Kupujmo lokalno in podprimo male podjetnike!

A veste, da je vsak 9. delovno aktiven prebivalec Slovenije samozaposlen? To je zagotovo dober razlog, da letos kupite darila od njih.

Od soseda, ki je samozaposlen, prijatelja, ki se trudi s svojimi izdelki in ga ne prosimo, da nam kaj podari, kakšnega drugega sovaščana, ki se bori za preživetje ali vsakega drugega malega podjetnika, saj jih je  zelo prizadela korona in je to leto še posebej težko.

Zaživel je projekt Novoletna spletna tržnica malih podjetnikov, kjer sodeluje več kot 90 ponudnikov, ki predstavljajo kar 200 v Sloveniji narejenih izdelkov in v Sloveniji razvitih storitev. Z nakupom tudi ve prispevate k temu, da podpirate lokalno gospodarstvo in seveda male podjetnike. To je zagotovo nekaj, kar Nepremagljive podpiramo.

Vsekakor pa december ni edini mesec, ko lahko kupujemo lokalno. Kovid kriza je razlog, da so odpadli vsi sejmi in tržnice, zato moramo sedaj še toliko bolj razmišljati lokalno in kupovati izdelke, s katerimi podpiramo svoje prijatelje, sosede, sovaščane in druge male podjetnike. Žal vsi poznamo nekoga, ki ga je korona spravila na kolena in je moral svojo obrt zapreti.

Vsi se moramo zamisliti in kupovati lokalno, saj so to izdelki, ki so narejeni z veliko truda in dejansko omogočajo preživljanje družin, ki jih poznamo. Z nakupom lokalnih izdelkov pa naredimo veliko tudi za okolje in seveda zase, saj kupimo domačo kvaliteto.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam