VENERA SHOP

Curly: Vroča akcija v avtu

Poletni večer. Tik pred sončnim zahodom. Pridem iz službe, skočim pod tuš, se gola sprehodim do garderobne omare. Oblečem udobna oblačila, potem pa si zaželim kratke vožnje z avtomobilom.

Partner se strinja, saj se večkrat spontano peljeva na kotičke, kjer je vrhunski pogled na sončni zahod. Ker se včasih te vožnje končajo z zarošenimi šipami, preventivno v torbico dam kondome. Po krajši vožnji se ustaviva na višje ležeči lokaciji, pozimi je to lokalno smučišče. Avto parkirava na gozdni poti, s katere je čudovit pogled tako na zvezdnato nebo kot na vas v dolini. Sediva v avtu, sončni zahod se poslovi, kmalu se stemni in nekako se še ne želiva odpraviti proti domu.

Njegovo roko položim na svoje prsi in točno sem vedela, kam to vodi. Ko moje prsne bradavice nabreknejo, opazim pri njem erekcijo. Ups, si rečem v glavi. Počasi slačiva drug drugega, potem pa se začneva poljubljati. Z rokami stimulirava drug drugega, nato pa se skobacava na zadnje sedeže, kjer se uležem tako, da so moje noge obrnjene proti stropu.

Z roko se nekako prebijem do torbice, iz katere vzamem kondom.

Potem pa … AKCIJA!

Malo sede, malo leže, malo na trebuhu, s koleni na tleh … Pač, vse, kar se v avtu da. Pa tako zaljubljena. Tako je romantično.

Ker je bilo že vse zarošeno, se odločiva malo odpreti okna. Na hitro pogledam ven, ker včasih po tej poti pešačijo, zrak je čist, lahko nadaljujeva.

Nato pa JOJ, nekdo prihaja. Hitro pogledava ven in glej ga zlomka, nekaj metrov od avta pa … SRNA. Še danes se spomnim, kako sva se smejala. Zapreva okna in nadaljujeva. 

Nežni dotiki, igranje z bradavicami, ščegetavčkom, jajčki … Najine spontane poze, ob katerih je vse še bolj noro, noter ven, noter ven … Mmmm! Na uho mi reče, da bo kmalu končal. Šepnem mu, da naj pospeši ritem in z roko stimulira moj klitoris. Nato pa … AAAAA, končava naenkrat … Najboljši občutek na svetu. Dve zadovoljni duši, malo premočeni, v avtu v objemu narave s pogledom na milijone luči na nebu, svetovno!

Nekaj minut poleživa, se oblečeva in kreneva proti domu, pod sojem lune zaspiva objeta.

Uživate v pisanju? Imate bujno domišljijo? Ste radi drzni ali imate v predalu dobesedno skrito vročo zgodbo? 

Delite jo z nami, da bodo v njej lahko uživale tudi druge Nepremagljive, in morda boste za to celo nagrajene. Trgovina Venera Shop bo avtorici ali avtorju najbolj brane zgodbe podarila bon v vrednosti 500 evrov, ki ga bo lahko uporabila v eni od njihovih trgovin ali njihovi spletni trgovini.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam