Ideje za velikonočne pogrinjke

Le še nekaj dni nas loči od velike noči, praznika, ko se zbere družina. Verjamemo, da imate jedilnik že izbran, a nič manj pomembna ni okrasitev pogrinjkov, mize in okolja, v katerem se bomo družili.

Saj veste – ljudje vse najprej ocenimo z očmi … Če imate radi dekoracijo in vse, kar je lepo in ustvarjalno, je zdaj pravi čas, da se izkažete. V načrtovanje in ustvarjalno delo vključite vso družino, kar bo letos še toliko bolj prikladno, saj smo v teh dneh zaradi karantene morali ostati doma. Vsak družinski član naj prispeva svoj košček ustvarjalnosti in idej, da skupaj ustvarite lepo praznično velikonočno zgodbo.

Lahko začnete že na vhodnih vratih ali celo na vrtu, prikupni motivi pa naj vas nato vodijo vse do praznično obložene mize. Ne pozabite na živopisane barve, poigrajte pa se tudi s stvarmi, ki jih najdete v naravi. Nekaj prikupnih idej vas čaka v spodnjem videu. 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam