Vsebino omogoča MAISTRA d.d.

Kam na nepozaben družinski dopust? V Amarin v Rovinj!

Ker mora biti dopust raznolik, razigran, varen in praktičen hkrati, je naš predlog družinski hotel Amarin v Rovinju. 

Starši se, tako kot naši otroci, veselimo družinskih počitnic ali vikendov, ko lahko več časa preživimo v sproščenem okolju s svojimi najdražjimi. Hkrati pa je na nas tudi odgovornost, da izberemo primerno lokacijo. Ta mora biti za družinski dopust praktična, varna, raznolika, zabavna za otroke in hkrati sproščujoča za nas, odrasle. Ena takih lokacij je družinski hotel Amarin v Rovinju, ki je po mnenju mnogih najboljša izbira za družinske počitnice na Hrvaškem. Po manj kot dvourni vožnji iz Slovenije prispemo na ta čudoviti kraj, kjer ni nič prepuščeno naključju. Na enem mestu se ob prečudovitem morju združijo različni zabavni, izobraževalni programi, športne aktivnosti in osupljiva narava. 

Za počitnice v Family hotelu Amarin v terminu od 06. – 27.04.2024 lahko s kodo ANDREJA10 izkoristite 10% popust. Če ste že bile, veste, da se izplača. Če greste prvič, pa boste videle, o čem govorimo. Zelo priporočamo! Termin lahko rezervirate TUKAJ.

Nova plaža in čudovit razgled

Družinski hotel Amarin leži na zelenem polotoku s čudovitim pogledom na staro mestno jedro Rovinja, poleg tega pa ima tudi lepo plažo ob restavraciji Marsea, na kateri lahko občudujete to prelepo mesto. 

Nova plaža s čudovitim razgledom na Rovinj.
Družinski hotel Amarin. Kjer se na enem mestu ob prečudovitem morju združijo različni zabavni, izobraževalni programi, športne aktivnosti in osupljiva narava. 

Hotel ponuja 280 sob in je zaradi številnih objektov in igrišč, privlačnega bazenskega kompleksa, wellnessa in spaja, restavracij, welcome bara ob recepciji, igralnic in skrbno zasnovanih programov otroškega kluba Amarin prva izbira za družine z otroki. Je poln presenečenj, ki spodbujajo srečo celotne družine. Vse vsebine in dejavnosti so skrbno načrtovane, tako da vzbujajo radovednost, domišljijo in ustvarjalnost otrok, s tem pa tudi njihovo zadovoljstvo. 

Na vsakem koraku jih čaka nekaj novega in zanimivega – pri igri v naravi ali na številnih ustvarjalnih in športnih delavnicah ter v šolah, kjer se učijo in pridobivajo nove izkušnje in znanja. V otroškem klubu Amarin so otroci v varnih rokah strokovnega osebja, najpogosteje izobraženih vzgojiteljev ali animatorjev, ki se nenehno izobražujejo za delo z otroki različnih starosti. V športnih šolah bodo vaši otroci pridobivali nova znanja pod vodstvom kineziologa z dolgoletnimi izkušnjami.

Otroci in najstniki bodo zaposleni s številnimi aktivnostmi …

Baby Club, Mini Club, Junior Club, Teen Club so programi, oblikovani glede na različne starostne skupine otrok. V Baby Clubu potekajo ustvarjalne delavnice, telesne dejavnosti, vadba motoričnih spretnosti, pripovedovanje zgodb, igranje vlog, prečkanje različnih poligonov, vadijo razvijanje ritma, gredo na lov na zaklade in se igrajo s peskom. Otroci sodelujejo pri tednih kulinarike, čarovništva, uživajo v tednu glasbe in ritma, živali, tu sta še teden športa in avanturistični teden. Klub je opremljen s sodobnimi in kakovostnimi didaktičnimi igračami in materiali, ki spodbujajo razvoj ustvarjalnosti ter fine in bruto motorike pri otrocih.

Otrokom na počitnicah ne bo manjkalo različnih aktivnosti.
v Amarinu prvič predstavljajo PlayStation 5 z izborom vseh njihovih najboljših iger.

V okviru Mini in Junior Cluba je organizirana joga za otroke, slikajo otroške obraze, se igrajo ninja bojevnike, se prelevijo v male botanike, pri čemer med drugim reciklirajo in se spoznajo z okoljevarstvenimi ukrepi ter uprizarjajo otroški kabaret. Teen Club bo navdušil predvsem ljubitelje novosti: v Amarinu prvič predstavljajo PlayStation 5 z izborom vseh njihovih najboljših iger. Na svoj račun bodo prišli tudi tisti, ki jih zanimajo ustvarjanje videovsebin in fotografij, znanstvene delavnice, prirejajo turnirje, izdelujejo grafite … Animacijski program za najstnike želi slediti sodobni dobi, polni tehnoloških in drugih novosti, ter jim zagotoviti edinstvene, nenavadne in vznemirljive izkušnje.

Starši pa se lahko razvajamo v wellnessu

Medtem ko se otroci zabavajo, pa se starši lahko sprostijo na tretmajih hotelskega wellness centra, bližnjih plažah ali aktivno preživljajo počitnice s tekom ali kolesarjenjem po privlačnih poteh ob morju. Za odrasle so na voljo tudi druge dejavnosti, kot so pilates, joga, hit trening z visoko intenzivnostjo, step aerobika, trening ravnotežne deske, power hoja, nordijska hoja, trening v fitnessu …

Spomini za vse življenje …

Potem je tu seveda tudi čudovito morje! Več kot kilometer naravnih plaž v senci visokih borovcev je odlična priložnost za sončenje in uživanje. Prodnata in skalnata, s senčniki ležalniki in urejenimi prhami. Za tiste, ki se radi sprostite ob bazenu, so tik ob hotelu štiri bazeni za starše, otroke in dojenčke. Tudi travnatih površin je veliko. V zelenih vrtovih se otroci počutijo sproščeno kot doma. Amazing Amarin je kraj, ki skriva čudežna, srečna presenečenja, ki obnavljajo duha in telo in kjer se ustvarjajo spomini za vse življenje. 

In ko pade mrak, je čas za večerni program. Ta ponuja animacijske večere, kot so mini disko, otroški kabaret, šov talentov, glasbeni kviz, mini bingo, mini karneval, različni tematski zabavni večeri, obišče vas čarovnik, klovnovska predstava, otroške oddaje, didžej večer in seveda glasba v živo. Ta čudoviti kraj je gostil tudi nekatera najpomembnejša jadralna tekmovanja na svetu.

Zakaj smo torej navdušene nad družinskim hotelom Amarin?

 • Ker imajo pretežno družinske sobe,
 • številna otroška oprema je vključena v ceno,
 • bogat samopostrežni bife za otroke za pripravo sveže otroške kaše,
 • 24-urna zasebna storitev varstva otrok z najavo in doplačilom,
 • wellness in spa tretmaji za otroke,
 • številni zunanji in notranji bazeni za male otroke in dojenčke,
 • otroški fitnes z opremo in vadbenim programom, prilagojenim otrokom,
 • edinstveni Amarin Kids Club – animacijski program, razdeljen na več starostnih skupin, s skrbno oblikovanimi celodnevnimi aktivnostmi, prilagojenimi starosti otrok,
 • šole, razen šola jadrnja, so vključene v ceno za hotelske goste
 • številna inovativna zunanja igrišča v urejenih sredozemskih vrtovih,
 • znanstveni kotiček, igralnica, kino in drugi prostori za otroke v zaprtih prostorih,
 • hotelsko osebje se popolnoma posveti našim otrokom.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam