Trenirke, novo vsestransko modno udobje

Odkar je nastopila epidemija, je trenirka v našem življenju dobila čisto novi pomen. Če je bila nekoč naš najljubši kos namenjen športu, zdaj dobiva povsem novo dimenzijo. V njej preživijo večino časa tisti, ki si želijo udobja doma, tudi med službo oziroma delom od doma. Tako je osvojila tudi tiste, ki jih prej niso nosili. Hkrati pa so minili tudi časi, ko so bile trenirke le za med štiri stene, saj jih zdaj velike modne navdušenke s ponosom nosijo tudi na ulici. Postale so namreč zelo lepe, v različnih barvah, z dodatki, različnih modelov in materialov. Kaj je torej dobro vedeti in poznati, če ste ljubiteljica tega vsestranskega modnega udobja?

Razbijanje kosov

Trenirka spodaj, zgoraj pa modni pulover ali obratno. Modni strokovnjaki nam svetujejo, da so najboljše kombinacije tiste, ko trenirke kombiniramo z drugimi oblačili. Tako ustvarimo svojevrsten look in hkrati izrazimo tudi svojo kreativnost.

Svetle barve

Svetle barve veljajo za bolj občutljive, vendar v naš videz in s tem tudi počutje, vnašajo mladostnost in svežino. Izberite trenirke svetlih odtenkov; bele, peščene, pudraste in druge pastelne barve. Konec koncev z njimi ravno ne bomo šli obdelovati vrta in si zato lahko privoščimo tudi svetle odtenke. 

Kroji

Trenutno so v modnem trendu kroji, ki so malo nad gležnji ali ob gležnjih stisnjeni z elastiko oziroma imajo izdelane koničaste hlačnice. Vse več je tudi trenirk na zvonec. Izberite kroj, v katerem se boste počutile prijetno in bo hkrati pristajal vaši postavi. V vsakem primeru bo namreč udobje zagotovljeno, saj so ženske trenirke, ne glede na izbor, izdelane v sproščenem kroju, ki ne utesnjuje predela v bokih in stegnih.

Kombinirajte različne odtenke

Če si želite še malo drugačnosti, potem se poigrajte z različnimi odtenki. To je danes enostavno, saj prodajajo modne kose trenirk posamezno. Sami kombinirajmo zgornji in spodnji kos in ustvarimo svojo izvirno modno kombinacijo. Denimo temnejši odtenek rjavih hlač spodaj in svetlejši odtenek nude barve zgoraj, v kateri boste tako svetlolaske kot temnolaske videti odlično. Kombinacij je zares veliko.    

Kompleti v kombinaciji s tretjim dodatkom

Veliko modnih navdušenk, kljub temu da je bil to bolj trend včasih, še vedno prisega na komplete. Tudi ta izbira ni napačna, če jo popestrimo s še kakšnim dodatnim modnim kosom, denimo z jopo ali letos modnim brezrokavnikom. Na ta način boste v komplet vnesle nekaj novega in drugačnega, poleg tega pa vas bo več plasti oblačil tudi prijetno grelo v teh mrzlih dneh, ki prihajajo. Še ena kombinacija, ki je neobičajna, vendar precej sofisticirana in trendi: kadar je zgornji del trenirka z zadrgo, spodaj namesto klasične t-shirt majice, oblecite svileno majico z naramnicami. Tako bo videz dobil še kanček glamurja.

Poigrajte se z materiali

Bombaž, volna, kašmir, flis, celo mešanica svile in kašmirja so materiali v katerih lahko občudujemo letošnje modne kose trenirk. Ali pa žametna trenirka, ki deluje resnično šik, saj ji žlahtna tkanina doda glamuroznost in lesk, zato se bomo tudi v takšni trenirki počutile urejeno. Vse to so materiali, ki so udobni, prijetni na dotik in topli. Z njimi pa bomo, kljub temu da smo v trenirki, bolj elegantno delovale tudi na ulici.

Takšne modne trenirke se od navadnih razlikujejo tudi po zanimivih detajlih, kot so stranske črte, ali tkanine, iz katere so izdelane. Modne gurujke, zvezdnice in blogerke pa so stopile še korak dlje. Skombinirale so jih z visokimi petkami, jim dodale eleganten plašč in torbico. Čeprav je to na ulicah svetovnih prestolnic že dobro preizkušen trend, pri nas še ni tako pogost, saj se zanj odločijo le najbolj pogumne. Ste torej med njimi tudi ve in si upate?

Foto: Pinterest

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam