Eno leto nazaj je nastala nepremagljiva, spletno mesto za ženske

Kako hitro je minilo eno leto! Vmes smo se malo postarale, se naučile kaj novega in bile postavljene pred kar nekaj izzivov. O tem sva z nepremagljivo Tjašo spregovorili Rebeka in Andreja, ustanoviteljici spletnega mesta.

Dokaz, da nekaj delamo prav, je več kot milijon ogledov strani v enem letu. Trudimo se, da so vsebine raznolike, takšne, da so mešanica med lahkotnim branjem in zgodbami, ki vsem nam sežejo globoko do srca in nam dajo vsem za misliti. Veseli in hvaležni sva, da cenite naše delo, na zunaj je velikokrat videti, da se samo zabavamo in nekaj afnamo ;), ampak v resnici se za nepremagljiva.si skriva veliko trdega dela in odgovornosti. Biti hkrati podjetnica, mama, gospodinja, žena in prijateljica ni enostavno in včasih imava tudi midve vsega dovolj. Ampak potem pa dobiva kakšno lepo sporočilo, kakšen lep komentar, pohvalo, ki naju motivira in pokaže, da sva na pravi poti.

Hvala vsem, ki nas berete, hvala vsem, ki z nami ustvarjate to spletno mesto. Kot bi rekla naša Dremeljca: “Brez vas, ni nas.”

Vabljeni, da naju še malo bolje spoznate in si ogledate intervju, ki ga je z nama pripravila naša novinarka Tjaša Platovšek.

Komentirajte

Vsak petek našim bralkam, ki so prijavljene v novičke Nepremagljive, pripravimo ekskluzivno vsebino, ki jo prejmejo izključno samo prijavljene bralke, na svoj email naslov. 

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam