Nepremagljive seksi zgodbe: Poletno jutro ljubezni

Prebudila se je v poletno nedeljsko jutro. Vročina že teden dni ni popustila niti ponoči. Skozi okno je zavela topla jutranja sapica, ki se je, pomešana z njegovim nežnim dihom, dotaknila njenega vročega telesa.

Počasi in lahno je pihal po njeni koži, od vratu do zaobljene ritke in nazaj. Koža po celem telesu se ji je naježila, dlake so ji stopile pokonci. Še vedno je ležala na boku. Želela se je obrniti k njemu, a jo je z nežnim gibom zadržal. Zdaj je ustnice uporabil za poljube. Dele telesa, ki jih je prej s pihanjem shladil, je enega za drugim posipal z vročimi, strastnimi poljubi. Med nogami je začutila ščemenje, prijetno toploto in vlago. Z rokami je božal njeni nogi in roki ter nadaljeval poljubljanje. Z jezikom je drsel po vratu in hrbtenici, da se je tresla in stokala od ugodja. Z roko je počasi zdrsel po ritki in stegnu, se za trenutek ustavil pod kolenom in nadaljeval do stopala. Kakšna sreča, da ni bila žgečkljiva! Dotik stopala in prstov na nogi jo je vedno neznansko vzburjal. Ko je prste svoje roke nežno potisnil med prste njene noge, ni več vzdržala. S tihim stokom se je obrnila na hrbet in razširila noge. 

Njena muca je zahtevala njegove prste in jezik. Tega se je še predobro zavedal, a ji ni ustregel. Nadaljeval je igro prstov, ustnic in jezika. Njene nabrekle dojke so se znašle v objemu njegovega ljubkovanja. Nežno jih je božal, stiskal, lizal in pihal vanje. Gnetel jih je kot kipar glino, z občutkom in neznanskim užitkom. Z roko ji je segel do popka, ga nekajkrat nežno obkrožil s prsti in zmočil s poljubi. 

Ko se je bližal njeni muci, je vztrepetala in glasneje zastokala. Opazil je, kako neučakano pričakuje njegove prste in jezik na svoji muci. Želel je, da njena naslada traja čim dlje, zato je nadaljeval ljubkovanje drugje. Posvetil se je njenim nogam. Drsel je po njih, milimeter za milimetrom, in gibe rok zaključil z najnežnejšimi poljubi. Ko je ponovno prepletel prste njegovih rok z njenimi prsti na nogah, je komaj zadržala krik. 

Preko njenih vitkih nog in zapeljivih stegen se je z rokami in ustnicami približeval njeni muci, ki ga je nestrpno čakala. Božal in poljubljal je njen rahli puhek ter začel s prsti raziskovati njeno mokroto. Nežno je razprl cvetne liste njenega mokrega cveta in se z jezikom potopil v vročo notranjost. Sesal in lizal je vzburjeni pestič, da je komaj še zadrževala orgazem. Njeno telo je trepetalo in tiho je vzdihovala. 

Tik pred vrhuncem ga je nežno odrinila od sebe in zahtevala njegovo trdoto. Povzpel se je nanjo, nežno in počasi. Združila sta se in se močno objela. Njuno gibanje je bilo počasno, čeprav sta oba komaj čakala vrhunec. Nekajkrat se je nežno umaknil iz nje in se takoj nato spet vrnil. Svet okrog njiju se je razblinil v nič. Bila sta samo še ona in on, nezadržno povezana v strasti. Njun skupni orgazem je bil ognjemet strasti, sreče in ljubezni. 

Utrujena, srečna in čisto mokra od znoja sta se stisnila drug k drugemu. Njegovi prsti so spet potovali po njenem telesu, s pihanjem je skušal posušiti njeno prepoteno telo. Ob vsakem dotiku je ponovno zadrhtela od ugodja. Z vso nežnostjo, ki jo je premogel, se ji je zopet posvetil. Želel je, da se počasi umiri in odpočije od sladkih naporov in strastnega doživetja. S prsti ji je mršil njene kratke, temne lase. S svojim nosom je požgečkal njenega. Poljubil jo je in njegov jezik je nežno božal njenega. 

“After party”, kot je temu rada rekla, je bil dražljiv in počasen, kot prej predigra. Počasi jo je vračal v resničnost vsakdanjika. Segel je po škatlici s čokoladnimi bonboni, ki so vedno pripravljeni čakali, da si jih privoščita po strastnem ljubljenju. Sladka razvada po mokrem užitku. Z bonbonom jo je pobožal po prsih in bradavičkah ter ga z užitkom pojedel. Njen bonbon se je najprej ustavil v njegovem popku, od koder ga je posrkala v usta. Tretji bonbon sta si razdelila med poljubom. 

Z rokami je objel njen sijoči obraz in se zazrl v njene iskreče zelene oči. Njen pogled je izražal vso nežnost, ki jo je hranila samo zanj. Z vso srečo, ki ji je resnično sijala iz oči. “Ljubim te”, ji je zašepetal. “Prosim, poglej me, da bom lahko prebral srečo iz tvojih oči!” “Srečo iz mojih oči lahko prebereš, ker si jo sam zapisal tja!”, mu je odgovorila. Tesno sta se objela in svojo srečo združila v dolg, strasten poljub. 

Strastna mačka

Uživate v pisanju? Imate bujno domišljijo? Ste radi drzni ali imate v predalu dobesedno skrito vročo zgodbo? 

Delite jo z nami, da bodo v njej lahko uživale tudi druge Nepremagljive, in morda boste za to celo nagrajene. Trgovina Venera Shop bo avtorici ali avtorju najbolj brane zgodbe podarila bon v vrednosti 500 evrov, ki ga bo lahko uporabila v eni od njihovih trgovin ali njihovi spletni trgovini. Svojo zgodbo nam lahko pošljete na info@nepremagljiva.si, več tem, kako sodelujete, pa si preberite TUKAJ.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam