Nepremagljiva ženska 2022 je Valerija Čarman

V torek, 11.10 smo v Show restavraciji Nebo izbrale Nepremagljivo žensko leta 2022. To je postala Valerija Čarman, dobra vila otrok, ki se borijo z rakom.

Valerija je eno samo veliko srce. Svojih otrok nima, z možem Ivom pa sta svoje življenje posvetila malim junakom, ki se borijo z rakom. Valerija je tista Nepremagljiva, ki skrbi za skupno dobro, je opora otrokom in njihovim staršem, gonilna sila Inštituta zlata pentljica, čudovita prijateljica, je pa tudi brez dlake na jeziku. Ve, kaj hoče in zna tudi uživati v življenju. “Kaj mi pomeni naziv Nepremagljiva? Ponos, da ga lahko razdelim med mamice in otroke, najine cukre. V vsaki črki so oni, danes jim lahko vrnem to, kar oni vsa ta leta dajejo nama,” pravi Valerija.

Večer v znamenju ženske energije

Čudovit večer, ki smo ga Nepremagljive preživele večinoma v ženski družbi, je bil nabit s čustvi. Zato, ker so se nas in naših gostij dotaknile tudi zgodbe vseh ostalih nominirank. Nine Bezenšek, Nine Grilc, Katke Bogataj, Adrijane Hren Visenjak in Alenke Košir. Najdete jih TUKAJ.  

“Ženske moramo druga drugo spodbujati, si pomagati med seboj in toliko kot lahko da ženska ženski, ne more nihče drug. Ženske se razumemo, naši procesorji delujejo usklajeno in ne rečejo zastonj, da smo ženske z Venere, moški pa z Marsa. Zato je zelo pomembno, da ženske držimo skupaj,” so bile uvodne besede Tjaše Platovšek, ki je dogodek povezovala skupaj z našo Nepremagljivo Barbaro Srečković Žlak. 

Presenečenj je bilo ta večer kar nekaj. Najprej “flash mob” modna revija, ki so jo v oblačilih modne spletne trgovine Answear odplesale profesionalne plesalke. Rebekine prijateljice pa so predstavile blagovno znamko SHERO, ki je izpeljanka iz She is a hero. To je ženska superjunakinja, katere največja moč je njena notranja moč. V svoji notranjosti skriva številna čustva. Je občutljiva, hkrati pa se zna boriti za svoje sanje in jih uresničiti pod svojimi pogoji. Za cilje in ideale se z roko v roki bori z drugimi ženskami, saj verjame v moč sestrstva in medsebojne podpore. Skratka, Nepremagljiva. Za druga presenečenja pa so poskrbeli glasbeni nastopi. Seveda naša Rebeka z Bepop Ladies, Nina Pušlar in pa trenutno najbolj vroči moški izvajalec, Žan Serčič. 

Hvala Show Restavraciji Nebo, hvala Meritu HP za Martini Fiero, ki smo ga postregli kot pijačo dobrodošlice, hvala answear.si za modni navdih in denarno nagrado za Nepremagljivo žensko 2022. Vsem našim manekenkam je frizure uredilo podjetje Trimužijat, ki je pripravilo tudi čudovita darila. Hvala Nikiti iz Party shopa Ljubljana in Renati iz Party centra Zagreb za prečudovito balonsko dekoracijo, zahvala tudi Yammy gifts iz Zagreba za personalizirana darila. Da bodo naše Nepremagljive še naprej sijale v vsej svoji lepoti, je poskrbela Missha kozmetika in barve za lase Lucens, za njihovo zdravje pa Eko škrnicl. Cvetličarska galerija Miha Oblak, hvala za šopke.

Venera shop je poskrbela za vroče igračke, Športni klub v gibanju pa za to, da Nepremagljive ostanemo v formi. Hvala, tudi založbi Primus za čudoviti izbor čtiva.

Nepremagljivi večer je se je tako zaključil, ostala pa je lepa energija, ki nam je vsem dala motivacijo in veselje do življenja.

Foto: Marko Delbello Ocepek

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam