Vsebino omogoča Maistra d.d.

Kako je v času epidemije videti obisk družinskega hotela Amarin v Rovinju?

Zagotovo je eno najpogostejših vprašanj, ki si ga letos zastavljamo, kako bomo dopustovali. Kako bo videti obisk hotela z otroki? Kako bo tam poskrbljeno za varnost?

“Varnost in skrb za naše male in velike goste je v teh časih še posebno pomembna,” pravijo v hotelu Amarin, družinskemu hotelu v Rovinju, ki je izjemno priljubljen tudi med slovenskimi družinami. Tudi nepremagljive ga rade obiskujemo, zato smo jih prosile, naj nam razložijo, kako bo letos videti naše dopustovanje pri njih.

V vseh objektih Maistre, med katere sodi tudi Amarin, veljajo novi varnostni ukrepi, še posebno pozornost pa namenjajo družinam prijaznemu hotelu Family Hotel Amarin.

Trenutno hotelski gostje lahko uporabljajo vse, kar Amarin ponuja, obratovalni čas restavracij, barov, wellness & spa centra in športnih objektov pa najdete na njihovi spletni strani. V zaprtih prostorih pa morate obvezno nositi zaščitne maske. Več informacij o varnostnih ukrepih najdete tudi TUKAJ. Podjetje Maistra je del projekta Safe Stay in Croatia, pri čemer, kot rečeno, upoštevajo in izvajajo aktualna zdravstvena in varnostna priporočila stroke. 

Otroci lahko priljubljeno modro mrežo in Kids klub uporabljajo samo v nogavicah, ni pa jemogoče uporabljati med 13. in 14. uro, ko poteka razkuževanje prostora.

V nadaljevanju nekaj ukrepov, ki so nas najbolj zanimali.

 • V hotel se lahko prijavite že prej, od doma, po elektronski pošti.
 • Na recepciji uporabljajo zaščitno pregrado.
 • Skrbijo za vzdrževanje primerne medosebne razdalje v okolici recepcije.
 • Sredstva za razkuževanje rok so na voljo na vseh javnih površinah.
 • Ponujajo tudi možnost napovedi odjave iz hotela, račun vam tako pripravijo že prej in omogočijo, da se čim krajši čas zadržujete na recepciji.
 • Uporabo bazenov in savn morate rezervirati in je časovno omejena. Rezervacije opravite na recepciji wellness centra Marwel, ki je v hotelu.
Uporaba bazena je časovno omejena, termin morate rezervirati.
 • Vse vrste savn so odprte po zaslugi bipolarnih ionizatorjev, ki zagotavljajo stalno razkuževanje.
 • Osebje med obratovanjem in vzdrževanjem uporablja zaščitne maske in drugo zaščitno opremo, kjer je to potrebno.
 • Ležalnike redno razkužujejo; pred uporabo jih morate prekriti z brisačo.
 • Starši pripeljete otroka z vnaprej izpolnjeno prijavnico za otroški klub, ki jo prejmete na recepciji ob prijavi v hotel.
 • Pred vstopom v območje za otroke Kids klub, merijo temperaturo, preverijo simptome prehlada in obvezno je razkuževanje rok.
 • Igrače razkužujejo večkrat na dan.
 • Varstvo otrok je na recepciji na voljo na zahtevo in z doplačilom.
 • Storitve menjave plenic in hranjenja dojenčkov niso na voljo.
 • Otroci lahko modro mrežo in Kids klub uporabljajo samo v nogavicah; modre mreže ni mogoče uporabljati med 13. in 14. uro, ko poteka razkuževanje prostora, prav tako za razkuževanje zaprejo fitness.

Za dodatno varnost tudi pametni čistilec zraka

Za dodatno varnost otrok, ki bivajo v prostorih otroškega kluba Amarin, imajo tudi pametni čistilec zraka (Eolis Air Manager), ki zagotavlja čist zrak. Naprava deluje po načelu aktivnega ozona, opremljen je z LED-žarnicami UVC, večplastnim medicinskim filtrom HEPA, ki s svojo funkcijo izjemno učinkovit, saj kar 96-odstotno uničuje viruse, bakterije, glivice in vonjave v prostoru.

Ob tem zmanjšuje možnost okužbe proti novemu koronavirusu za skoraj 94 odstotkov, če je v istem prostoru oseba, pozitivna na covid-19.

Ob tem zmanjšuje možnost okužbe proti novemu koronavirusu za skoraj 94 odstotkov, če je v istem prostoru oseba, pozitivna na covid-19. Posebnost naprave je, da dodatno izboljša čiščenje zraka z nadzorovanim sproščanjem ozona v 10-minutnih intervalih.

Family Hotel Amarin se nahaja na velikem zelenem polotoku, kjer so uredili tudi prostore za uživanje na prostem.

Ne pozabimo tudi, da družinski hotel Family Hotel Amarin leži na velikem zelenem polotoku s čudovitim sredozemskim vrtom. Med značilnimi drevesi in nizkim rastlinjem je na številnih igriščih obilo prostora za igre na prostem in zabavo za različne generacije otrok. Prav tako so lani uredili plažo ob vznožju restavracije Istrian Beach House, kjer se letos odpira še ena nova, moderna prodnata plaža s čudovitim pogledom na Rovinj v neposredni bližini restavracije Marsea.

Za radost malih gostov in sproščeno bivanje vseh torej ponujajo še več varnosti v objektu, ki ga spremlja tudi peščica urejenih prostorov za uživanje na prostem.

Kaj se zgodi, če se okužimo med bivanjem v hotelu?

V primeru suma na okužbo s covidom-19 se bo hotelsko osebje obrnilo na pristojne zdravstvene ustanove, ki bodo delovale po opredeljenem protokolu. Podrobnosti protokola najdete TUKAJ.

Kaj če imamo rezervirane počitnice, vendar ugotovimo, da smo okuženi s covidom-19? Ali se pogoji odpovedi pogoja spreminjajo?

Ne spreminjajo se.

Testiranje pred odhodom domov

Da bi povečali raven varnosti in vam zagotovili brezskrbne počitnice, organizirajo testiranje za vse svoje goste, ki bivajo v objektih v Rovinju in Vrsarju, kar je pogoj za vrnitev v državo prebivališča. Cena PCR-testa z rezultati v 24 urah v hrvaškem jeziku znaša 375 HRK (približno 50 EUR), cena hitrega testa z rezultati v manj kot eni uri pa 100 HRK (približno 14 EUR). 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam