Vsebino omogoča Rowenta

Kako lahko čas, namenjen pospravljanju, izkoristimo drugače!

Človek naj bi v življenju porabil 1140 dni samo za čiščenje svojega doma, povprečna štiričlanska družina pa samo svojo dnevno sobo posesa povprečno 104-krat letno. Ne le da se sliši veliko, to tudi je veliko. 

Zato morate spoznati tega nepogrešljivega in nepremagljivega hišnega pomočnika.

Vsi imamo radi pospravljene hiše in stanovanja, da se v svojem domu počutimo kar najbolje, poleg tega pa je vedno dobrodošlo narediti tudi dober vtis na obiske, da se ve, kako vestni in pridni smo v gospodinjstvu. Med opravili, ki nam vzamejo največ časa, je ravno sesanje in čiščenje tal – posebej, če se tega opravila lotimo natančno, kar pomeni, da posesamo tudi vse težko dostopne kotičke. In v čem je največja skrivnost, ki lahko pripomore k večji učinkovitosti neizbežnega sesanja in hkrati skrajša to opravilo oz. nam celo omogoči, da na sesanje in pomivanje tal lahko kar pozabimo? In ne, ne govorimo o hišni pomočnici ali pridnemu možu …

Govorimo o robotskem sesalniku Rowenta Explorer S60, ki je letos prejel tudi naziv “Izbran produkt leta 2020″. Ta gospodinjenje poenostavi in skrajša čas, ki ga namenijo pospravljanju, vendar nikakor ne na račun rezultatov! Ti so vselej vrhunski.

Pametna navigacija

Nastavite lahko tudi urnike čiščenja in prejemate obvestila s podatki, povezanimi z dejavnostmi in vzdrževanjem robota.

Pametna navigacija vstopa v vse sfere življenja, tudi v učinkovito gospodinjstvo. Svojega robota Rowenta Explorer S60 povežete s preprosto aplikacijo Rowenta Robots. Deluje namreč sistematično s pomočjo navigacijskega sistema. Tako lahko sesalnik nadzorujete kjerkoli in kadarkoli prek mobilne aplikacije ali glasovne asistence. Z drugimi besedami: vi se odpravite po nakupih, medtem ko robot očisti vaše stanovanje. Nastavite lahko tudi urnike čiščenja in prejemate obvestila s podatki, povezanimi z dejavnostmi in vzdrževanjem robota, medtem ko ste na kavi s prijateljico. 

Živalska dlaka, alergeni in nevidni prah

Izjemno zmogljiv Rowentin filter lahko ujame do 99,9 odstotka prašnih delcev in alergenov.

Če ste nekoč potrebovali poseben sesalnik za živalske dlake, ki spremljajo prav vse kosmate in repate štirinožce, ga lahko zdaj pospravite v kot. Rowenta Explorer S60 ima namreč visoko učinkovit filter za alergene in turbo krtačo, ki je namenjena tudi živalski dlaki. Izboljšano sesanje je mogoče na prav vseh površinah. Prav tako turbo krtača zmanjša možnosti navijanja dolgih las in omogoča preprosto dolgotrajno vzdrževanje.

Izjemno zmogljiv Rowentin filter lahko ujame do 99,9 odstotka prašnih delcev in alergenov.

Če tudi redno čistimo domove, se namreč v njih dnevno nabira prah, ki vsebuje drobne delce tal in rastlinskega materiala, tako zunanjega kot notranjega, delce človeške in živalske kože, las, vlaken, plesni, pršic, fragmentov žuželk, delcev hrane in preostalih ostankov. Številne izmed naštetih snovi v prahu lahko sprožijo znake alergije. Izjemno zmogljiv Rowentin filter pa lahko ujame do 99,9 odstotka prašnih delcev in alergenov in tako hkrati poskrbi za maksimalno čistočo doma in naše zdravje.

Nič ne bo ostalo spregledano ali neočiščeno

Rowentin ultra tanek in tih robotski sesalnik v višino meri le 6 centimetrov, zato lahko doseže še tako težko dostopne kotičke ali očisti predel pod nizkim pohištvom.

Kadar pogosto sesamo, pozabimo na težko dostopne dele, denimo pod omaro ali v kotih. Rowentin ultra tanek in tih robotski sesalnik v višino meri le 6 centimetrov, zato lahko doseže še tako težko dostopne kotičke ali očisti predel pod nizkim pohištvom.

Opremljen je z edinstveno tehnologijo Smart Exploration in uporablja avtonomni navigacijski sistem za prosto avtomatsko gibanje po hiši, izogibanje oviram, kot so stopnice, in odstranjevanje umazanije na najučinkovitejši način. Žiroskopska tehnologija zagotavlja izčrpno in sistematično pokritost, stranske kamere navigacijo po stenah in pohištvu, infrardeči senzorji izogibanje oviram, kot so stopnice. Skupaj pa bodo tako poskrbeli, da noben predel doma ne bo ostal neočiščen. 

Ena naprava za vse

Robotski sesalnik 4 v 1 je namenjen sesanju in mokremu čiščenju hkrati, dodana sta tudi posebna krpica in rezervoar za vodo. Njegov sistem Aqua Force z integnirano krpico iz mikrovlaken poleg sesanja omogoča še vlažno čiščenje tudi najmanjših delcev prahu. Vsebuje tudi dodatni dvostranski krtači in glavno turbo krtačo. Tako lahko z robotskim sesalnikom čistimo povsod: na lesenih trdih tleh, ploščicah ali preprogah. Ima tri stopnje delovanja in zaznavanja površine, enostavno je tudi praznjenje posode za prah. Tudi če imamo veliko domovanje, ne bo težav, saj je njegov čas delovanja omejen na kar 100 minut. 

Robotski sesalnik Rowenta Explorer S60 bo tako postal vaš nepogrešljivi hišni pomočnik, ki bo pripomogel k najvišji učinkovitosti tega sicer zamudnega in neizbežnega gospodinjskega opravila. Vam pa bo spremenil življenje s skrbjo za to, da bo vaš dom od zdaj naprej vedno urejen in čist, ter vam prihranil čas, ki ga boste lahko namenili prijetnejšim opravilom, kot je pospravljanje. 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam