Vsebino omogoča DEDOLES

V teh športnih oblačilih boste trenirale z veseljem!

Pred kratkim sem naredila čistko v svojih garderobnih omarah in ugotovila, da je število športnih oblačil že enako številu bolj elegantnih kosov. Športne pajkice, majice in topi so tako zasedli že ves predalnik.

Nova športna oprema je, vsaj pri meni – in verjamem, da tudi pri večini ostalih nepremagljivih –, zelo dobra motivacija za treninge. Če si priznamo ali ne, ko smo videti dobro, ko smo si všeč, se tudi bolje počutimo in imamo več zagona. Jaz se na primer tudi za vadbo doma oblečem v popolno ‘bojno’ opremo, kot se rada pošalim. Od glave do peta se oblečem tako, kot da bi se odpravila na trening k svoji Karmen. S treningi pri meni pač ni šale. Do rezultatov prideš samo z zagnanostjo, disciplino in motivacijo. Težko vas potolažim, da obstaja še kakšna druga rešitev. Na pajkice in superge gledam kot na nekakšno uniformo, ki me še spodbudi in motivira za trening.

Zanimivo je tudi, kako se je spremenila ponudba opreme. Pred dobrimi desetimi leti se mi je zdelo fantastično, če sem si lahko kupila malo bolj vpadljive pajkice, tudi če niso bile tako zelo udobne, samo da niso bile navadne črne. Zato zdaj z navdušenjem spremljam vse novosti in ponudbo na tem področju.

Vesele pajkice za fit trenutke

Tako sem naletela tudi na pajkice in tope znamke Dedoles – vsi poznamo njihove vesele nogavice, ampak tudi njihova športna oprema vas bo spravila v dobro voljo, vam dvignila samozavest, vas spodbudila k izpolnjevanju ciljev in doseganju še boljših rezultatov. Primerna je tako za športne aktivnosti v naravi kot notranje treninge.

Iz prve roke lahko poročam, da so pajkice izjemno udobne, mehke, prijetne na otip, predvsem pa mi je zelo všeč, da imajo visok pas. 

Glede na to, da nas čaka spomladanski FIT IZZIV, ki vas bo že ta petek čakal v vaših elektronskih poštnih nabiralnikih, sem za dodatno motivacijo pobrskala po kolekciji pajkic in topov Dedoles in izbrala nekaj najbolj zanimivih. 

Kako se lahko še dodatno motivirate za vadbo in kaj pomaga meni?

  • Oblačila oziroma torbo za trening si pripravite že večer prej.
  • Če trenirate zjutraj, si, takoj ko vstanete, oblecite športno opremo.
  • Instagram in videi različnih vadb na portalu YouTube niso samo zato, da ‘poskrolate’ mimo ali zavijete z očmi (»Oh, spet ena, ki telovadi!«), ampak so lahko odlična motivacija, ki tudi vas spodbudi h gibanju. Prepustite in se poskusite, boste videle, da deluje! Enako želimo doseči z našim FIT IZZIVOM, ki ga vsak mesec dobite v vaše elektronske nabiralnike. Vem, da ne boste čez noč postale vrhunske atletinje in mogoče mu ne boste vse sledile, ampak že to, da se boste vsak dan odpravile vsaj na dolg sprehod, je odličen začetek.  
  • Naredite si seznam skladb, ki vas motivirajo k vadbi, takšnih, ki vam dvignejo energijo. Ni boljšega kot dobra glasba, ki kar kliče h gibanju!
  • V garderobni omari izbrskajte obleko, ki vas spomni na čas, ko ste se dobro počutile v svoji koži. Mogoče vam ni več najbolj prav, kar je še dodatni motiv, da se spravite v akcijo. 
  • Odlična motivacija je lahko tudi fotografija, na kateri ste si najbolj všeč. Shranite si jo v telefon ali postavite kam na vidno mesto. Vsakokrat, ko jo boste pogledali, bo v vas vzbudila lepe spomine in pozitivne občutke.
  • Za vadbo se dogovorite s prijateljico in druga drugo bosta lahko spodbujali, kadar bo imela katera od vaju krizo. Že to, da boste napovedali, da boste ob tej in tej uri vadili, je dovolj dobra spodbuda, da boste to zares storili.
  • Sledite svoje napredku in počutju. Vsak večer si zapišite, koliko časa ste se gibali, kaj ste jedli in kako se počutite, kadar vam uspe izpolniti zadane si cilje. Kadar vam bo težko, ko se vam ne bo ljubilo gibati, si preberite te zapiske. 
  • Če imate pametno uro za vadbo, je tudi to odlična motivacija, saj si lahko nastavite cilje in tako tekmujete sami s seboj.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam