Čarobno potovanje na Laponsko: Odkrivajte Sever skupaj z Rebeko in Sebastianom

Prihaja tisti čas leta, ko se dnevi krajšajo, temperature padajo in srca se polnijo s pričakovanjem bližajočih se praznikov. Ali ni to popoln trenutek, da začnete razmišljati o svoji naslednji pravljični avanturi?

Rebeka in Sebastian vas vabita, da se jima pridružite na enem izmed najbolj čarobnih kotičkov našega planeta – na Laponskem, deželi, kjer se sanje srečajo z resničnostjo, kjer dnevi postanejo noči in kjer severni sij oživlja nebo s svojo naravno magijo. Sodelovanje z agencijo Kompas nam omogoča, da vam ponudimo ekskluzivno priložnost, kjer boste lahko delili smeh, radost in morda celo solze sreče v osrčju zimske pravljice. Ta edinstvena odprava vas bo popeljala preko arktičnega kroga, v objem divje in nedotaknjene narave, kjer boste lahko začutili pravo magijo zimske sezone.

V nadaljevanju vam bomo predstavili, kaj vse vas čaka na tej neverjetni avanturi, od srečanj z Božičkom, do voženj s sanmi, ki jih vlečejo huskyi, in še mnogo več. Naj vas Rebeka in Sebastian popeljeta na potovanje, ki ga ne boste nikoli pozabili, potovanje, ki bo v vas ostalo za vedno. Laponska je dežela, kjer se družine povezujejo, kjer se otroke spodbuja k razumevanju različnih kultur, in kjer se spodbuja domišljijo ter radovednost.  

Kaj vam Rebeka in Sebastian obljubljata?

Vsi ljubitelji zime, poslušajte! Če ste kdaj obžalovali, da naša zima ne ponuja prave snežne pravljice, potem je Laponska kot nalašč za vas. Mraz, ki ste ga le redko doživeli, sveže zapadel sneg in božična magija, ki čaka na vsakem koraku. Laponska je pravi dom Božička in vsega, kar je povezano z njim. Santa park, božičkov dom, vas bo popeljal v čarobni svet, kjer domišljija postane resničnost. Obiščite tudi Santa Village, kjer boste vstopili v Božičkovo pisarno, se popeljali s pravimi severnimi jeleni in huskyji ter obiskali živalski vrt, kjer bodo vaše oči ugledale pravega severnega medveda. Sama destinacija Rovaniemi ponuja nepozabno doživetje s svojimi kratkimi dnevi in dolgimi nočmi, kjer boste zajtrkovali v temi in večerjali prav tako v temi, kar ustvari čisto posebno, mistično atmosfero. “In če vam bo sreča naklonjena, boste morda doživeli celo enega najlepših naravnih pojavov na svetu – auroro borealis, čudež, ki sva ga midva s Sebastjanom imela priložnost doživeti kar dvakrat!,” pravi Rebeka in dodaja: “Midva s Sebastianom sva že na Zanzibarju dokazala, da sva odličen tandem za potovanja. Verjamemo, da vam z nama ne bo dolgčas. Obljubljava, da bomo poskrbela za vaše malčke, tako da boste starši lahko uživali v romantičnih sprehodih po Rovaniemiju. Če bo čas dopuščal, bomo organizirali plesne delavnice in večerne ure obogatili z branjem pravljic.Seveda pa ne smemo pozabiti še na en velik bonus: midva sva strastna fotografa, kar pomeni, da bo družinskih fotografij v izobilju, da boste lahko domov odnesli najlepše spomine!

Čarobna doživetja

Laponska je prava zakladnica čarobnih doživetij in edinstvenih izkušenj, ki bi jih moral vsak otrok doživeti. Santa Park, pravi božičkov dom, vas bo popeljal v svet, kjer domišljija postane resničnost. Otroci bodo imeli priložnost spoznati pravega Božička, se z njim srečati in mu celo predati svoje božične želje – izkušnja, ki jim bo za vedno ostala v spominu.

Aktivnosti za otroke

Laponska nudi obilo aktivnosti, prilagojenih otrokom. Obiščite Santa Village, božičkovo pisarno, in doživite vožnjo s severnimi jeleni ali huskyji, ki prinaša občutek pravega polarnega raziskovalca. Otroci lahko uživajo tudi v sankanju, kepanju in gradnji snežakov, obkroženi s prelepo belo pokrajino, zasneženimi gozdnimi potmi in zvezdnim nebom, ki ustvarja čarobno okolje.

Odkrivanje kulture

Laponska ponuja več kot le zimsko čudo. Otroci se bodo lahko naučili o bogati laponski tradiciji, običajih in življenju tamkajšnjih prebivalcev, kar jim bo širilo obzorja in spodbudilo razumevanje različnih kultur.

Nepozabno družinsko potovanje

Najpomembnejše pa je, da to skupno potovanje na Laponsko med počitnicami krepi družinske vezi. Skupaj boste ustvarjali nepozabne spomine, ki jih boste delili še dolgo po vrnitvi domov.

Več o potovanju, ceni in programu lahko najdete TUKAJ.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam