Na obisku pri Alenki Dovžan

Nepremagljive smo šle tokrat na obisk na Jesenice, k vražji Slovenki, Alenki Dovžan.  Se še spomnite, kako je osvojila prvo zimsko olimpijsko medaljo za samostojno Slovenijo?

Smuča sicer že 17 let ne več, a že na poti do njenega stanovanja se bohotijo vitrine  z mnooogimi medaljami, pokali … No, nekaj od teh je tudi last njenega partnerja – bivšega hokejista Edvina Karahodžića. Njuno stanovanje je … Precej športno? Daleč od tega. Športna je sobica njunega sina Luke, ki trenira nogomet, kakšen športni rekvizit se najde tudi v Nikini sobici, ki trenira atletiko, seveda je tukaj tudi  polička, na kateri je olimpijska medalja iz Lillehammerja … Sicer pa je stanovanje prekrasno. Kot da si prišel v eno francosko meščansko graščino, kjer se prepletata sodobnost in zgodovina. Res lepo.

In kaj je najboljše? Živijo v svoji gostilni. Ja. Čisto na vrhu, v dveh nadstropjih in kadarkoli si zaželijo kaj pojesti … samo pokličejo dol v kuhinjo in jim prinesejo. Uau. Gostilnica Ejga je taka prijetna gostilnica, z odlično hrano in več kot odličnima gostiteljema. Alenka in Edvin sta taka srčna človeka, polna topline, prijaznosti. Pri njih se resnično počutiš dobrodošel gost. 

Komentirajte

Vsak petek našim bralkam, ki so prijavljene v novičke Nepremagljive, pripravimo ekskluzivno vsebino, ki jo prejmejo izključno samo prijavljene bralke, na svoj email naslov. 

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam