Pozor! Začenja se obdobje mrkov!

Lunin mrk 19. 11. bodo sicer na osebni ravni najbolj čutili biki, škorpijoni, levi in vodnarji. Naznanja, da je finančna kriza pred vrati.

Tako lunini kot sončni mrki so prebujevalci, ki osvetljujejo našo karmično pot. Pospešeno in navidezno usodno dogajanje, ki ga spodbudijo, je lahko precej dramatično – posebno če se dovršijo na pomembnih točkah ali planetih naše karte –, a je namenjeno temu, da nas premaknejo naprej, obrnejo v pravo smer ter porinejo z mrtve točke, največkrat skozi krizo, na katero se moremo odzvati.

Vse se odvija hitro in zdi se, da nimamo nadzora nad dogodki. Ena vrata se zaprejo in druga odprejo, kar je v tem času zaključeno, pa se pozneje ne vrača več v naše življenje, naj gre za odnos, službo, denar ali kaj drugega.

Čeprav so dnevi okoli mrka izredno stresni, se moramo zavedati, da dolgoročno delujejo v naše dobro in da bi se vse to slej ko prej zgodilo.

Če npr. vztrajamo v slabi službi, a si ne upamo dati odpovedi, nas mrk prisili v to. Enako je v odnosih. Predvsem sončni mrki pa nam v šestih mesecih za tem prinesejo nove, boljše priložnosti, ki jih prej nismo mogli videti.  

Zvrstijo se po dva ali tri skupaj, dvakrat na leto, in sicer v nasprotnih znamenjih. Lani se je tako začela serija mrkov na osi dvojčka-strelec, ki se zaključuje s tokratnim decembrskim sončnim mrkom v strelcu. Omenjeni znamenji sta povezani s komunikacijo, mediji, potovanji, turizmom, šolstvom, pravom – in videli smo, kako korenite spremembe so se v tem času dogajale na naštetih področjih, od dvoma in razvrednotenja medijev do lažnih novic, razmaha družabnih medijev za širjenje ‘alternativnih resnic’, krize v turizmu in izobraževanju, nemoči pravnega sistema in nezaupanja vanj …

Do oktobra 2023 se bomo ukvarjali s tem …

Kot rečeno, se te teme umikajo, saj bo novembra prvi mrk na naslednji osi, to je bik-škorpijon. Vse do oktobra 2023 bomo tako deležni tem, ki jih odpirata ti dve znamenji. To so: finančna kriza, boj za materialno, izgubljanje vrednosti denarja, težave z bančnim sistemom in kriptovalutami, nihanje vrednosti nepremičnin, boj za naravne vire, spreminjanje vrednot. Pod večjim pritiskom bodo umetniki, kmetje in zdravilci. Soočali se bomo s posledicami podnebne krize in naravnimi katastrofami (večja je možnost potresov), začeli se bomo zavedati pomena čiste vode in svojega kosa zemlje, hkrati pa si ne bomo mogli več zatiskati oči pred odplakami in strupi v hrani.

Sprejeti bomo morali, da si ne moremo privoščiti vsega, varčevati in poplačati svoje dolgove. Soočali se bomo s svojimi senčnimi platmi, več bo manipulacij vodilnih, kriminala, igračkanja z nuklearno in atomsko energijo. Pričakujemo lahko višje davke. Na plan bodo prišli škandali in nečedni posli ter pedofilske afere … Težave nas bodo silile v spremembe in pritiskale na nas, da bi našteta področja prečistili in začeli živeti bolj odgovorno.

Lunin mrk 19. 11. bodo sicer na osebni ravni najbolj čutili biki, škorpijoni, levi in vodnarji.

Lunin mrk 19. 11. bodo sicer na osebni ravni najbolj čutili biki, škorpijoni, levi in vodnarji. Naznanja, da je finančna kriza pred vrati, hkrati pa je točka mrka v kvadratu z Jupitrom, kar kaže prevelik optimizem, posledice preteklega nenadzorovanega zapravljanja in življenja prek svojih zmožnosti. Kljub temu da nam teče voda v grlo, bomo lahkomiselni in se ne bomo pustili motiti s težavnostjo trenutne situacije, raje si bomo še naprej dali duška in postavljali užitke pred odgovornost.

Sončni mrk, ki se 4. 12. dovrši v strelcu, pa prinaša več optimizma in upanja. Spodbudno je, da v njem ni izpostavljen Neptun, planet, ki ga povezujemo z okužbami in epidemijo. Edini težavni aspekt, ki ga ima, je kvadrat na Merkur, kar pomeni, da bo še vedno veliko nejasnosti, zavajanja, laži, napačnega razumevanja. A vpliv bo šibkejši in zdi se, da se bomo po napornih časih vsi odmaknili od problematike in uživali v prazničnem mesecu. Največ sprememb čaka strelce, dvojčke, device in ribe, a ker mrki zapuščajo od dvojčka-strelec, bodo tudi te bolj mahale z repom.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam