliši, živimo prehitro, divjamo … ta čas pa je protiutež temu. Zato imam rad december in si vedno vzamem čas za druženje, male pozornosti in božično večerjo z mojimi domačimi.”

S slastno vročo čokolado in božičnim čajem so se gostje pogreli na Vrtu Lili Novy – Kaval Group, gospa Božiček pa je pripravila tudi kotiček, kjer so gostje njenemu možu napisali pisma z dobrimi željami.

Del njunega nepozabnega praznovanja je bila tudi božična čajanka z vročo čokolado, čajem, kuhanim vinom in izbranimi sladkorčki. Glavni namen druženja pa je bilo opozoriti na to, da bosta Rebeka in Sebastian že čez nekaj dni poletela na sever, kjer bosta Božičku osebno predala pisma s pozitivnimi sporočili in željami Slovencev. 

Pisma Božičku je na čajanki napisalo tudi nekaj Rebekinih in Sebastianovih prijateljev: Katarina Benček, Mirjam Poterbin, Bepop dami Tinkara Fortuna in Alenka Husič, Marko Vozelj, Gregor in Nina Bezenšek, Maja Monrue, Andrej Težak – Tešky, Omar Naber in gospod Jure Godler.

Rebekin in Sebastianov obisk Božička na Laponskem boste lahko spremljali na njunih družbenih omrežjih, do takrat pa uživajte v pesmi in videu ‘Ko primeš me za roko’

Foto: Maksimilijan Verderber

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam