40 daril za 40 Nepremagljivih ali zakaj je Mojca Mavec obiskala Alejo.

Drage Nepremagljive, za Rebekin 40. rojstni dan vas čaka nepremagljivo praznovanje, ki smo ga zakuhale skupaj z najsodobnejšim nakupovalnim središčem, Alejo v Ljubljani.

Štiridesetka je že res lepa številka in ena od življenjskih prelomnic, zato se je Rebeka odločila, da jo praznuje v velikem slogu in to prav z Alejo. In seveda si nikakor tega praznovanja ne zna predstavljati brez nas in vas, Nepremagljivih. Pripravite se, na instagramu in facebook strani začnemo v ponedeljek, 27.7.! Lahko vam namignemo le to, da bo praznovanje trajalo 40 dni in se zaključilo v Aleji.

Do takrat pa vas vabimo, da si ogledate razglednico iz Aleje, ki jo je pripravila naša Nepremagljiva Mojca Mavec.

Ste vedele, kako tesno sta povezana najsodobnejši nakupovalno središče Aleja in Ljubljana? Mojca vam je na sprehodu razkazala znamenitosti in potepanje zaključila na zeleni oazi, ki ponuja prelep razgled na Alpe in prostor za oddih.

Članek je nastal v partnerstvu z nakupovalnim središčem Aleja.

Komentirajte

Vsak petek našim bralkam, ki so prijavljene v novičke Nepremagljive, pripravimo ekskluzivno vsebino, ki jo prejmejo izključno samo prijavljene bralke, na svoj email naslov. 

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

Draga nepremagljivaDiffero

Naš čudoviti Differo parfum te že čaka v naši spletni trgovini! Vabljena na dišeče druženje.

FIT IZZIV

Nepremagljive, ste pripravljene na nov FIT IZZIV? Naša nepremagljiva Andreja je s svojo osebno trenerko Karmen ponovno pripravila vaje za celo telo. 

Tokrat lepo vabljene na marčevski FIT IZZIV. V petek vas bo čakal v vaših elektronskih nabiralnikih.