Naj bo za noč čarovnic zabavno tudi doma

Letošnja noč čarovnic bo precej drugačna, kot smo je bili vajeni do sedaj. A čeprav ne bomo odšli na druženja in zabave, to še ne pomeni, da si zabave ne moremo ustvariti doma sami s svojimi družinskimi člani.

Naš predlog je sledeč: okrasite svoj dom in v njem pričarajte tisto vznemirljivo in rahlo filmsko vzdušje noči čarovnic. Tako ne bo zabavno le ustvarjanje in skupno druženje, ampak tudi končni rezultat in tudi lep spomin.

Domišljija nima meja, prav tako ne slog, ki vam je všečen ali se sklada z vašim domačim interierjem. Že davno so namreč minili časi, ko je morala biti okrasitev za noč čarovnic zelo strašljiva in celo grda. Zdaj je lahko izjemno zabavna ali precej šik. Poleg izrezljane buče, ki je postala pravi simbol tega praznovanja, so tu še številne preostale dekoracije za dom, ki jih lahko z nekaj pripomočki, malo spretnosti ter veliko domišljije izdelamo sami. Za vas smo v filmčku zbrali nekaj zelo zanimivih predlogov …

Komentirajte

Vsak petek našim bralkam, ki so prijavljene v novičke Nepremagljive, pripravimo ekskluzivno vsebino, ki jo prejmejo izključno samo prijavljene bralke, na svoj email naslov. 

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam