Kako se sanjačica spremeni v vizionarko

Odpri si vrata k obilju in spoznaj, da so vsa sreča, ljubezen in radost v tebi. 

Draga Nepremagljiva, draga Spremembe vredna, 

upam, da uživaš čudovite avgustovske dni. Priznam, od vseh letnih časov imam najraje poletje. Večeri me takrat kličejo po sanjarjenju in postavljanju novih ciljev. 

Na poti do svojih ciljev uživam življenje s svojo družino, se družim s krasnimi ljudmi, se izobražujem  in srkam novo znanje, ki ga dobim iz poučnih knjig in bistrih glav.  

Upam, da se to dogaja tudi kateri od vas. Naj ti pomagam, da se tvoje želje spremenijo v cilje in da se sanjačica preobrazi v vizionarko, ki je stopila izven cone udobja. 

Kako? 

Vse svoje želje usmeri v cilj, kaj bi želela v prihodnosti. Na primer: imeti krasno službo; imeti čudovito družino, imeti več obilja, več srečnih, zdravih, zadovoljnih in uspešnih ljudi. Tem ciljem pa boš dodala svojo namero. 

Kaj je torej namera? 

Namera je pot. Je stanje, kako do cilja potujemo. Je vibracija, kako se želimo počutiti, ko hodimo proti svojemu cilju. Si dovolimo čutiti s srcem, v svoj svet spustimo luč in ljubezen. Cilje postavljam vsako jutro, ampak največ pet. Zapišem jih kot zahvalo, kajti šele takrat se počutim izpopolnjeno. 

»Hvala, da sem obdana s krasnimi ljudmi. Delam z njimi in zanje.« 

Da najdemo namero, je pomembno, da se sprostimo in povežemo sami s seboj, zgodilo se bo, ko bomo najmanj pričakovali. Namera se pojavi sama, in zaupaj mi, je tisto, kar resnično potrebujemo. 

Kako si postavim cilje, da namere pridejo same? Poskusi tudi ti, draga Nepremagljiva. 

  1. Jutro začni z meditacijo. Ponavadi traja moj obred minimalno od petnajst minut do pol ure. Povežem se z današnjim dnem, si ga vizualiziram. To je res tako malo časa, da noben izgovor ni na mestu. Saj veš, kaj pravijo – vsakdo bi moral meditirati pol ure na dan. Če pa nimaš časa, bi morala meditirati eno uro na dan. 🙂 Tako se miselno pripraviš na dan. 
  2. Nadaljuj s pozitivnimi afirmacijami. Če se ne spomniš svojih, je teh afirmacij kar nekaj tudi na moji spletni strani. Za kaj vse si ta trenutek hvaležna? Pomisli na družino, prijatelje, na svoje delo, svoje telo, pomisli na talente, občutke, dosežke in na tiste, očem nevidne čarobnosti. Zapiši si jih. Vzemi si, kolikor časa potrebuješ.
  3. Poslušaj vsaj en motivacijski video, ki ti pomaga, da je tvoj dan izpopolnjen. V zadnjem času vsako jutro poslušam tehnike Hooponopono in zdravilne pesmi Icarosi. 
  4. Zraven lahko izvajaš jogo, telovadiš ali greš na zrak.
  5. Čas za tvojih pet ciljev za današnji dan. Napiši jih v zvezek ali kar v telefon. In piši jih vsak sleherni dan. Obljubim ti, da boš naredila veliko spremembo pri sebi. 

To je tako preprosto, hitro in sladko. 

V poletnih časih imam svoje rituale še malce bolj romantične in sproščene. Naredim papirne ladjice, napišem nanje namere in jih spuščam v morje. 

Ladjice z namero, ki plujejo in se obdržijo na gladini, pregovorno prinašajo srečo in izpolnitev želja.

Draga moja Nepremagljiva, meni pomaga. Kaj pa tebi? Boš poskusila? Odpri si vrata k obilju in spoznaj, da so vsa sreča, ljubezen in radost v tebi. 

Tvoja Tanja 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam